Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ.

Τέλος καλοκαιριού. Με την  Ελλάδα του θε-Αθήναι, να ανηφορίζει  στο έβγα της εποχής,  κατά  Θεσσαλονίκη μεριά. Για να τρυγήσει και  κατά κει τα όψιμα. Με συναισθήματα,  απαράλλαχτα  με  εκείνα  της  πενθήμερης εκδρομής του Λυκείου.  Βγάζοντας  εκεί και  τον… part time  ερωτισμό της. Με  τα αισθήματα της “αγάπης” να την πλημμυρίζουν, ακόμα και …εναντίον  του πλησίον της συχνά-πυκνά! Στραγγαλίζοντας  τις εκδηλώσεις! Με αισθήματα,  που τα προγραμματίζει    να αρχίζουν και να σταματάνε  με… χρονοδιακόπτη αφού… Το θε-Αθήναι ντε!  Ερωτισμός,  σκέτο… γενόσημο! 

 Χωρίς ωστόσο το θε-Αθήναι,   να μπει στον κόπο να  ρωτήσει και τους ντόπιους  περί της αμοιβαιότητας  του ερωτισμού,  παίρνει των ομματιών του  κατά βορρά μεριά! Με τους αυτόχθονες, να πλακώνονται στις ασκήσεις θάρρους για να μην ενδώσουν. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνα αφού. Τα χιόνια όμως να δεις πόσο μαθημένα είναι: Από βουνά!
Για τη συνέχεια "κλικ" στον σύνδεσμο: https://www.securnews.gr/gelio-stasio/item/71001-oloi-dikaiountai-to-mytho-tous.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου