Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

ARMY and MILITARY funny gif animation 3 (gif) ΑΣΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ

Στις Κάννες μεταβαίνει ο πρωθυπουργός. Όχι βέβαια  για να παραλάβει κάποιον χρυσό φοίνικα!! 
Που ως γνωστόν (ο φοίνικας) ξαναγεννιέται από τη τέφρα του. Όπως η Ελλάδα,  καλή ώρα,  επί Γεωργίου Παπανδρέου του Δευτέρου! 

Μα για να παραλάβει ένα βραβείο όσκαρ(!!!)  μεταβαίνει. 

Και  πιο συγκεκριμένα: το βραβείο όσκαρ σκηνοθεσίας  καλύτερης ταινίας θρίλερ, πάει να παραλάβει! 

Στα κομμάτια και τα διλήμματα της κοινοβουλευτικής του ομάδας τόσα χρόνια. Που την έβαλε να ψηφίσει με μισή καρδιά, το μνημόνιο, για να αποφύγουμε την πτώχευση. 
Και μερικούς μήνες αργότερα την έβαλε να ψηφίσει και  το μεσοπρόθεσμο. Για να (ξανα) αποφύγουμε την πτώχευση. 
Και στη συνέχεια, την  έβαζε να ψηφίζει   κατά..ριπάς  και τα φορομπηχτικά μέτρα ων ου έσται τέλος,  για να (ξανα) αποφύγουμε την πτώχευση.
Και τώρα πάει στις Κάννες  για να την "κλειδώσει" επιτέλους αυτή τη ρημάδα την πτώχευση. Με το "ευφυέστατο"  δημοψήφισμά του. Καταστρέφοντας με μια κίνηση,  την όποια υστεροφημία του ίδιου και του ΠΑΣΟΚ. Υστεροφημία,  που χτίστηκε πάνω στον ιδεαλισμό της σωτηρίας της χώρας δυο χρόνια τώρα.
Ο θεός της Ελλάδας όμως είναι μεγάλος.
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ; πως μετά την επιστροφή του από τις Κάννες και την ...εξ αδιαιρέτου με τους δανειστές επεξεργασία  του ερωτήματος του δημοψηφίσματος, το ερώτημα του δημοψηφίσματος θα είναι τόσο οφθαλμοφανές (στην απάντησή του) όπως περίπου και το ερώτημα για παράδειγμα: 
"Είναι προτιμότερη η δημοκρατία ή η δικτατορία;"
Ερώτημα στο οποίο στατιστικά,  οι πρώτοι που διαρρυγνύουν τα ιμάτιά τους υπέρ της δημοκρατίας,  είναι οι μονοκράτορες των απολυταρχικών καθεστώτων βεβαίως-βεβαίως! 

Επιστροφή στην κανονική ροή μας τώρα και στα... σοβαρά θέματά μας: 

ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Για περισσότερες αναρτήσεις   στην ίδια κατηγορία,  κλίκ στις  "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" πιο κάτω: Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου