Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΛΥΠΗ

Ο ΟΑΕΔ ΤΗΣ ΤΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ,  ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ:


Σε μια εβδομάδα από σήμερα, άλλοι δεκαπέντε ...αργόσχολοι "εργαζόμενοι" θα μείνουν άνεργοι και με τη βούλα!


Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ...  ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ

Έληξε κι η ημερίδα του ΟΗΕ,  για την παγκόσμια οικονομία της επόμενης χιλιετίας. Και οι αρχηγοί των κρατών που τίμησαν με την παρουσία τους τις εργασίες,  μετρούν κέρδη και ζημίες απ΄αυτή την ημερίδα, επιστρέφοντας στις πατρίδες τους.  Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ..."ΜΑΜΟΥΘ" ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ


Ψυχραιμία παιδιά...Γιατί κι άλλη φορά μας έταξαν λαγούς με πετραχήλια  οι Καταριανοί κι ύστερα μας... πέταξαν:Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ


"Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη" λέει μια λαϊκή μας παροιμία. Γάμος στην προκειμένη περίπτωση οι κινητοποιήσεις των φορτηγατζήδων . Κι όσο για τη... "Βασίλω" ...

ΟΙ... ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η δημοκρατία,  στηρίζεται στους  πυλώνες της και τις διακριτές της εξουσίες: Ήτοι: Νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική. Κι όλες αυτές τις εξουσίες , προσπαθεί να τις χειραγωγήσει άλλη  μια "τραβέστω" εξουσία:  αυτή του...Τύπου. 
Το γεγονός ωστόσο,  πως κάποιες φορές οι εξουσίες...μπερδεύονται μεταξύ τους, προς θεού, δεν συνιστά σε καμιά περίπτωση,  κατάργηση της αυτοτέλειας κάποιας  εξουσίας απ΄τις υπόλοιπες!

Για την... "εξαίρεση" αυτή πάντως,  εγώ σας προτείνω δύο πίνακες. Διαλέξτε κάποιον απ΄τους δύο πίνακες  και  απλά... κρεμάστε τον στο σαλόνι σας. 


ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Μα τι ξαφνικές αγάπες μας προέκυψαν  μέσα στο Σαββατοκύριακο μεταξύ Πάγκαλου και Ραγκούση μωρέ;  Τέτοια...σύγκλιση επιδιώξεων  πιά;

ΟΙ... ΑΘΑΝΑΤΟΙ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ:
Άσε μας  κι εσύ στον πόνο μας ρε... αθάνατε Ζακ Ρόγκ. Που μετά από  εκείνη την αποφράδα Ολυμπιάδα, εσείς οι ...ιδεολόγοι Ολυμπιστές,  γίνατε ακόμα πιο... αθάνατοι ενώ  η οικονομία μας,  μας παραδόθηκε κλινικά νεκρή!

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Με νικητή το αουτσάιντερ -και πρώην υπουργό ενέργειας της Βρετανίας Εντ Μίλιμπαντ- έληξε το ντέρμπι της διεκδίκησης της ηγεσίας  του Εργατικού κόμματος. Η υπόθεση στο τελικό της στάδιο,  εξελίχθηκε σε  μια ενδοοικογενειακή υπόθεση. Μεταξύ των αδερφών Εντ και Ντέιβιντ. Γιοι του Ράλφ Μίλιπμαντ- από τους πιο γνωστούς θεωρητικούς μαρξιστές της Βρετανίας- που απεβίωσε το 1994.


Η μητέρα των δύο αδερφών,  από τους προκριματικούς γύρους ακόμα, είχε εκδηλώσει  την ανησυχία της "για την διάλυση της οικογένειάς της" κι όταν ο ένας αδερφός, επιτίθετο εναντίον του άλλου. Παίρνοντας  ανοιχτά θέση μάλιστα,  υπέρ της μοναδικής  γυναίκας υποψήφιας (Ντάιαν Άμποτ) κι όταν την ηγεσία των εργατικών  διεκδικούσαν πέντε μονομάχοι.

Τα ακούτε ορέ ...τζακάδες του πολιτικού μας πολιτισμού στην Ελλάδα; 

ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ

"Θέλω να αγιάσω αλλά δεν με αφήνουν". Με το που καταγράφει  μια επιτυχία η Νέα Δημοκρατία, (συνέντευξη Σαμαρά ΔΕΘ) είτε πλακώνεται στα... αυτογκόλ, είτε και πέφτει θύμα των... άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου