Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ "ΤΡΑΒΕΣΤΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ

Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ  ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ


Λοιπόν: Αν μου ξαναστείλετε e-mail με κατηγόριες για το "θολό" πολιτικό σκηνικό εκφράζοντας  ταυτόχρονα και την αποφασιστικότητά σας ντεμέκ,  για την μελλούμενη  αποχή σας από τις κάλπες, σας ορκίζομαι  στον επόμενο Υπουργό Υγείας τον ...Άγιο Θεράποντα,  μεγάλη η χάρη του, να κάνω χαρακίρι.... 


Εντάξει, εντάξει, εντάξει! Το Γιώργο που δεν διαπραγματεύτηκε καθόλου τα προηγούμενα  μνημόνια,  ανάβοντας  νυχθημερόν λαμπάδες,  ίσαμε με το μπόϊ του τέτοιες μέρες στους δανειστές,  (χαρίζοντάς τους και το προστατευτικό "ποτηράκι" άν είχε το θεό του ) τον στείλαμε να γράψει τα απομνημονεύματά του. 




Τώρα όμως έχουμε ...ανα-καινουριωμένους τους παλιούς πρωταγωνιστές στη σκηνή. Και μαζί τους, κι ένα σκασμό παρθενογενέσεις νέων   "σερνικών"  κομμάτων. Νισάφι πια! 


Εσείς όμως, γιατί μπερδεύεστε κι αλληθωρίζετε μια αριστερά και μια δεξιά,  ακόμα  ορέ πατριώτες; Τα πράγματα είναι τόσο ξεκάθαρα, που μα τον Άγιο Θεράποντα,  πιο ξεκάθαρα δεν γίνονται. 




Και ως ...κυρίαρχος λαός άντε να τσακιστούμε με την... ελεύθερη βούλησή μας στις κάλπες, να  πούμε το μεγάλο ναι. Και να εκλέξουμε  την επόμενη, ασυμβίβαστη κυβέρνησή μας. Κυβέρνηση των θεσμών και των αξιών! 






Μα πάνω απ΄όλα: μια κυβέρνηση, ...πολιτικά  ζυγοσταθμισμένη!





Έχουμε τρεις βδομάδες  καιρό να σκεφθούμε,  σε ποιόν θα δώσουμε την ψήφο σας. Και τέρμα οι πλάκες με τον ...κανένα που κάμναμε ίσαμε τώρα στα γκάλοπ. Γιατί αυτά τα κλαψουρίσματα ξαναρχίσαμε,  μόλις στείλαμε και το Γιώργο στου Μαξίμου και αίφνης, μας προέκυψε κι ο....ΚΑΝΕΝΑΣ.


Αν πάντως εγώ ο ...κυρίαρχος λαός,  υποψιαστώ για μια ακόμα φορά,  πως ναι μεν εγώ θα ψηφίσω τους:  ΑντώνοΒεγγεληΑλεκαΑλέξοΦώτοΓιωργοΝτόρα και δεν συμμαζεύεται,   αλλά θα μου προκύψει από την πίσω πόρτα,  ο εκλεκτός ΚΑΝΕΝΑΣ της τρόικας ειλικρινά δεν θα πάω να ψηφίσω! 
Πόσες ακόμα υπογραφές χρειάζεστε μωρέ από το αειθαλές -εκλεκτό ωσαύτως-  πολιτικό μας οικο-σύστημα,  για να εμπιστευτείτε επιτέλους κι έναν εκλεγμένο με τη...βούλησή μας στου Μαξίμου; Ε; Πόσες; Ακόμα κι ο αντιεξουσιαστής Γιώργος, έβαλε την ουρά κάτω απ΄τα σκέλια ρε γαμώτο. 
Και τον στύψατε σαν λεμονόκουπα! Για ένα κωλο-δημοψήφισμα!!!


Όχι άλλο τίποτα,  μα εμείς εδώ το βάλαμε αμέτι μουαμέτι,  να τσουρουφλίσουμε τον δικομματισμό. Και το μεν ΠΑΣΟΚ,  το "κουρέψαμε"στα μονοψήφια. Που με κάτι ...εξατομικευμένες πλέον τροπολογίες των πλέον ψηφοφόρων του στο και πέντε,  από τους αδιόρθωτους βουλευτές και υπουργούς του, ξεπέρασε και το ψυχολογικό όριο του 10%!


Δυο χρονάκια έμειναν και στην Νέα Δημοκρατία (και στον δικομματισμό παρεμπιπτόντως) να "κουρευτούν" με τη σειρά τους στα μονοψήφια!  Κι ύστερα; Ύστερα  μα τον Άγιο Θεράποντα,  θα ψηφίζουμε με την ψυχή μας,  τα κόμματα μή κυβερνητικές οργανώσεις!  Που απλά μας λένε τι θα κατεδαφίσουν...Κρατώντας μας για έκπληξη,  το πως και με τι σκατά  θα χτίσουν! Τη ρημάδα την ανάπτυξη ντε...

Έχουμε καιρό όμως,  μέχρι να ανακηρύξουμε  με ...την αβίαστη ψήφο μας τον νικητή των εκλογών  και να κουβεντιάσουμε με το πάσο μας  και τα κυβερνητικά τους προγράμματα. 
Υποσχέθηκα προκαταρκτικά να σας δείξω το πόσο ....ζυγοσταθμισμένο είναι το πολιτικό  τοπίο και αυτό θα σας αποδείξω. Αρχής γενομένης,  από το πρώτο κόμμα των δημοσκοπήσεων. Το οποίο τα αδελφά αλληλοσυγχαιρόμενα κόμματα της Ευρώπης, του έδωσαν μια μεγαλόπρεπη άφεση αμαρτιών κιόλας!





Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ο Σαμαράς λοιπόν, διέγραψε με το καλημέρα την Ντόρα επειδή εκείνη ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος εκείνο το φεγγάρι,  ήταν ΟΧΙ.
Όταν γιόμισε το φεγγάρι και η Νέα Δημοκρατία άλλαξε τροπάρι, υπέρ του μνημονίου, ο Σαμαράς διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν ΝΑΙ.



Στη συνέχεια,  πολλοί απ τους διαγραφέντες,  είχαν επαφές με την Ντόρα προκειμένου να ενταχθούν στη Δημοκρατική Συμμαχία.  Που έλεγε ΝΑΙ στο μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ. Και με την Ντόρα,  να δοκιμάζει διάφορα... λαστέξ,  για να περιλάβει μέσα στο κόμμα της της όλες τις αποκλίσεις!
Η Ντόρα λοιπόν  που συζητούσε στα σοβαρά  το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που
ψήφισαν 
ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική
σχιζοφρένεια. ( και για ....γράψιμο θα συμπλήρωνα Ντόρα μου εγώ με το συμπάθιο)



Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ. Που λάκισαν
κατά Πάνου Καμένου μεριά.
(αλήθεια ορέ πατριώτες, φαντάζεστε να μας προκύψει σε κάποια στιγμή πρωθυπουργός με το όνομα: ΚΑΜΕΝΟΣ; Από χέρι; 




Πάμε τώρα κατά ΠΑΣΟΚ μεριά. Ο Γιώργος Παπανδρέου ,  έχοντας  πρώτος απ΄όλους προσυπογράψει "πίστη και αφοσίωση" στους δανειστές μας, σέρνοντας στο χορό του Ζαλόγγου,  εξ αδιαιρέτου και τον Σαμαρά,   διέγραφε  συλλήβδην τους απείθαρχους βουλευτές του,  που δεν ψήφισαν επί της αρχής είτε και κάποια άρθρα των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων του.


Ο ανάδοχος της δημοπρασίας του δαχτυλιδιού, Βαγγέλης,   μόλις πήρε και το.. τσίγγινο πια δαχτυλίδι του κινήματος  ποντάροντας-κούνια που τον κούναγε- στην αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ, φιλοτέχνησε αμέσως σε  κάδρο και τους διακαείς του πόθους! Για την... Ελλάδα στο κάτω-κάτω  ρε γαμώτο! 


Μόνο που λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο!

(λέγε με Φώτη Κουβέλη στην προκειμένη περίπτωση) 






Καλώντας πίσω και άνευ όρων,  όσους βουλευτές κατέβασε από τον συρμό (ή και κατέβηκαν μόνοι τους) ο προκάτοχος πρόεδρος του κινήματος. Παρακαλώντας τους γονατιστός,  να επιστρέψουν.  Μαζί με τις διαφωνίες τους! Κάθε θαύμα τρεις μέρες κρατάει σ΄αυτόν τον τόπο λέει ο λαός μας Βαγέλληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!
Αν ακόμα δεν κάλυψα τις ανησυχίες σας, σας κάνω τη χάρη και σας αποκαλύπτω και το κεντρικό πολιτικό σλόγκαν του κινήματος. (Αντιγράφοντάς το,  από το αδερφό blog: greki-gr.)  Μπας και διευκολύνω τις αποφάσεις σας:

"ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ,  ΘΑ... ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ"




Κι αμέσως ο Βαγγέλης,  πήρε τα άρματα! 






Παρεμπιπτόντως, δεν βλέπω να τηρούνται οι δεσμεύσεις και οι εναντίον μας... απειλές του Γ. Καρατζαφέρη. Απειλές  που εκτόξευσε τον Σεπτέμβριο του 2011 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης:






Νυν υπέρ πάντων ο αγών πλέον Γιώργο μου, για την...Κυριακή των Παπουτσιών. Για να πιάσουμε το ρημάδι το 3%,  που το πιάνει κι η κουτσή Μαρία σ΄αυτή τη χώρα, και να μπούμε στη βουλή. 








Τα μάτια σου δεκατέσσερα μόνο,  μη φας κανά περιποιημένο παπούτσι εκείνη της Κυριακή της ...ορθοδοξίας κατά τας γραφάς!


Διότι,  αν τα δύο κόμματα εξουσίας έρθουν κοντά-κοντά και  χωθεί ανάμεσά τους το...τρίτο πρόσωπο για την πρωθυπουργία, έχουμε ήδη έναν πεπειραμένο που-μην το ξεχνάς- εσύ μας πρότεινες: Τον Λουκά Παπαδήμο, βεβαίως βεβαίως... Για να μη σου πω, πως διαθέτουμε  και την εθνική μας εφεδρεία τον Πάγκαλο! Που  για τον μεν ιθαγενή μας πολιτικό  πολιτισμό, δείχνει να ...ξεφούσκωσε αλλά με κάτι θρυλικές δηλώσεις του επιπέδου: "Μαζί τα φάγαμε" φαντάζει πολύ αρεστός στους δανειστές μας, έχε υπ΄όψιν σου! 


Σαν αγράμματος την πάτησε τελικά ο ...αυτοϊκανοποιημένος  προύχοντας των καναλιών "γάτος" Γιώργος Καρατζαφέρης . Μέχρι που προέκυψαν  στον ορίζοντα κι άλλες παρθενογενέσεις κομμάτων της δεξιάς,  που αποκολλήθηκαν από την κορμοστασιά της κεντροδεξιάς.




Και τα κανάλια της κυβέρνησης, στράφηκαν στις άλλες πορτοκαλιές. Μιας και δεν χρειάζονταν πια τον μεμονωμένο -και απομονωμένο- Γιώργο Καρατζαφέρη. Που έπεσε μεγαλοπρεπώς στο λάκκο. Της γάτας το λάκκο!  Και της αμετροέπειας. Και χωρίς τον Βορίδη και τον Άδωνη πλέον. Που εκλαϊκευαν τις διάφορες κατά καιρούς κωλοτούμπες του! 


Ψήφισε διατείνεται ο Γιώργος -και δεν τον παίρνουν με τις πέτρες οι δημοσιογράφοι που τον ακούνε- το πρώτο μνημόνιο,  αλλά μόνο το πρώτο άρθρο του ντεμέκ. Μόνο και μόνο,   για να πάρουμε τα λεφτά!!! Ντεμέκ. Και τα υπόλοιπα άρθρα του που μας έβαλαν για πλάκα οι δανειστές, τα καταψήφισε!!! Σαν να λέμε πως παντρευτήκαμε κάποια 95χρονη μόνο και μόνο  για την προίκα της. Χωρίς να διανοηθούμε ποτέ να ασκήσουμε και τα υπόλοιπα συζυγικά μας καθήκοντα! Αμ το πρώτο μνημόνιο είναι εκείνο που εκχώρησε τα πάντα στους δανειστές μας ορέ Γιώργο!!! Κι ας ψήφισες εσύ-κατά τη γνώμη σου- μόνο τα λεφτά!!!


Και στο δεύτερο μνημόνιο όπου μειώνονταν τα επιτόκια και μάκραινε η περίοδος  αποπληρωμής των δανείων μας , βρήκες κι εσύ την ώρα να τραβήξεις την επανάστασή σου...Και τις κόκκινες γραμμές σου!


Δεύτερο μνημόνιο,  που μας έβγαζε κι από την πλάτη κι ένα δημόσιο χρέος,  105 δισεκατομμυρίων ευρώ παρεμπιπτόντως. Κάνοντας την Αλέκα να χάσει το χρώμα της. Που προέβλεπε χρεοκοπία εδώ και τώρα!


Τελικά πιο  γάτος αποδείχτηκε ο Σαμαράς Γιώργο μου. Που βάφτισε το κρέας ψάρι και  βρήκε ...ελαφρυντικά στο δεύτερο μνημόνιο έναντι του πρώτου.
Μάζεψε και τον Βορίδη εξ αδιαιρέτου με τον σύζυγο της Ευγενίας, που δήλωσαν αμετακίνητοι στο πρώτο μνημόνιο και τώρα το έχει δίπορτο. Έχοντας στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας στελέχη που ψήφισαν το πρώτο αλλά και το δεύτερο μνημόνιο! 


Ξέρεις τι μου θυμίζεις Γιώργο μου;  Μου θυμίζεις την ανυποψίαστη-ντεμέκ- μυξοπαρθένα ενός λεωφορείου ,  της οποίας τα θέλει ο κώλος (για να μην πω κι αυτό που βλέπω δηλαδή)... 


...αλλά μόλις ξύπνησε κι ο λαός και ζήτησε τα ρέστα του,  που σε είδα που σε ξέρω η  μυξοπαρθένα... Μας έσωσες μια φορά κι εσύ ορέ Γιώργο...Χάθηκε ο κόσμος να μας σώσεις κι άλλη μία δηλαδή; Εδώ ο εθνοσωτήρας Βενιζέλος μας έσωζε -και μας απόσωνε-  κάθε δεύτερη Κυριακή τον τελευταίο χρόνο   κι εσύ στην μια ακόμα  φορά κόλλησες; Νισάφι πια!!!


Και έπεται συνέχεια προσεχώς. Με με το υπόλοιπο πολιτικό φάσμα και τις δικές του  κωλοτούμπες ... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου