Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ....

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ MALAKAS (ΔΥΝΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Την Ιαπωνία απειλεί ο «Malakas»

Η τροπική καταιγίδα με το όνομα «Malakas», η οποία πλήττει νησιά της Ιαπωνίας, αναμένεται να μετατραπεί σε τυφώνα μέχρι την Παρασκευή, με ταχύτητες που θα φθάσουν τα 157 χιλιόμετρα την ώρα. Η ταχύτητα που έχει η καταιγίδα, την κατατάσσει στην κατηγορία 2 της κλίμακας μέτρησης.

Η λέξη «malakas» στις Φιλιππίνες σημαίνει δυνατός, και του αποδόθηκε δίκαια το όνομα αφού εξαιτίας του έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι και έχει προκαλέσει τεράστιες υλικές ζημιές. Ο «Μalakas» βρίσκεται στην 13η θέση με τους πιο θυελλώδεις ανέμους στα βορειοδυτικά του Ειρηνικού. 


ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ...ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ: Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ! 


Στην 22η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των πλουσίων βρίσκονται οι Έλληνες, σύμφωνα με την «Έκθεση για τον παγκόσμιο πλούτο» της γερμανικής Αllianz. Κατ’ άτομο και κατά μέσο όρο έχουμε σχεδόν 26.000 ευρώ σε τραπεζικές καταθέσεις, χρηματοπιστωτικά προϊόντα (μετοχές, ομόλογα) ή και ασφαλιστικά προϊόντα, τη στιγμή που ο παγκόσμιος μέσος όρος βρίσκεται στις 17.500 ευρώ.
Πρώτοι στην κατάταξη - όπου δεν συνυπολογίζονται ακίνητα ή άλλα κινητά περιουσιακά στοιχεία- είναι οι Ελβετοί με σχεδόν 164.000 ευρώ κατά κεφαλήν περιουσία και ακολουθούν οι Αμερικανοί με σχεδόν 102.000. Στη 16η θέση είναι οι Γερμανοί. Επίσης, οι «αναδυόμενες χώρες» βρίσκονται πολύ πιο πίσω, με μόλις 3.900 ευρώ κατά κεφαλήν περιουσία οι Βραζιλιάνοι, 2.500 οι Κινέζοι, 1.400 οι Ρώσοι και ούτε 550 ευρώ οι Ινδοί.
Αυτά λένε οι αναθεματισμένοι οι μέσοι όροι...Πως ο κάθε Έλληνας κοντολογίς, έχει αποταμιευμένα στην τράπεζα, 26.000 ευρώ. Κατά μέσο όρο. Κι ας μην έχουμε δεύτερο βρακί να αλλάξουμε, μέχρι να στεγνώσει το πρώτο που πλύναμε!
Να κάτι τέτοια ακούει η τρόικα και συμφωνεί στο πίτς-φυτίλι  με τον Υπουργό: George Χώσε! Φέρνοντάς μας στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης!
Αν κατά τα μαθηματικά δηλαδή προσθέσουμε ,  τα 10 ευρώ που κρατώ -αναγκαστικά εγώ στην Τράπεζα κι αυτά για να μην κλείσει ο λογαριασμός μου και χρειαστώ άλλα 150 για κατάθεση, που δεν τα έχω,  για να τον ξανανοίξω- με τα 51.990 ευρώ του γείτονα, που τα έχει επίσης κατατεθειμένα στην τράπεζα, τότε κατά ...μέσο όρο, έχουμε κι οι δυο με τον γείτονα:  από 26.000 ευρώ(!) ανά τεμάχιο.  Έτσι απλά. Και μαθηματικά!  Και δεν του φαινόταν  του μπαγάσα του γείτονα!


Με την  ανάλυση της Γερμανικής Allianze,  να επιβεβαιώνεται πλήρως.  Με μια απλή, μαθηματική πράξη πάντως, απαλείφεται (μαθηματικός όρος και το απαλείφεται) και η λιμοκτονία  των 3.000.000 κοντά ελλήνων , που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας -των διαβόητων κατωφτωχιτών- χάριν του μέσου όρου. 
Η ειρωνεία είναι,  πως όλα αυτά τα... μαθηματικά,  μας προέκυψαν  την ώρα περίπου που ανακοινώθηκαν τα "έσχες" των εθνοπατέρων και εθνομητέρων μας!  Γιατί τα "πόθεν",  ας μη τα συζητήσουμε καλύτερα. 
Οι οποίοι  κοινοβουλευτικοί μας, με το άθροισμα των κατατεθειμένων μετρητών τους στις Τράπεζες και με την ρευστοποίηση των  4.852 ακινήτων  τους (μετρημένα ένα-ένα:  οικόπεδα, σπίτια, καταστήματα, σκάφη, πισίνες  και αυτοκίνητα και υπολογισμένα με τις αντικειμενικές  και όχι τις εμπορικές τους αξίες) νέμονται περιουσίες της τάξεως του 1,28 δίς ευρώ(!!!) 
Με την παράλογη λογική του μέσου όρου και πάλι και με μια διαίρεση , δια της μέσης αποταμίευσης των 26.000 ευρώ ανά Έλληνα, οι τριακόσιοι μόλις..."σοφοί νομοθέτες μας" -όπως τους αρέσει να αποκαλούνται μεταξύ τους- συγκεντρώνουν στα χέρια τους τόσα χρήματα  όσα 49.230  (ακριβώς) έλληνες του... μέσου όρου. 
Σχεδιαγραμματικά και μαθηματικά  δηλαδή ...απαλείφονται με μια μονοκονδυλιά  όλοι  οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στους ΟΑΕΔ των δυτικών συνοικιών της Αθήνας λόγου χάριν: Από Μπουρνάζι, μέχρι και Λιόσια!
 Και...μω τους μέσους όρους στην τελική!  
 

"ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ"!

ΑΠΟ:


 

Άγριο μπέρδεμα. Μπερδεύτηκε και η ίδια και τα έκανε μαντάρα. "Μα είναι σύνθημα αυτό; Να καεί το μπουρδέλο η Βουλή;" ρωτούσε τον συνδικαλιστή. Δεν βάλαμε τελείες γιατί δεν έβαλε η Τρέμη. Το είπε...
ολόκληρο και το ευχαριστήθηκε το κορίτσι. Και του σαλονιού και του λιμανιού.. .

Οι  συγκεντρωμένοι φορτηγατζήδες έξω από τη βουλή  ωστόσο, απλά συνθηματολογούσαν.  Και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας , Μανώλης Κεφαλογιάννης από μέσα, πλακώθηκε στις αποδείξεις. Για το... μπουρδέλο ντε!


Αντώνη πιάσε τον  βούρδουλα. Τους  ...αναρχοαυτόνομους στο κόμμα σου,  δεν τους πήρε παρά μόνο λίγες ώρες , για να χαλάσουν ότι προσπάθησες να χτίσεις στη ΔΕΘ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου