Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Κουφάλα νεκροθάφτη δεν θα πεθάνουμε ποτέ!

Καλομελέτα κι έρχονται και τα… εφαρμοστικά  μέτρα εναντίον των …βιονικών συνταξιούχων.  Που κάθονται και τρων και πίνουν και την Άρτα φοβερίζουν. Οι αθεόφοβοι!  Κατά πως μας τους κατέδωσε ο… Αρτέμης Τσίπρας στη ΔΕΘ. Εμείς εδώ, βάλαμε στο χέρι τον non  paper ενδεκάλογο  αυτών των μέτρων και τον παρουσιάζουμε κατ’  αποκλειστικότητα:

1. Κόβεται   στο μισό η  συνταγογράφηση των φαρμάκων σε συνταξιούχους  που ροκανίζουν ξεδιάντροπα  το δημόσιο χρήμα,  δίκην συντάξεων. Με παράλληλη  τεχνητή έλλειψη   στα φαρμακεία των πιο διαδεδομένων φαρμάκων. Με τους συνταξιούχους  και με το δελτίο ταυτότητας ανά χείρας για να παραλάβουν αυτοπροσώπως το φάρμακο! 

2. Αν αυτό δεν «περάσει»  το ΕΣΥ  θα  μεριμνήσει ούτως ώστε να τους αλλάξει τα φάρμακα! Χορηγώντας τους  το γενόσημο  με τις περισσότερες καταγεγραμμένες  παρενέργειες! Και με θανάτους ει δυνατόν καταγεγραμμένους στις παρενέργειες! 

3. Στα επείγοντα περιστατικά των νοσοκομείων, όπου θα καταλήξουν  οι μαραθωνοδρόμοι, αφήνονται τελευταίους στην ουρά. Μέχρις ότου να αρχίσει η εφημερία,  του… αυριανού νοσοκομείου. Την ίδια πρακτική ακολουθεί και το αυριανό εφημερεύον νοσοκομείο.  Και ούτω καθεξής!

4. Αν παρόλα αυτά  τα προκαταρκτικά  ο βιονικός συνταξιούχος  συνεχίσει να αντιστέκεται ζώντας ακόμα ο μπεζεβέγκης , του ρίχνουν  κι ένα χειρουργείο. Ένα οποιοδήποτε χειρουργείο.

5. Μα όχι σε κάποιο όποιο και όποιο νοσοκομείο! Σε ένα ειδικά επιλεγμένο νοσοκομείο τους κατευθύνουν    και όπου αποδεδειγμένα οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις θερίζουν!

6. Οι αδερφές νοσοκόμες  στο συγκεκριμένο νοσοκομείο φοράνε μόνο  μίνι ποδιές.  Έχοντας  εισέτι κουμπωμένο,  μόνο το πέμπτο κουμπί της μπλούζας τους.  Στο ύψος του ομφαλού! 

7. Σε 24ωρη δε βάση,  κάνουν πασαρέλα από θαλάμους και εντατικές.
*****για τη συνέχεια "κλικ" στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου