Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την….ΔΗΜΑΡ!

Τον μεγάλο άτυπο νικητή των βουλευτικών εκλογών του Ιουλίου,  τον ξέρουμε από τα τώρα. Και δεν είναι άλλος από την ΔΗΜ.ΑΡ.! Το κόμμα όλων των… Κυβερνήσεων!  Ένα κόμμα,  μόλις και μετά βίας  του 1% -στις τελευταίες αναμετρήσεις και όποτε   «εκτέθηκε» στην λαϊκή ψήφο- κατά πως δείχνουν τα πράγματα,  θα… διορίσει τέσσερις με πέντε βουλευτές στην επόμενη εθνοσυνέλευση!!! Μέσα από άλλα κόμματα κατά  το συνήθειο τους!

Κι άμα λάχει τραβάνε και μερικές ανεξαρτητοποιήσεις από τα κόμματα με τα οποία εκλέχτηκαν ως… συνεργαζόμενοι συνθέτοντας και μια κοινοβουλευτική ομάδα.  Και δεν πα να ψάχνονται οι πολιτικοί τους…  ξενιστές ; Αν εν τέλει συγκροτούν κοινοβουλευτική ομάδα συμμαζεύοντας τα κομμάτια τους;

Πάμε ταμείο λοιπόν: Καμίνης και Μαργαρίτης «καπάρωσαν» την  πρώτη και τη  δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ!  Εξοστρακίζοντας στην τελευταία θέση,  τον γηγενή σοσιαλιστή Ευάγγελο Βενιζέλο. Τον μόνο πολιτικό του ΚΙΝ.ΑΛ. πάντως,  που παρέμεινε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου. Όταν όλοι οι υπόλοιποι, έπαιρναν τις αποστάσεις τους. Είτε διακριτικά είτε και με... σαματάδες!

 Με τον Θανάση  Θεοχαρόπουλο,  να διαλύει με διαγραφές τα πολιτικά "λιμά" της ΔΗΜ.ΑΡ., διαλύοντας στη συνέχεια εξ… αδιαιρέτου με τον Σταύρο Θεοδωράκη και το ΚΙΝ.ΑΛ. θέτοντάς το υπό πολιτική ομηρεία. Και υπό μελλοντική...επίταξη! Υποδυόμενος ο Θεοχαρόπουλος  την…. Δημοκρατική Συμπαράταξη αυτομολώντας από το ΚΙΝΑΛ για τον ΣΥΡΖΑ.  Και για το Υπουργείο Τουρισμού. Έχοντας  «κλειδώσει»  γι αυτή του  την  πολιτική… επιφοίτηση  και μια εκλέξιμη θέση στο ψηφοδέλτιο της επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ο  Φώτης Κουβέλης και η ΔΗΜ.ΑΡ.  του, μετείχαν  θυμίζουμε  στην Κυβέρνηση των… «Σαμαροβενιζέλων». Την οποία και προσπάθησε να "ρίξει"  αποχωρώντας. Την οποία  τελικά και υπό  το πρόσχημα της εκλογής νέου  ΠτΔ την έριξε!  Απαγκιάζοντας ο Κουβέλης  μετά από μια αγρανάπαυση στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α . Έχοντας εξασφαλίσει κι ο ίδιος ωστόσο,  αν όχι εκλέξιμη θέση σε ψηφοδέλτιο Επικρατείας αν μη τι άλλο την πριμοδότησή του από τους μηχανισμούς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την εκλογή του!
Για τη συνέχεια, "κλικ" στον σύδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου