Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ


ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ... ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
*Απαιτούμε από την διαιτησία το 50%-50%. Ήτοι 50% των σφυριγμάτων υπέρ μας και το υπόλοιπο 50% …εναντίον των αντιπάλων μας. Όταν το 50% εναντίον των αντιπάλων μας "πέσει" προφανώς και θα πρόκειται περί σφαγής! Σοφή πρακτική του Σάββα του ψευδομάρτυρος η συνταγή!
*Όταν ένας διαιτητής ευνοεί την ομάδα μας του αναγνωρίζουμε... το ανθρώπινο λάθος! Όταν την αδικεί όμως τον αναγνωρίζουμε σαν καραστημένο!
*Αναγορεύουμε πρόεδρο της ομάδας έναν επιχειρηματία εναντίον του οποίου εκκρεμούν τουλάχιστον τρεις εγκληματικές κατηγορίες. Και με τα τρία τέταρτα του ποινικού κώδικα στα...συμπαραμαρτούντα!!! Με λιγότερες από τρεις κατηγορίες, ένα είναι το σίγουρο: θα βάζει λιγότερα χρήματα στην ομάδα. Η πιο πολυνίκης ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου εξάλλου είναι η ομάδα που καμάρωσε τρεις προέδρους της στη φυλακή. Κι άλλους τόσους στα πλατύσκαλά της.
*Όταν είμαστε Αφραγκούζοι και δεν υπάρχει σάλιο για επένδυση σε έμψυχο δυναμικό στην ομάδα, μας φταίει πάντα η διαιτησία. Ξεκινώντας τις προληπτικές γκρίνιες, από τον ορισμό των διαιτητών ακόμα. Και το τερματίζουμε τη βραδιά του αγώνα. Με μερικούς χρήσιμους ηλίθιους σε ένα πάνελ, που ακόμα αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι! Με το αζημίωτο φαντάζομαι, μα όρκο δεν παίρνω κιόλας.
*Στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών όταν έχουμε χρήματα παίρνουμε πάντα δέκα παραπανίσιους. Μοιράζοντας έναν-δύο από αυτούς, στις… θυγατρικές μας ομάδες. Όταν δεν έχουμε χρήματα παίρνουμε πάντα δύο λιγότερους. Ξοδεύοντας τα χρήματα της μιας μεταγραφής που δεν έγινε, στους δημοσιογράφους λαμόγια, που εργολαβικά θα λιβανίζουν εμάς και θα λασπώνουν τους άλλους.
*Προσλαμβάνουμε έναν εντελώς αποτυχημένο όταν ήταν ενεργός και συστημικό... μπαρούφα... διαιτητούχα , σαν κριτή διατησίας σήμερα στο κανάλι ή στην εφημερίδα μας για να λέει αποκλειστικά αυτά μόνο που εμείς θέλουμε να πει.
*Πολιτικοποιούμε τέλος, τη μάζα των φιλάθλων μας! Κουνώντας στις κυβερνήσεις το σκιάχτρο του πολιτικού κόστους. Οι κυβερνήσεις φεύγουνε μα οι ομάδες μένουν.
***Όλα αυτά τα τυπικά προσόντα δυστυχώς η ευτυχώς μια και μόνο Ελληνική ομάδα τα διαθέτει! Που παίρνει τους βαθμούς στα γήπεδα. Αφαιρώντας από όλους τους υπόλοιπους τους βαθμούς στα… χαρτιά! Και στα φύλλα των αγώνων. Με πλαστογραφημένα αποτελέσματα ελέω φαλτσο-σφυριγμάτων και "ανθρώπινων, λαθών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου