Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

ΒΡΑΒΕΙΑ 2019


***Το βραβείο Πωλήσεων  απονέμεται και για το 2109 στον 
  ίδιο εθνο-father Για την διάκρισή του στο τηλεμάρκετινγκ 
 της εταιρείας του. Και πέρσι το βραβείο πωλήσεων είχε 
 απονεμηθεί στο ίδιο πρόσωπο. Για την πώληση 
 της ιδιόχειρης επιστολής του
   Ιησού.


*** Το βραβείο brain drain (φυγή νέων μυαλών στο εξωτερικό) απονέμεται στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Που διόρισε έναν... σιτεμένο  80χρονο  νεανία διοικητή  νοσοκομείου.
   Αν και κατά   τον... πολιτικό  μας πολιτισμό, οι 80χρονοι μόνο ως 
   Πρόεδροι της Ελληνικής Δημοκρατίας ...ευδοκιμούν.



****Το βραβείο "Μυγοπαγίδας"  το κερδίζει ο  Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης Με τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της Οδού Πανεπιστημίου. Κουνούπια του Δυτικού Νείλου πίσω και σας φάγαμε ορέ ζαγάρια 



***Το βραβείο: "Κάνω ρίμα κάνω ρίμα,   τι κι αν γράφω σαν το... βλήμα" απονέμεται στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη: 
Για την ποιητική της φαντασία στο σλόγκαν:
"Η διεύρυνση γκαζώνει μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι.



Το βραβείο νόμπελ -και όχι απλά βραβείο- της Οικονομίας  το κερδίζει για μια ακόμα χρονιά η φοροδιαφυγή. Που... πάταξε όλους εκείνους του οικονομολόγους, που ευαγγελίζονταν    την... δική της πάταξη! 




"Τα τέτοια της Πάολα δεν είναι     από σιλικόνη, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι.


***Το βραβείο Αντικειμενικότητας  
απονέμεται στο facebook. 
Που μπορεί να λογοκρίνει τον καθένα για  ρατσιστικό και υβριστικό περιεχόμενο επί ποινή αποκλεισμού μέχρι και οριστική διαγραφή από τον ιστότοπο.   Εκτός των βουλευτών του           ΣΥΡΙΖΑ  


****To Βραβείο "Οχι βία στα γήπεδα" απονέμεται στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη. Που ζητάει συνάντηση με τους Σαββίδη, Μελισανίδη και Αλαφούζο προκειμένου να τους πείσει να δεχτούν να παίζουν οι διαιτητές    50-50! Πενήντα τα εκατό υπέρ του Ολυμπιακού και πενήντα τα     εκατό... εναντίον των αντιπάλων του! Θα ζητήσει ακούστηκε,     όλους τους αγώνες του δεύτερου γύρου να τους διαιτητεύσουν   μόνο δύο διαιτητές: Οι Μαρινάκης και ο Καραπαππάς. Του   Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς.


**** Το βραβείο του "Αντικειμενικότερου Διαιτητή VAR" το κερδίζει άνευ συναγωνισμού ο... απλός φίλαθλος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης. Που είδε ακόμα και όσα δεν βλέπουν οι
  κάμερες: Δεκαεπτά πέναλτι "είδε" που δεν δόθηκαν υπέρ του     Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο. Σαράντα-ένα πέναλτι "είδε" που   δεν δόθηκαν εναντίον του ΠΑΟΚ. Είδε και εβδομήντα έξι   αποβολές παικτών που δεν σημειώθηκαν εις βάρος αντιπάλων   παικτών του Ολυμπιακού και απόειδε και  296 κόκκινες κάρτες   που δεν δόθηκαν σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. 



*** Το βραβείο της επιχειρηματικότητας  μοιράζονται ισάξια  οι 114 Μη  Κυβερνητικές  Οργανώσεις  με τους 7.356 εθελοντές που δραστηριοποιούνται συστηματικά μόνο στο νησί της Λέσβου. Σε σύνολο προσφύγων
   και μεταναστών 10.000 ψυχών.



*** Το βραβείο Επανεκκίνησης της Οικονομίας  πάει στον  Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Με την μικρο-εγκληματικότητα  να μαστίζει τα Ελληνικά νοικοκυριά. Και την αστυνομία του να μην την περιορίζει. 
  Ξηλώνοντας -σύμφωνα και με στοιχεία της Τράπεζες της       Ελλάδος- από τα ....στρώματα- τα 32 δισεκατομμύρια ευρώ που   κρύβουν οι Έλληνες. 



*** Το βραβείο: Θερμοκήπιο της Αναρχίας απονέμεται στην Ελλάδα με ομόφωνη απόφαση της διεθνούς Αναρχίας. 
Εκατοντάδες Ευρωπαίοι αναρχικοί διαβιούν στις καταλήψεις των Ελλήνων  ομοϊδεατών  τους. Και κάθε
  Σαββατοκύριακο, αθλούνται και στο αντάρτικο πόλεων.  Με
  κομπάρσους την Διμοιρία των ΜΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ 
  στην Χαρ. Τρικούπη.



*** Το βραβείο: "Είμαι όλος Αυτιά" απονέμε-ται στον Πάνο Καμένο. Η επιχείρηση αδυνάτισμα του οποίου,  ήταν πετυχημένη. Άντε και μια επέμβαση στα αυτιά με το καλό και ξανά προς τη δόξα τραβάμε. Ως ανεξάρτητοι Έλληνες! 

  Άντε και  του χρόνου πρώτα ο θεός

  Vas-Vel.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου