Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ω τι κόσμος μπαμπά! (χρονογράφημα)

***«Έλιωσα» από εθνική περηφάνια σήμερα. Για πολύ συγκεκριμένους λόγους! Δανοί τουρίστες στο Ηράκλειο,  έκλεψαν την τσάντα Ελληνίδας σερβιτόρας!!! Mε χρήματα, πιστωτικές κάρτες, κινητά κ.λ.π. Δυο τινά συμβαίνουν: Ή η ράτσα «πλουτίζει»  και πάλι,  ή οι Δανοί… φτωχαίνουν!

***Μέχρι τώρα,  διαβάζαμε μόνο τα αντίθετα: Πως Έλληνες και τριτοκοσμικοί εγκληματίες…  γενικώς,  λήστευαν  τους τουρίστες. «Βασταγμένοι» τουρίστες πάντως  να ληστεύουν Έλληνες φτωχο-πένητες,  αυτό κι αν  αποτελεί είδηση. Αλέξη συγχαρητήρια! Ήταν δίκαιος και ο πλουτισμός της ράτσας  επί των ημερών σου  κι απλά  έγινε πράξη!

***Η εθνική περηφάνια συνεχίστηκε και το απομεσήμερο. Με τη βουλή,  να βγαίνει από τον διετή εορτασμό του… κwλοβαρέματος του ΣΥΡΙΖΑ,  πετώντας το  μπαλάκι της διεκδίκησης των Γερμανικών αποζημιώσεων στην επόμενη… κυβέρνηση! Του Μητσοτάκη!  Γεια σου ρε Αλέξη λεβεντιά!  

***«Μη μου τους κύκλους τάραττε» σου είπε η Μέρκελ επί του θέματος  και εσύ απλά το παρέπεμψες  στον Κυριάκο. Τι στο διάολο, για ένα νόμπελ ειρήνης ζούμε εδώ και κάμποσο καιρό. Να τα χαλάσουμε όλα για μια… ιδέα; Νισάφι πια!
Για τη συνέχεια "κλικ" στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου