Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΔΕΚΑ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

"Ανεξάρτητα από τις πράξεις,   ή τις παραλείψεις όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων στην διαχείριση της Οικονομίας της χώρας, το όνειρο των πρώτων ηγετών της Ενωμένης Ευρώπης απέχει πόρω από μια Ευρώπη των λαών, της αλληλεγγύης, της άμυνας και πολλών άλλων προδιαγραφών. Η Ευρώπη,  έχτισε πρώτα τη σοφίτα (νομισματική ένωση) αφήνοντας για αργότερα το χτίσμο των θεμελίων της (πολιτική ένωση) . Μοιραία λοιπόν στην Ευρωζώνη σήμερα κυριαρχεί η Γερμανία Α.Ε. και ακολουθούν καταϊδρωμένες,  όλες οι υπόλοιπες μονοπρόσωπες ΕΠΕ. Σε μερικές από τις οποίες,  διορίστηκαν οικονομικοί εκκαθαριστές για την ...εν λειτουργία εκκαθάρισή τους."

Ανεξάρτητα από τις πράξεις, ή τις παραλείψεις όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων στην διαχείριση της Οικονομίας της χώρας, το όνειρο των πρώτων ηγετών της Ενωμένης Ευρώπης απέχει πόρω από μια Ευρώπη των λαών, της αλληλεγγύης, της κοινής  άμυνας και πολλών άλλων προδιαγραφών. Η Ευρώπη, έχτισε πρώτα τη σοφίτα (νομισματική ένωση) αφήνοντας για αργότερα το χτίσμο των θεμελίων της (πολιτική ένωση) . Μοιραία λοιπόν στην Ευρωζώνη σήμερα κυριαρχεί η Γερμανία Α.Ε. και ακολουθούν καταϊδρωμένες, όλες οι υπόλοιπες μονοπρόσωπες ΕΠΕ. Σε μερικές από τις οποίες, διορίστηκαν οικονομικοί εκκαθαριστές για την ...εν λειτουργία εκκαθάρισή τους.




ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ

Μέχρι σήμερα το κάθε Υπουργείο είχε και τον Γενικό Γραμματέα του. Εφεξής, ο κάθε Γενικός Γραμματέας θα διαθέτει και τον Αναπληρωτή του! Δεν μας έφτανε λοιπόν ο ένας ...Γάμα Γάμα ανά Υπουργείο τώρα θα έχουμε κι έναν αναπληρωτή Γάμα Γάμα. Ευτυχείτε!



ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ,


Θέμα ωρών είναι, σύμφωνα με τον Γ. Πανούση η αποκάλυψη για το ποιος κρύβεται πίσω από την «προβοκάτσια», όπως χαρακτηρίζει τη δημοσιοποίηση της διαταγής για το μεταναστευτικό.Ο υποστράτηγος λοιπόν αποστρατεύτηκε τερματίσας ευδοκίμως την θητεία του...Κι όσοι λαθρομετανάστες συλλαμβάνονται πλέον στα σύνορα, θα οδηγούνται στην Αμυγδαλέζα και θα απελευθερώνεται από εκεί...Με τη....μεταναστευτική βούλα πλέον. Ακόμα και αν δηλώνουν ως δ/νση κατοικίας ένα παγκάκι στην ΟμόνοιαΣύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες , οι υπό πρόσληψη καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, δεν συνέταξαν και τη λίστα Βαρουφάκη που υποβλήθηκε, εγκρίθηκε πανηγυρίστηκε ....αξιοπρεπώς ανά την επικράτεια και τρεχάτε ποδαράκια μου πια στο Eurogroup. Την προσεχή Δευτέρα.


ΔΕΚΑ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΠΕΠΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.


1  1. Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται,  πως το μόνο κυβερνητικό πλάνο που είχε καταρτίσει ο ΣΥΡΙΖΑ της αντιπολίτευσης ήταν το πλάνο του «τσαμπουκά» Και αν του καθόταν βρε αδερφέ….
2  2.  Η Ελληνική κυβέρνηση στις πρώτες διαπραγματεύσεις της, διεκδικούσε φαινομενικά μόνο κάποιο χρόνο. Στην πραγματικότητα οι δαιμόνιοι οικονομολόγοι μας είχαν βαφτίσει το χρήμα χρόνο!
3.     Ο ΣΥΡΙΖΑ στόχευσε στην αλλαγή ολόκληρης της Ευρώπης. Βάζοντας την Ευρώπη να καταγγείλει τον προηγούμενο εαυτό της και τις προηγούμενες πολιτικές της. Οι οποίες πολιτικές σημειωτέον,  στις τρείς από τις πέντε χώρες που εφαρμόστηκαν δίκην μνημονίων, με αιματηρές επίσης θυσίες, έβγαλαν τις οικονομίες τους στον αφρό. Και να βγούν στις αγορές. Με λογικά επιτόκια. 
4.     Εκ των πραγμάτων,  η ένταξη σε ένα ευρωπαϊκό σύστημα, αφαιρεί μέρος της εθνικής κυριαρχίας. Ο Μοσκοβισί για παράδειγμα ως Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, συνέταξε έναν Γαλλικό  ελλειμματικό προϋπολογισμό,  που αψηφούσε τις ντιρεχτίβες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον περιορισμό των ελλειμμάτων. Προϋπολογισμό ωστόσο  που κατήργησε με την δική του υπογραφή και πάλι ως επίτροπος της Κομισιόν λίγο αργότερα.
5.     Οι περιβόητες προτεινόμενες Ελληνικές  μεταρρυθμίσεις,  είχαν εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο για τους συντάκτες Έλληνες και εντελώς διαφορετικό για τους Ευρωπαίους Εταίρους. Με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο στο κενό. Και να χαθεί η εμπιστοσύνη. Μονομερώς αυτή τη φορά πάντως και εναντίον της Ελλάδος.
6.     Η Ελληνική κυβέρνηση επικαλείτο την νωπή λαϊκή εντολή. Σάμπως οι κυβερνήσεις των εταίρων να προέρχονταν από… πραξικοπήματα….Και σάμπως και οι ηγέτες τους να μην είχαν κάποιον αντίστοιχο λαό για να λογοδοτήσουν…
7.     Οι εταίροι βλέπουν,  ακούν και αναλύουν την κάθε μπαρούφα που ξεστομίζεται στην Αθήνα. Η μόνη που δεν ξέρει, δεν είδε και δεν άκουσε το παραμικρό περί παγκοσμιοποίησης,  είναι κατά τα φαινόμενα  η Ελληνική κυβέρνηση.
8.     Οι δημιουργικές ασάφειες του αναλώσιμου κατά πως φαίνεται Βαρουφάκη, ήταν  στην πραγματικότητα στάχτη στα μάτια των εταίρων. Δεν μπορεί να βγαίνει ο επικεφαλής της οικονομίας και να διατείνεται επί λέξει: «πως θα βρει ένα ανώδυνο προϊόν ή μια υπηρεσία για να αυξήσει το ΦΠΑ κάνοντας τον…..ΚΑΛΟ στους εταίρους!!!» ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΛΗΣ: Αν ακόμα δεν βρήκες ακόμα το προϊόν Υπουργέ, μια καλή ιδέα είναι το χαβιάρι...Μπελούγκα: Που έχει και 10.000 ευρώ το κιλό να ....ούμε. Να μάθουν αυτοί οι κωλο-πλούσιοι.
9.     Η πολυφωνία μέσα στο Κυβερνητικό στρατόπεδο είναι παροιμιώδης. Στην ουσία,  δεν έχουμε μια δικομματική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά μια κυβέρνηση πολυσυνιστωσών. Με τα χέρια του πρωθυπουργού δεμένα.

10.   Ακόμα και σήμερα ο πολύς Βαρουφάκης διατείνεται πως υπάρχει εναλλακτική λύση για το χρηματοδοτικό και δημοσιονομικό κενό. Όπερ έδει δείξαι. Και για τη δόση των 7,2 δίς είχε δηλώσει ο… Κωτσόβολος της οικονομίας πως δεν τη θέλουμε , μα τώρα παρακαλάμε για την εκταμίευσή της. Με δόσεις έστω…

Συνεπώς?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου