Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν…

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προηγείται μαύρη διαφήμιση. Πριν τις προβλέψεις του σημερινού και 3ου  μέρους του καζαμία του 2030, προηγήθηκαν  τα 1ο & 2ο μέρη.  Οι σύνδεσμοι τους,  στο τέλος της σελίδας. Πάμε φρέσκες  προβλέψεις πλέον:

***Οι εξ ανάγκης άεργοι και άνεργοι κάτοικοι της Hot-spotίας, παίζουν ολημερίς με τα κινητά τους της  24ης γενιάς!  Τζογάροντας κυρίως.  Κινητά,  που  διαθέτουν υπέρμετρη  τεχνητή νοημοσύνη. 

***Με την απροθυμία των χρηστών παγκοσμίως ακόμα και στο να φλερτάρουν άκουσον-άκουσον, η τεχνητή νοημοσύνη,  υποκατέστησε επαρκώς και τους… άκαρδους  περί το   φλερτ. 

***Στην Καρδία της Θεσσαλονίκης στα μέσα του χρόνου προγραμματίζεται  και ο πρώτος γάμος μεταξύ δύο… πληκτρολογίων!  Ενός αρσενικού και ενός θηλυκού χρήστη! Που ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα για φαντάσου!

***Ύστερα από διαβουλεύσεις έξι μηνών το κράτος των Αθηνών και το ανεξάρτητο κράτος των Εξαρχείων φτάνουν σε μια οριστική συμφωνία και  ανεβαίνουν στις Πρέσπες για τις σχετικές υπογραφές.  

*** O Επαναστατικός Αγώνας με κάλεσμά του σε πέντε αθηναϊκές εφημερίδες και το Ίντερνετ, προκηρύσσει για την Πρωτομαγιά, διεθνή διαγωνισμό βολής, με βόμβες μολότοφ. Που θα εκτοξευθούν από το πεδίο βολής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 

***Οι αγώνες αυτοί, έχουν την κωδική ονομασία: Αστυνόμος-Φλαμπέ!
***Για τη συνέχεια "κλικ" στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου