Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Κακό πράγμα το παραμιλητό στον ύπνο!

«….Τρεχάτε ποδαράκια Αλέξη μου από εδώ και πέρα. Ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές, επαναληπτικές αυτοδιοικητικές εκλογές τη δεύτερη Κυριακή και βούρ στον πατσά για τις βουλευτικές εκλογές.»

«…Κι αυτοί οι ανεπρόκοποι οι συνταγματολόγοι, να μη μπορούν να βρουν μια φόρμουλα να τις αποφύγουμε όλες αυτές τις εκλογές με κανά δυο δημοψηφίσματα; Που είναι στη διακριτική σου ευχέρεια να τα πάρεις ή όχι υπό όψιν σου στην τελική. Δεν γίνεται και δεν γίνεται ακούω ολημερίς από τον συνταγματολόγο Κατρούγκαλο. Ε ρε Βενιζέλο, δεν ερχόσουν τουλάχιστον εσύ μαζί μας; Που κάνεις το άσπρο μαύρο στο πίτς φυτίλι να πούμε;… »

«…Μιας και δεν γίνεται να αποφύγουμε τις εκλογές λοιπόν, ας βάλουμε τους νέο προσηλυτισμένους παλιο-πασόκους να κάνουν τους γενίτσαρους. Μαζί με την Παπακώστα από ΝΟΥΔΟΥΛΑ μεριά, και με τους Έλληνες όλων των κυβερνήσεων που αποκαλούνται αυτάρεσκα και …Ανεξάρτητοι τρομάρα τους να κρατάνε το ίσο σαν τους ψάλτες! Με την Κουντουρά επικεφαλής.»

«…Που πας ρε Καραμήτρο… ΣΥΡΙΖΑ με τέτοια καϊνάρια υποψήφιους; Έχει γούστο στις Ευρωεκλογές να μας κάνει καμιά πλάκα ο λαός κι ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος και να μας προκύψει καμιά… τυμβωθηρία καριέρας;

Για τη συνέχεια "κλικ" στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου