Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Πάντα άξιο ρε... κwλοκράτος! Tους κατατρόπωσες τους φοροφυγάδες! (χρονογράφημα)

Άλλες τρεις ηλικιωμένες γιαγιούλες -επειδή γιατί πουλούσαν αγριόχορτα και αυγά από τις κοτούλες τους στην Αγορά της Κατερίνης-  θα κάτσουν στο εδώλιο του δικαστηρίου στις 7 Ιουνίου, (kosmospierias.gr.) μετά τα διοικητικά πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν. Γιατί δεν είχαν λέει άδεια μικροπωλητή! Φοροδιαφεύγοντας οι…  ξεδιάντροπες!

Μετά την σύλληψη μίας ακόμα 80χρονης από τη Σοβιετική Ένωση σε λαϊκή αγορά γιατί πουλούσε χόρτα και  λίγες μόλις  εβδομάδες μετά την υπόθεσης της 90χρονης Σουσάνας Ηλιάδη, που πουλούσε τερλίκια, επίσης στη Θεσσαλονίκη, τα περιστατικά της αναλγησίας του κράτους …αυγατίζουν επικίνδυνα.

Ένα κράτος που παρεμπιπτόντως,  πήρε ψίχουλα από τους εξαγωγείς του πλούτου που φιγουράριζαν  στις λίστες Λαγκάρτν,  Μπρόγιανς και δεν συμμαζεύεται.  Οδηγώντας  μέσα από τις σκόπιμες παραλείψεις του τελικά: λίστες και αδικήματα στην δικονομική ευθανασία.  Καταδικάζοντας ωστόσο στην κυριολεκτική ευθανασία του λιμού,  τα ασθενέστερα,  ανασφάλιστα, άρρωστα και πεινασμένα στρώματα του πληθυσμού του, τιμημένα –κάποτε- γηρατειά!  

Εντελώς παρεμπιπτόντως δυο αυτοκτονίες ηλικιωμένων είχαμε και  σήμερα. Και όχι από… ευτυχία! Με την στατιστική υπηρεσία,  να έχει σταματήσει να ανακοινώνεις τις αυτοκτονίες εδώ και πολύ καιρό! Μη αφυπνίζουμε δα  και τις συνειδήσεις των υπηκόων. Εναντίον των δανειστών και των τοποτηρητών τους.
***Για τη συνέχεια "κλικ" στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου