Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Ο Αριστερός «ζ@μ@νφουτισμός» (χρονογράφημα)

Στην ζωή τους οι σώφρονες, προτιμούν τα γεγονότα να τους ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ (συν & βαίνω). Συνταιριασμένα  με τη λογική  τους. Στην πολιτική απεναντίας, τα πάντα σχεδόν τους… προκύπτουν ερήμην τους! Κατά πως θα ξυπνήσουν οι κυβερνήσεις τους: Δανειστών και  τοποτηρητών οι κυβερνήσεις!

Σήμερα λοιπόν αντιγράφοντας τον κακό εαυτό μας  παίρνουμε  ένα σφουγγάρι απαλείφοντας  το παρελθόν μας. Κάνοντας σταθερά βήματα πίσω στο οικονομικό μας ολοκαύτωμα. Στάχτη και μπούλμπερη και  οι θυσίες τόσων χρόνων. 

Σήμερα ο πρωθυπουργός διαχώρισε για μια ακόμα φορά  τους Έλληνες:  σε Συριζαίους και εχθρούς!  Που στα… πολιτικά  προσεχώς του και μέχρι τις εκλογές,  θα τους  βαφτίσει  και φασίστες. (Φασισμός δε κατά τη γνώμη τους,  είναι η αντίθετη άποψη από την  θέσφατη  άποψη του ΣΥΡΙΖΑ. Άντε και των ΑΝΕΛ στις περιπτώσεις που τους βολεύει.)

Παραγνωρίζοντας το γεγονός,  πως από τα οκτώ χρόνια των μνημονίων και έναν ακόμα χρόνο με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία, τα πέντε  ήταν χρόνια… ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Και από τα τέσσερα μνημόνια, μαζί με το υπε- μνημόνιο που ουσιαστικά υπαγορεύει την πολιτική και των αντικαταστατών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  στην εξουσία, τα μισά και πιο επώδυνα  έχουν την υπογραφή του! 
*** για τη συνέχεια: "κλικ" στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου