Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ


Το γεγονός πως οι πολιτικοί καζαμίες του blog  μας, επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας, είναι γνωστό. Αλλά το ότι θα μας αντιγράφει συστηματικά και η Γερμανική φυλλάδα "BILD" αυτό, οφείλουμε να το καταγγείλουμε:


Να τι προβλέπαμε από τον περασμένο Δεκέμβριο για τα μελλούμενα στην Ελλάδα τον επόμενο Φεβρουάριο:

http://vavelhaber.blogspot.com/2011/12/2012_23.html

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ    2012

Προβλέψεις (καζαμίας) του μήνα

Μ'  αυτούς του έρμους τους άπιαστους στόχους,   που βάζουν και ξανά-ανανεώνουν τα τρία τελευταία χρόνια, τρόικα και ιθαγενείς κυβερνήσεις (στόχους  προς τους οποίους συνεχώς αστοχούμε )  προβλέπω πως θα είμαστε και όλη την υπόλοιπη χρονιά, πρωταγωνιστές σε ταινίες θρίλερ και σατυρικές επιθεωρήσεις.

Επιθεωρήσεις για το φιλοθεάμον  κοινό της αλλοδαπής  βεβαίως βεβαίως. Γιατί στα  εσωτερικά μας μέτωπα και στα τρίσβαθα της ψυχούλας μας, μόνο τα...πλαστικά προφυλακτικά μας απόμειναν  ως σανίδα σωτηρίας! 








Πέρα και έξω από τις κυβερνήσεις της...εθνικής σωτηρίας!





Για να δούμε: Θα είναι τελικά η Ελλάδα,  η μόνη χώρα  στην οποία ο Σταλινισμός του ΚΚΕ θα αναλάβει το πηδάλιο της χώρας μέσα από εκλογές; Οψόμεθα! 

Ιδού και το "κλεμμένο" από τον καζαμία μας προχθεσινό δημοσίευμα της BILD :

Χυδαία επίθεση της Bild σε έλληνες πολιτικούς και κόμματα : "Κομμουνιστές, αντισημίτες και ημι-εγκληματίες θα κυβερνήσουν την Ελλάδα;"





έγεθος κειμένου































Η BILD λοιπόν μεταξύ των άλλων:

- Ειρωνεύεται συνεχώς τον Κάρολο Παπούλια επαναλαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό ''ο 82χρονος''
- Η Γερμανική εφημερίδα γράφει πως ο Α.Τσίπρας στηρίζει ανοιχτά τους βίαιους αναρχικούς, ότι κατηγορείται πως είναι μέλος και χρηματοδότης τους
- Περιγράφει ως ακόμη πιο ακραίους τους Έλληνες κομμουνιστές και την Α.Παπαρήγα
- '' ΛΑΟΣ Το κόμμα του αντισημίτη αγκιτάτορα Γιώργου Καρατζαφέρη''
- ''Φασίστες που κυνηγούν στην πόλη τους μετανάστες, έχουν πιθανότητες να εισέλθουν στο Κοινοβούλιο''
- Διαβάστε μεταφρασμένο όλο το άρθρο της Bild


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=122765&catid=9


Λοιπόν αδέρφια, το βρήκα  θαρρώ το κουμπί τους: 
Με το που θα σας ζητούν να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε πολιτικό γκάλοπ εφεξής , απνευστί θα απαντάτε πως θα ψηφίσετε Αριστερά ή Καρατζαφέρη! Και να δούμε στο τέλος, ποιος θα τρελάνει ποιόν! 



Η "διάσωση" και η αλληλεγγύη ...εναντίον της Ελλάδας από τους  Ευρωπαίους εταίρους μας, συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση κι αυτή τη βδομάδα ανά τας Ευρώπας. Με προεξάρχοντες,  τους Γερμανούς και τους συνοδοιπόρους τους! 




Που όχι απλά δεν ξέχασαν όλα όσα προσπάθησαν να περάσουν από τις μπροστινές μα και από τις πίσω πόρτες, (με αποτέλεσμα να τους  κράξουν  ακόμα και οι δικοί τους)   αλλά με περισσό θράσος ξαναφόρτωσαν στον Ελληνικό λαό,  τις κάθε λογής αποτυχίες των προγραμμάτων που κατά καιρούς σκαρφίστηκαν. Ανεβάζοντας τις δοσολογίες των φαρμάκων της... σωτηρίας μας, σε αντίστοιχες δοσολογίες ευθανασίας! 

Κι ούτε έναν καλό  λόγο δεν βρήκαν να πουν για τα συνήθη υποζύγια της επικρατείας,  που με τα υστερήματά τους, κατέβασαν τα ετήσια ελλείμματα από τα 25 δις ευρώ,  στα πέντε μόλις δισεκατομμύρια! Ζητώντας μας ακόμα, τον ουρανό με τα άστρα! 


Οι άνθρωποι έχασαν εντελώς τη μπάλα. Με μόνο σύμμαχο της χώρας σ΄αυτές τις δύσκολες εποχές, τις αιμοσταγείς αγορές!!! Που στο κάτω-κάτω της γραφής, δέχτηκαν να κουρέψουν κατά 50% -και βάλε- τα 
ελληνικά ομόλογα που ξέμειναν στα χέρια τους. Εν αντιθέσει με την Τράπεζα (ΕΚΤ) των εταίρων μας,  που αγόρασε "κοψοχρονιά" από τη δευτευρογενή αγορά τα Ελληνικά ομόλογα του παρελθόντος και που θα τα ανταλλάξει στην ονομαστική τους αξία! Μη χάνοντας ούτε σέντ!


Είτε συμπαθεί είτε όχι κάποιος,  τον... Παπανρδεοκτόνο  τον Ευάγγελο Βενιζέλο τον Β', σε κάποιες τέτοιες ώρες,  οφείλει να τον συμπαρίσταται εκ του μακρόθεν εκεί στα μαύρα ξένα! Κι ας κραυγάζει ο Σαμαράς από την ασφάλεια της Αθήνας, πως αυτή τη φορά έγινε...πραγματική διαπραγμάτευση. 
Με το συμπάθιο ρε Αντώνη, αλλά  αν είναι να το διαπραγματευτείς το το πράγμα, έτσι ...πετυχημένα και αργότερα, άσε να αφήσουμε  τη Ντόρα να το διαπραγματευτεί καλύτερα. Που στο κάτω-κάτω τους λέει ναι σε όλα! Ή μάλλον αφήστε μας καλύτερα,  όλοι σας στην ησυχία μας να το διαπραγματευτούμε μόνοι μας. 


Το κερασάκι στην τούρτα ωστόσο,  το κράτησαν για τον Ευάγγελο και για τις Βρυξέλλες οι Εταίροι μας.  Και τι δε άκουσε ο Παπανδρεοφάγος, από τα ανιστόρητα μοιράκια του νεο-φιλελευθερισμού στην Ευρώπη. 
Από την ματαίωση των εκλογών,  με την οποία μας απείλησε ανοιχτά πρώτος ο Σόϊμπλε, μέχρι και την υποταγή και την νομιμοφροσύνη στις βουλές τους,  από την Αλέκα και τον Αλέξη. 
Τι λέτε ρε μαλάκες; Κι εμείς ποιόν θα στήσουμε στο Γουδί-κατά πως το διακήρυξε νέτα σκέτα κι ο Λοβέρδος πριν απο δύο χρόνια; 



Μη μου πείτε πως θα στήσουμε στο Γουδί τον Τόμσεν,  γιατί θα σας πάρει ο διάολος θα σας πάρε! 




Διότι- σου λένε οι πονηροί οι Ευρωπαίοι- Έλληνες είναι αυτοί. Και με τους Έλληνες, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει....Μπορεί να διαλύσουν τα παλιά τους κόμματα, να διαγράψουν εξ αδιαιρέτου και  τα χρέη τους στις τράπεζες και να μας προκύψουν ξανά μανά οι ίδιοι στις Βρυξέλλες. Απαλλαγμένοι κι από τις κομματικές τους υπογραφές στα κάθε λογής μνημόνια. Γειά στο στόμα σου Ρε Αλέκα που τους έστειλες τελικά στα τσακίδια!!! 


Από τον παριστάμενο δε Βενιζέλο, ζητήθηκε να εγγυηθεί εκ μέρους του (και για λογαριασμό ολόκληρου  του ΠΑΣΟΚ παρακαλώ)   πως θα ανατραπούν και τα σχετικά γκάλοπ των πολιτών,  που προβλέπουν την πανωλεθρία του Κινήματος! Έλα ...ουνί στον τόπο σου που θα έλεγαν κι οι πρόγονοι! 




Μα κι αυτός  ο Βενιζέλος πια  και με την κεκτημένη ταχύτητα και τη φόρα που πήρε,  άμα τη επιστροφή του στην Αθήνα, τους το υποσχέθηκε κι αυτό! Ο αθεόφοβος! 


Παρ΄όλα αυτά το χαβά τους οι Εταίροι. Μιας και οι βιομηχανίες τους παράγουν μεν,  αλλά οι πάμφτωχοι νοτιοευρωπαίοι  έπαψαν να καταναλώνουν δε, έναν και μοναδικό  τρόπο επιβίωσης έχουν για την πάρτη τους εφεξής: Την χαρισάμενη  ζωή και την ανάπτυξη,  μέσα από τα τοκογλυφικά τους επιτόκια! Γι αυτό και φρύαξαν οι ρεμπεσκέδες,  μη τυχόν χάσουν τα λεφτά τους! 


Ένα τελευταίο "αγκαθάκι" έμεινε στη διαπραγμάτευση αλλά κι αυτό, που θα πάει,  θα λυθεί! Αγκαθάκι που έχει να κάνει με τον βραχνά των προσεχών εκλογών στην Ελλάδα!  Μα οι εταίροι μας, έχουν προετοιμάσει έγκαιρα τα κάθε λογής τους εναλλακτικά τους σενάρια και γι αυτό. Με άμεση αλλαγή του εκλογικού νόμου!


Το σχέδιο Β εν πάση περιπτώσει, προβλέπει την ψήφιση σχετικού εκλογικού  νόμου που θα αποκλείει από την σύνθεση του επόμενου κοινοβουλίου,  κόμματα που αντιτάσσονται στο μνημόνιο. 


Κόμματα που  με συνοπτικές διαδικασίες, και ελέω εκλογικού νόμου,  θα τεθούν εκτός νόμου!  Όχι παίζουμε! 


Η προέκταση ωστόσο αυτού του σχεδίου (B plus) προβλέπει την ενυπόγραφη δέσμευση του κάθε Έλληνα ψηφοφόρου (με ταυτόχρονη ανοιχτή ψηφοφορία μπροστά στην κάλπη)  για την πλήρη και ατομική αποδοχή των όρων του μνημονίου από κάθε μεμονωμένο και ανεξάρτητο  Έλληνα ψηφοφόρο  χωριστά. 
Με ταυτόχρονο σαφάρι της Κρατικής Ασφάλειας στα Εξάρχεια,  για την αντίστοιχη  συλλογή των υπογραφών και από τους αναρχικούς της περιοχής,  που δεν θα τιμήσουν τις ...δημοκρατικές τους διαδικασίες  στην κάλπη! 


Το σχέδιο C τέλος (με full extra)  , προβλέπει την διεξαγωγή της ψηφορορίας στις επόμενες εκλογές για την Ελλάδα στις χώρες : Γερμανία, Ολλανδία και Φιλανδία. Με αποκλειστικό δικαίωμα ψήφου , μόνο στις τρεις αυτές εθνότητες . Οι πολίτες των οποίων,  θα εκλέξουν την επόμενη ελληνική κυβέρνηση! 


Προς δόξαν της Ενωμένης Ευρώπης των λαών, της αλληλεγγύης  και των (full extra)  δημοκρατικών της θεσμών! 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μην παρασυρθείτε από τα συλλαλητήρια ανά την Ευρώπη το Σαββατοκύριακο,  για τους δοκιμαζόμενους Έλληνες ντεμέκ. Πολλοί απ΄τους συμμετέχοντες, θα πάνε ....προληπτικά  κάνοντας προκαταρκτικό μνημόσυνο, στο δικό τους εξίσου αβέβαιο μέλλον. Κι αν κάποιοι τους υποσχεθούν,  πως τα ....ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδας,  φτάνουν και περισσεύουν για  να απαλλαγούν κι οι ίδιοι από τα χρέη τους,  μην τους είδατε τους Παναγήδες!  Αυτά για να μη περιμένουμε σαν τις μωρές παρθένες, για μια ακόμα φορά,  το μάνα εξ ουρανού....


























1444444444444444444444444444444








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου