Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Δεν είναι ο γιαλός στραβός. Εμείς στραβά αρμενίζουμε!

***Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του… 2030,  οι Έλληνες το πέρασαν όπως  εδώ και χρόνια: Καρφωμένοι  στην τηλεόραση. Έχοντας πέσει  με τα μούτρα  στα  τηλεπαιχνίδια και τα shows. Ανακηρύχτηκε και  ο νικητής του σχετικού show «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

*** Ένα show που βάστηξε έναν ολόκληρο χρόνο.  Με  την… ρατσιστική συμμετοχή Ελλήνων  και μόνο ταλαντούχων. Εκατόν είκοσι χιλιάδες και  βάλε Έλληνες πήραν μέρος στον διαγωνισμό. Ξημερώματα πρωτοχρονιάς, αναδεικνύεται  ο νικητής. Που είναι ο…. μοναδικός… Κύπριος που συμμετείχε στον διαγωνισμό. Κι από ταλέντο ρε Έλληνα πάπαλα να πούμε!

***Μ αυτά και με άλλα, η χώρα υποδέχεται τον νέο έτος… 2030,  κουτσά-στραβά. Τα στερεά καύσιμα έχουν απαγορευτεί από τη συνθήκη του Παρισιού του 2017 ακόμα και οι γεωτρήσεις για φυσικό αέριο στην Ελλάδα,  υπό το άγρυπνο βλέμμα  της Greenpeace και   της WWF στο μεσοδιάστημα, δεν απέδωσαν -ευτυχώς- φυσικό αέριο. Παρά μόνο πετρέλαια!

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Στο πρώτο μέρος του καζαμία του… 2030, καταγράφηκαν οι προβλέψεις μας για τα ποσοτικά & και ποιοτικά χαρακτηριστικά της χώρας.  Για το  «κούμπωμα» του δεύτερου μέρους,  συνιστάται ένα «κλικ» για   την ανάγνωση  και  του… πρώτου: 

****Με τα κοιτάσματα του Πετρελαίου στο Αιγαίο ανεκμετάλλευτα πλέον και φυσικό αέριο «γιοκ» που λένε και οι Τούρκοι, η  Τουρκία γίνεται λιγότερο διεκδικητική χρόνο με το χρόνο.   Με τις  αμυντικές μας δαπάνες,  να πέφτουν στο 1/10 των αντίστοιχων δαπανών επί εποχών… Άκη και Γιάννου, στο Υπουργείο Άμυνας. Χωρίς να φταίει αποκλειστικά  και ο ανταγωνισμός στα εξοπλιστικά μας με τους Τούρκους. Υπενθυμίζουμε…
***Για τη συνέχεια "κλικ" στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου