Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ!

Από σήμερα το vavelhaber εγκαινιάζει μια νέα στήλη: Την στήλη: ειδήσεις-...αντιειδήσεις. Τις "ειδήσεις"  που "δανειζόμαστε" από τα κανάλια (...μω τη φτώχεια μας...με ξένο κ...λο κάνουμε όλοι τον πο...στη τελικά σήμερα),  τις περνάμε αυτούσιες και   με το logo των καναλιών άθικτο. 
Τις ...αντι ειδήσεις όμως,  θα τις αναγνωρίζετε, από το γνωστό σας  logo, δίπλα στο κειμενάκι της κάθε αντι... είδησης: Και για την πρακτική σας εξάσκηση:




Σε σχέση με την υγεία...γενικώς, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης...όλα καλά! Ευτυχώς!
Το καταχαρήκαμε τον Ελληνικό τσαμπουκά το περασμένο δεκαήμερο...Ελπίζοντας-δέκα μέρες μόλις πριν- πως θα μας βγει σε καλό! Μα βγήκε όμως; 
Την δόξα της "Θάτσερ" πολλοί εζήλεψαν. Μόνο που τα όσα έλεγε η Θάτσερ,  για "ακριβούς" και άσχετους διορισμένους ανδαρίνους της Ε.Ε.,  που κάνουν κουμάντο στους εκλεγμένους που λογοδοτούν στους λαούς τους, δεν εφαρμόστηκαν ποτέ! Μεταξύ σοβαρού και πολύ σοβαρού πάντως,  κάπου έχει τα δίκια της κι η Μέρκελ. Σε σχέση με την ανάληψη ρίσκων και από τις αγορές!  Διότι οι διαβόητες αγορές, (που δεν λογοδοτούν πουθενά) τραβάνε ένα ...γραφικό γράφημα στον υπολογιστή και πετάνε τα επιτόκια και τα ασφάλιστρα κινδύνου στο Θεό. Και σε κάθε περίπτωση,  οι κυβερνήσεις φροντίζουν να διασφαλίσουν τις επενδύσεις των ιδιωτικών αγορών...Ανακυκλώνοντας τος χασούρες στους έρμους τους λαούς! Ώρα λοιπόν να αναλάβουν τα ρίσκα τους! Πέρα από τα αδιαμφισβήτητα λάθη των πολιτικών!
Μωρέ είναι μη πάρουμε φόρα εμείς...Γιατί αν πάρουμε φόρα, γκαζώνουμε ακόμα και στην κατηφόρα...
Αλλά: Κάθε θαύμα τρεις μέρες!
Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα...
Ευτυχώς! Συνήλθαν νωρίς! Οι...κύκλοι της Ρηγίλλης!




Η Ιρλανδία, σώζει... τον Παπακωνσταντίνου!


Το στόμα της αληθείας!


Όταν έχεις τέτοιους φίλους...

Ούτε και τώρα θα φιλοτιμηθείς να  μιλήσεις μωρέ;


GOD SAVE AMERICA!


Μπερδέψαμε τα μπούτια μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου