Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ...ΚΙ ΕΚΑΜΝΕ...ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ!Aχ και νά ΄ξερες πρόεδρέ μου,  πόσο το φοβάμαι αυτό το "ότι πρέπει"...Νά 'ξερες μόνο!
Για να μη το πολυ-βασανίζουμε το θέμα, η  μόνη... ειλικρινής συναίνεση των ημερών, ήταν  θαρρώ, αυτή της Δαμανάκη με την τρόικα. (Μη παίρνετε και τοις μετρητοίς  τη δήλωση Μιχελάκη. Για τους αγανακτισμένους έγινε. Πλάκα δεν θα είχε να την έκαμνε για τη Δαμανάκη όμως;


Μη σπρώχνεστε  ρε παιδιά! Χίλιοι καλοί χωράνε στη συναίνεση!
Γόνιμες και άγονες  διαδρομές της 5ης δόσης και της συναίνεσης!
  Ρε δεν πα να...συναινέσετε μεταξύ σας πρώτα;


Πριν να οδηγήσετε στη συναίνεση και  τους υπόλοιπους....


 Να σου πω: Αν οι ξένοι σύμβουλοι,  πετύχουν καλύτερες τιμές από τους ντόπιους πραματευτάδες όταν μας βγάλουν στο σφυρί, ας πάει στα κομμάτια: Ξένους και πάλι ξένους!
Μωρέ, Ντομινίκ και πάλι... Ντομινίκ!
Ναι και μια  συναίνεση από κάποια που...δεν της ζητήθηκε:
Η επόμενη ...απαίτηση των δανειστών μας:


Είμαστε έθνος ανάδελφον!

Η αγανάκτηση τώρα , διατρανώνεται!


"Ντροπής πράγματα",  σκέφτηκαν εκεί στο ΠΑ.ΜΕ. Δεν είναι δυνατόν οι αγανακτισμένοι με ένα "σφύριγμα" να μαζεύουν  30.000 νοματαίους κι εμείς με τους... επαγγελματίες διαδηλωτές μας, να μη μαζευόμαστε ούτε 1.500. Κι άρχισαν να προβάρουν τα γνωστά ...καπέλα! Της  "εμπειρίας των οργανωμένων διαδηλώσεων" κατά πως μας το ξεκαθάρισε κι η Αλέκα. Συναίνεση και ...Σύνεση! 


Και μιας και περί Ipad ο λόγος, σας αποκαλύπτουμε με τι ήταν...φορτωμένο,   το Ipad του πρωθυπουργού, στην αποτυχημένη  σύσκεψη του προεδρικού μεγάρου. 


Κι όσο για το Ipad της Αλέκας, δε χρειάζεται και πολύ σκέψη...Μια ζωή,  με το ίδιο φορτίο περιφέρεται η αντάρτισσα του γλυκού νερού! 


Τελικά, αυτή η  αναθεματισμένη η τεχνολογία, είναι εργαλείο, ή .... μεταμορφωμένος ο σατανάς μωρ΄αδέρφια;


Ουφ! Βαρέθηκα και σιχάθηκα. Άντε,  πά.με. ένα διάλειμμα. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου