Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ή στραβός είν΄ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε! (χρονογράφημα)

***Για σήμερα,  ήταν προγραμματισμένος να δημοσιευτεί ο Καζαμίας του 2019.  Μετά την κατά κράτος ήττα της Κυβέρνησης ωστόσο σε σχέση με τις προβλέψεις της για το 2018  σε σύγκριση  με τις δικές μας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μας κατασυκοφάντησε.  Για διασπορά…Fake news, ντεμέκ. Νομίζοντας πως  μας …τρόμαξε κιόλας.  Βλογώντας  μόνο τα γένια του: «Μαθημένα τα  βουνά από τα χιόνια.» Είπε το στόμα της αληθείας! 

*** «Τα  χιόνια να δεις πόσο μαθημένα είναι! Από… βουνά!»  Ανταπαντήσαμε  και σηκώσαμε το γάντι.  Με  έναν   καζαμία του… 2030! Με  προβλέψιμα γεγονότα  12 χρονιά μετά από σήμερα. Που φέρνουν ωστόσο τη σφραγίδα των σημερινών  πολιτικών τους! Καζαμίας 2030 και  τα μυαλά στα κάγκελα! Μια χρονιά στην οποία πολιτικό/ οικονομικά, τίποτε σχεδόν δεν έχει αλλάξει μα και τίποτα δεν είναι όπως παλιά! Πρωτοχρονιά του  2030:

*** Τα  κατασχεμένα  από  τις τράπεζες λόγω χρεών κόμματα,  απευθύνουν τα διαγγέλματά τους.  Η Νέα Δημοκρατία- Πειραιώς Bank, το ΠΑΣΟΚ- Αγροτική Bank και ο ΣΥΡΙΖΑ -National Bank,  είναι τα μόνα κόμματα που επέζησαν σήμερα! Και ένα... μεταλλαγμένο ΚΚΕ μας προέκυψε,  μα θα το αναλύσουμε  στη συνέχεια αυτό.
****Για τη συνέχεια "κλικ" στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου