Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2019 αλά… Ελληνικά! (ευθυμογράφημα)

• Ένα ακόμα ελληνικό πρωτάθλημα… ελληνικής  κατατομής ξεκινάει. Με τις ειδικές του… δεξιότητες και όλα τα υπόλοιπα. Ότι και να γίνει σ’  αυτή τη χώρα, πρωταθλητής θα είναι ένας μα  οι «αδικημένοι» στο τέλος της σαιζόν τουλάχιστον τρεις! 

• Πολλοί ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων ωστόσο, είχαν την φαεινή ιδέα, ο πρωταθλητής να βγει με... διορισμό! Και μέσα στη  χρονιά να πλακωθούν οι ομάδες στα φιλικά ματσάκια. Αν και  ο… Τρομερός,  ζήτησε το πρωτάθλημα να απονέμεται αξιοκρατικά.

• Στον κυρίαρχο της ποδοσφαιρικής σκηνής κατά πως θα τον ψηφίσουν οι αθλητικοί δικαστές να απονέμεται. Τίποτε δεν έχει αλλάξει από το αντίστοιχο περσινό «χρονο» μας, μα και τίποτε δεν είναι όπως παλιά… Ιδιαίτερα δε, στο κομμάτι «διαιτησία» και αθλητική «δικαιοσύνη». Ξαναπάμε …πεπατημένη λοιπόν:

• Για φέτος ειδικά, απαιτούμε από την διαιτησία επακριβώς  το 50%-50%. Και στα «ψιλά γράμματα»  50% των σφυριγμάτων υπέρ μας και το υπόλοιπο 50% …εναντίον των αντιπάλων μας. Όταν το 50% εναντίον των αντιπάλων μας "καταπατηθεί" προφανώς και θα πρόκειται περί σφαγής! 
****για τη συνέχεια "κλικ" στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου