Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

75 χρόνια μετά την ήττα του άξονα, η Γερμανία εκδικείται τους… νικητές της! (χρονογράφημα)

* Θλίβομαι κάθε 28η Οκτωβρίου,  όταν αναλογίζομαι τις τωρινές  συμπεριφορές των νικητών συμμάχων μας  στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, απέναντι στην συν-νικήτρια τους Ελλάδα…

*Σιχαίνομαι  βλέποντας  τους εν όπλοις  ηττημένους,  οικονομικούς επικυρίαρχους της Ευρώπης σήμερα.  Χάρις στις αμαξοστοιχίες του χρυσού των Αμερικανών που ξεφόρτωναν στο Βερολίνο.  Χωρίς σταγόνα Γερμανικό  αίμα αυτή τη φορά. Και με μόνο όπλο ένα lap-top…

*Αδυνατώ να καταλάβω την αχαριστία ενός ολόκληρου λαού απέναντι στις γενναιόδωρες μεταπολεμικές παροχές των νικητών του,  για την ανόρθωση της οικονομίας του. Που είχε ως αποτέλεσμα μια αναμενόμενη εξάλλου  ανάκαμψη, τάχα της… «γερμανικής ατμομηχανής».

*Με το χρυσό  των Αμερικάνων να ρέει ακατάπαυστα και με  τα φτηνά εργατικά χέρια των νικητών τους,  σε μια Ευρώπη που η μόνο ταχύρρυθμη ανοικοδόμηση που  γινόταν, γινόταν  στη Γερμανία, ακόμα και οι αιρετικοί  σήμερα της Ευρώπης (Πολωνοί, Έλληνες, Σέρβοι  Ούγγροι κ.λ.π.) θα μπορούσαν να πετύχουν το οικονομικό τους θαύμα! 

*Ακόμα και οι παρίες της Ευρώπης λοιπόν,  δικαιούνταν  την ευκαιρία τους. Που ποτέ τους δεν την είχαν. Κι όλα τα υπόλοιπα για τα οικονομικά θαύματα  είναι εξόφθαλμες και   μεγαλόστομες  π@π@ρίες!
Για τη συνέχεια "κλικ" στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου