Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΕΤΟΣ 2030μ.Χ. Πολιτικός Καζαμίας ( μέρος 2ο)

Είδαμε στο πρώτο μέρος του καζαμία, του σωτηρίου έτους ...2030 
http://vavelhaber.blogspot.com/2011/01/2030-1_9091.html 
(το οποίο και συνιστούμε αν δεν διαβάστηκε ήδη , να προηγηθεί της ανάγνωσης ετούτης της συνέχειας) τις βίαιες μεταλλάξεις που υπέστησαν οι ...μνημονιακοί θεσμοί στην Ελλάδα,  από το 2010 μέχρι και τις παραμονές του 2030. Οι σημερινές μας προβλέψεις, αφορούν στα εσωτερικά καθαρά μέτωπα της χώρας.

Οι τελευταίες μονοκομματικές κυβερνήσεις της χώρας, τερματίζονται το 2009. Τότε που το ΠΑΣΟΚ, πήρε για τελευταία φορά την πλειοψηφία, αλλά δεν ήξερε πως ακριβώς μετουσιώνεται αυτή η πλειοψηφία και σε διακυβέρνηση!!!


Με τις συνοπτικές διαδικασίες που επέβαλλε το ΔΝΤ στο εσωτερικό μας,  τα πολιτικά κόμματα , συνειδητοποίησαν  σε χρόνο μηδέν, πως δεν θα χρειάζονταν, ποτέ  ξανά τους ψηφοφόρους τους ..


Και ήταν ώρα,  να απαλλαγούν άπαξ δια παντός από τα βαρίδια...






Με τον Θόδωρο Πάγκαλο εξάλλου, να αναλαμβάνει τον θώκο του αντιπροέδρου του ΔΝΤ 





και να μεταβαίνει από χώρα σε χώρα, προκειμένου να νουθετήσει τους ιθαγενείς κατοίκους της 


προπαγανδίζοντας την ....ευτυχία που συνεπάγονται τα μνημόνια 





και  ωραιοποιώντας  τα ίδια και απαράλλαχτα μέτρα του ΔΝΤ ...εναντίον των φτωχών της οικουμένης, ήταν προφανές...





...πως  οι ψηφοφόροι απ΄ τη μεριά τους, δεν  χρειάζονταν  άλλο τα πολιτικά  κόμματα. Επιμένοντας στον κανένα!




Με την Κυβέρνηση της επιτήρησης να είναι ακλόνητη εδώ και τριάντα χρόνια στην εξουσία και τις αντίστοιχες σκιώδεις ελληνικές κυβερνήσεις,  απλά να προσυπογράφουν, με την αποχή να αγγίζει το 85%, το άλλοτε εθνικό μας πανηγύρι -οι εκλογές- ευνουχίστηκαν σιγά-σιγά, σε πανελλήνια  ....γκάλοπ  με κάλπη. 

Το πολιτικό ...οικοσύστημα, μπροστά στην προοπτική της πλήρους κατάργησής του, συνασπίσθηκε ακόμα και σε Κυβερνήσεις εθνικής Σωτηρίας. 


**** Η κυβέρνηση  Εθνικής Σωτηρίας των Αθηνών λίγο πριν το 2030 ανατείλει είναι  ως εκ τούτου,  πεντακομματική.  






Και εκτός 


απ΄ τα δεδηλωμένα

κυβερνητικά  κόμματα:


στην πεντακομματική -ας όψεται η ...τιμημένη οικονομική κρίση-συμμετέχουν και τα κόμματα, ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ  οργανώσεις,  των προηγούμενων δεκαετιών,  όπως:







το ΚΚΕ


και ο ΣΥΡΙΖΑ,




Κόμματα,  που για πενήντα χρόνια πίσω,  δεν συνεργάστηκαν με κανέναν και δεν στήριξαν κανέναν.  

Η μόνη αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, παρατηρήθηκε στο  ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος,   ύστερα από διαδοχικές διασπάσεις, 
είναι ευρύτερα γνωστός   ως:



 Tsipra's fun club

 Στην πρωθυπουργία, εναλλάσσονται οι αρχηγοί όλων των κομμάτων, ανά   έτος.


****Η πρωθυπουργία αυτή την εποχή, ασκείται από την Μαργαρίτα-Ελένη Παπανδρέου. 
Κόρη των: Γιώργου και Άντας Παπανδρέου. Αλλά και το σύνταγμα της χώρας, αναθεωρήθηκε πρόσφατα. Προκειμένου η χώρα, να μπορεί να κυβερνιέται από….δύο ισότιμους πρωθυπουργούς. 


Στη φωτογραφία αρχείου,  που τραβήχτηκε πρίν από 20 περίπου χρόνια,   τα δίδυμα αδέρφια: Αλέξανδρος και Αλίκη Καραμανλή, περπατούν αμέριμνα με τη μητέρα τους Νατάσσα Καραμανλή,  εντελώς... ανυποψίαστα για τα ψηλά καθήκοντα,  τα οποία θα τους επιφυλάξει η μοίρα,  20 χρόνια αργότερα. 

 ****Στα τρία κακά της μοίρας μας,  προστέθηκε κι άλλο ένα: οι κλιματικές αλλαγές στον πλανήτη. Η νότια χώρα, ήδη αποτελεί προέκταση της Σαχάρας.





 Αν και τα τελευταία 20 χρόνια,  η χώρα ηταν -για τους δικούς της λόγους-η πιο φιλική πρός το περιβάλλον χώρα,






πάραυτα, βιώνει τη βιαιότερη κλιματική μετάλλαξη της Ευρώπης,  απ΄τους βρωμιάρηδες προστάτες της.








Φονικά τσουνάμι 












και τυφώνες, σαρώνουν συχνά-πυκνά τη χώρα. 












Οι ελληνικές θάλασσες γέμισαν -με ειδικά εκπαιδευμένους από το Δ.Ν.Τ.  λένε οι υποψιασμένοι- καρχαρίες 










ενώ μια  μετάλλαξη  αυτών των καρχαριών σε... περιστέρια,  καιροφυλακτεί  στις στέγες των σπιτιών.


Οι ...αναπτυγμένες χώρες  διπλασιάζουν το ποσό της ενίσχυσης της γεωργίας των υπανάπτυκτων-όπως η Ελλάδα καλή ώρα- χωρών, αλλά η ελληνική περηφάνεια δεν τη δέχεται.


Και με μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις οι Έλληνες απαιτούν να τους επιστρέψουν οι ισχυροί το κλίμα τους. Γράφοντας εκεί που ξέρουν πολύ καλά τις ενισχύσεις τους.



****Η σκοπιανή προπαγάνδα, αλλάζει για τεσσαρακοστή φορά τροπάρι! Οι σκοπιανοί, βάλθηκαν να αποδείξουν -γενετικά αυτή τη φορά- πως μόνο οι ίδιοι έχουν τα γονίδια του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο αίμα τους. Και ως απόδειξη, προβάλλουν τα σκουρόχρωμα χρώματα της δικής τους ράτσας.


Οι Έλληνες –ισχυρίζονται γενετικά αυτή τη φορά οι Σκοπιανοί- είναι απόγονοι των... ξανθών Βίκινγκς!



Σε μυστική σύσκεψη που γίνεται στο Υπουργείο Εξωτερικών,  ο Υπουργός Εξωτερικών Μάκης Βορίδης που ζήτησε -και του παρασχέθηκε- πολιτικό άσυλο στη Νέα Δημοκρατία από το 2012 ακόμα,  και με τη σύμφωνη γνώμη 


του ....σκιώδους Υπουργού Εξωτερικών σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Οεσσαλονίκης κ.κ. 
Άνθιμου έρχεται σε  συμφωνία αρχών  με τους καναλάρxες. Για  να  αλλάξουν χρώμμα μαλλιών  οι παρουσιάστριες, προκειμένου να ανακοπεί κι αυτή η αήθης επίθεση των Σκοπίων. 




Το ίδιο κιόλας απόγευμα,  η πρώτη τηλεπαρουσιάστρια που βάφει μαύρα τα μαλλιά της και βγαίνει με τα γονίδια του Μεγαλέξανδρου στην εκπομπή της,είναι η Χριστίνα Λαμπίρη του STAR.




Για να προχωρήσει σχεδόν αμέσως στη μετάλλαξή της
και η Ναταλία Γερμανού









Χωρίς δεύτερη κουβέντα η εθνική μας ντίβα, η Ελένη Μενεγάκη...  γίνεται επίσης μελαχρινή


Αλλά κι η  νέα  φουρνιά των παρουσιαστριών της Ελληνικής τηλεόρασης,  όπως η Φαίη Σκορδά,  μετέχει  ενεργά στη μάχη.
Έχοντας κι έναν  λόγο παραπάνω,  ως γνήσιο τέκνο της Μακεδονίας.

Στο προσκλητήριο της ...μελαχρινοποίησης δηλώνει παρούσα  και η Βίκυ Καγιά. Ακυρώνοντας όλες τις φωτογραφίσεις και εμφανίσεις, μέχρι να περάσει κι αυτή απ' τα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά. 

Κι η ακόμα νεότερη γενιά  των τηλεπαρουσιαστριών ωστόσο,  όπως η γενιά της Δούκισας Νομικού,   μπαίνει ενεργά 
στη μάχη και την εθνική μας υπόθεση.
Απ΄το προσκλητήριο φυσικά,  δεν θα μπορούσε να λείψει μήτε κι η δημόσια τηλεόραση. Κι η Έλενα Κατρίτση, κάνει τις δικές της παρεμβάσεις στο χρώμα των μαλλιών της. 



Με αντιπαροχή  και την κρατική διαφήμιση ωστόσο,  ο Υπουργός  Μάκης Βορίδης "πιέζει τα κανάλια" για την έτι περαιτέρω προβολή των original μελαχρινών. Όπως η θρυλική Μαρία Περδικέα.

 ****Σε δημοψηφίσματα που διοργανώνονται στις πρώην Γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες, με το ερώτημα της επανένωσης τους σε μια ενιαία και πάλι Γιουγκοσλαβία, η πρόταση καταψηφίζεται. Με το σκεπτικό, πως αν ενοποιηθούν οι επτά ανεξάρτητες δημοκρατίες σε μια και ενιαία χώρα, οι Σέρβοι δεν πρόκειται να ξανακερδίσουν  διαγωνισμό της Γιουρβίζιον. 

****Το ακαθάριστο εθνικό ελληνικό προϊόν -το διαβόητο ΑΕΠ- είναι στο 1/8 από ότι ήταν πριν τριάντα χρόνια. Αλλά τα καθαρό ...προσωπικό προϊόν των ...συνήθων υπόπτων Ελλήνων, πενταπλασιάστηκε. Στη χώρα, μακροημερεύουν πλέον δύο τάξεις: 

****Οι νεόπλουτοι, που ζουν στις επαύλεις τους με τους σεκιουριτάδες απ΄ έξω,  είτε και στις θαλαμηγούς τους στις Μαρίνες της Αττικής.

Και οι παλιόπτωχοι.  Που τρέφονται  στα συσσίτια της Αγάπης και κοιμούνται στο πρώτο ελεύθερο παγκάκι που θα βρουν. Μια μεγαλειώδης διαδήλωση   

αναγκάζει το Δ.Ν.Τ να πάρει πίσω την οδηγία προς την Ελληνική κυβέρνηση,  
να εκλαμβάνεται δηλαδή η παραμονή για περισσότερες από 8 ώρες στα παγκάκια ως ...ιδιοκατοίκηση.


Με τον άλβα ή βήτα τρόπο ωστόσο,  ολόκληρη η χώρα πεινάει. Οι μισοί έλληνες εφαρμόζοντας της δίαιτα της κυβέρνησης 




κι οι άλλοι μισοί,  εφαρμόζοντας  τη δίαιτα του αδυνατίσματος.

 Η πιο αποτελεσματική δίαιτα,  γι όσους ζούν κάτω από τα όρια της φτώχειας πάντως,  είναι κατά το ΔΝΤ: "η δίαιτα της γροθιάς".  


Στα δόντια προφανώς. "Ότι φας,  ότι πιείς 
κι ότι  αρπάξει...."
 
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
                                                   



****Μέσα στην κακοτυχία μας ωστόσο, μπορούμε να αισθανθούμε κομματάκι  περήφανοι. Οι έλληνες μόδιστροι,καθιερώνουν ένα καινούριο  νούμερο στα διεθνής sizes. Που ονομάζεται "kostogiorge" 

Αυτό το νούμερο,  είναι στο μισό μέγεθος του medium και οφείλει το όνομά του στην  επίκτητη ελληνική κατατομή.  Κατατομή που αποκτήθηκε απ΄τη ράτσα, ύστερα από 20 συναπτά έτη λιτότητας,  που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις του Κώστα και του Γιώργου.

****Η βαριά-κάποτε- βιομηχανία της χώρας ο τουρισμός της κοντολογίς, έχει σχεδόν εκμηδενιστεί. Κι οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό,  σπάνια βλέπουν τουρίστα στα καταλύματά τους. Φτάνοντας στο σημείο,  να υποδέχονται με ουρανομήκεις ζητωκραυγές στα λιμάνια τους χιλιάδες λαθρομετανάστες,  που ξεφορτώνουν τα πλοία της γραμμής πλέον!

****Από πλευράς πληθυσμού και στις παραμονές του σωτηρίου έτους 2030, η Ελλάδα παρουσιάζει την παρακάτω εικόνα:
****O πληθυσμός της χώρας, ανέρχεται τις παραμονές του έτους 2030, σε 24.867.000 "εγκλωβισμένους" στη χώρα Συνέλληνες.   Αφού και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής Frontex -να ανακοπεί το κύμα λαθρομεταναστών που προωθούν στη χώρα  οι Τούρκοι δουλέμποροι,  με τις ευλογίες του βαθέως τουρκικού κράτους- τα χιλιάδες χιλιόμετρα των συνόρων μας, είναι πρακτικά αδύνατο να φυλαχτούν.



****Στην πρωτεύουσα της χώρας -μεταξύ των άλλων- κατοικοεδρεύουν 2.000.000 Aλβανοί οικονομικοί μετανάστες, που άρχισαν να εγκαθίστανται σταδιακά στην Ελλάδα, από το 1990 ακόμα. Κι από τις εποχές που Υπουργός εξωτερικών,  ήταν ο Αντώνης Σαμαράς.

****Όι  Kούρδοι και οι Aρμένιοι πολιτικοί πρόσφυγες, που συνωστίζονται στις περιοχές του Λαυρίου και της Βοιωτίας κυρίως, ανέρχονται πλέον στα 4.600.000 ψυχές.


Ενώ οι κοινοτικοί μας εταίροι -και συγκάτοικοί μας και με τη βούλα της Ευρώπης πλέον- Πολωνοί, Pουμάνοι και Bούλγαροι έφτασαν αισίως, τους 2.700.000 κατοίκους. Με συνεχείς ανοδικές τάσεις.


****Oι Αφγανοί και Βιετναμέζοι λαθρομετανάστες, ξεπέρασαν κατά πολύ τα 3.500.000 ανθρώπους και είναι διασκορπισμένοι σε ολόκληρη την επικράτεια. Έχοντας εποικίσει συν τοις άλλος και πλήθος βραχονησίδων.

****Oι Λιβανέζοι, Άραβες, Παλαιστίνιοι, Ιρακινοί κι όλοι οι υπόλοιποι κατατρεγμένοι Aραβικοί πληθυσμοί, που παρεπιδημούν σε όλα σχεδόν τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, προσεγγίζουν πλέον τα 6.500.000 ψυχές.

****Το εκ Tαϊλάνδης και Φιλιππίνων υπηρετικό προσωπικό τέλος, το οποίον βοηθά τις ελληνικές οικογένειες, στις πάσης φύσεως οικιακές - και όχι μόνον- εργασίες, προσεγγίζει τα 4.700.000 εισαγόμενους εργαζόμενους.


**** Υπό την απειλή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας,  Αλέξη Τσίπρα,  πως η Ελλάδα θα δώσει την ελληνική -συνεπώς  και την Ευρωπαϊκή- υπηκοότητα σ΄όλους τους αλλοεθνείς συγκατοίκους μας,  η Ευρωπαϊκή Ένωση,  εντείνει τα μέτρα φύλαξης σε στεριά θάλασσα και αέρα. Στριμώχνοντας και την Τουρκία η οποία, ως συνήθως, αλλάζει τροπάρι προώθησης. 

****O αμιγής ελληνικός πληθυσμός της χερσονήσου, ανέρχεται σε 867.000 Έλληνες ακριβώς, με δραματικές δυστυχώς τάσεις, συρρικνώσεως. 


****Τα υπόλοιπα έντεκα εκατομμύρια των Ελλήνων της απογραφής του 2011, είτε πουλήθηκαν σαν σκλάβοι απ΄ τις τράπεζες, στα σκλαβοπάζαρα του εξωτερικού...


αδυνατώντας να ξοφλήσουν τις πιστωτικές τους κάρτες.






είτε και πήραν οικειοθελώς το δρόμο της προσφυγιάς...

****Για την μείωση της υπογεννητικότητας, η διακομματική επιτροπή της βουλής, αποφάσισε να ανακηρύξει πολύτεκνους, όσους Έλληνες αποφασίζουν να φέρουν στον κόσμο, έστω και…ένα παιδί.

****Οι πολύτεκνες Ελληνικές οικογένειες με περισσότερα από δύο παιδιά,  ανακηρύσσονται ηρωικές και παρασημοφορούνται κάθε Πρωτοχρονιά, απ΄ τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

****Για πρώτη φορά στην εργατική μας νομοθεσία, αναγνωρίζεται ως έμμισθη, η ειδικότητα του πατέρα και της μητέρας. Πλήθος ελληνικών οικογενειών κατόπιν τούτου,  σε πόλεις και χωριά, επιδίδεται μετά μανίας στην τεκνοποιία.

****H ελληνική πρωτεύουσα, είναι η πιο πυκνο-κατοικημένη της Ευρώπης.  Συγκεντρώνοντας, τα τρία τέταρτα του Ελλαδικού πληθυσμού. Αν και η οικονομική κρίση,  επιτρέπει σε ελάχιστους συνέλληνες την πολυτέλεια του αυτοκινήτου, πάραυτα  τα μποτιλιαρίσματα στο κέντρο της Αθήνας είναι αφόρητα.

****Έτσι, για να φτάσει κανείς στο Kέντρο της Aθήνας από τα βόρεια προάστια του… Bόλου και της Λάρισας,

χρειάζεται δεκατέσσερις με δεκαπέντε ώρες. Ενώ η προσέγγιση από τα δυτικά προάστια της …Πάτρας και του Πύργου, 
απαιτεί δεκαπέντε με δεκαέξι ώρες. Στο κέντρο δε της ελληνικής πρωτεύουσας- την ξακουστή και αυτόνομη Λαμία του προηγούμενου αιώνα-η μέση ωριαία ταχύτητα πεζών και οχημάτων, είναι μόλις και μετά βίας 145 μέτρα.

****Ως επίσημο πολίτευμα της χώρας, παρέμεινε  η Προεδρική Δημοκρατία 



****Αλλά   ως ημιεπίσημη θρησκεία του κράτους, αναγνωρίζεται η… Bουδιστική. Λόγω και της συντριπτικής αριθμητικής υπεροχής των Aσιατικών πληθυσμών. 








Τζαμί στην Αθήνα ωστόσο, ακόμα δεν χτίστηκε!



****Η Ελληνική εκκλησία- της οποίας η κινητή και ακίνητη περιουσία κατασχέθηκε από το 2013 ακόμα- μηδέ των εκκλησιών της εξαιρουμένων- διοργανώνει πλέον τις θρησκευτικές της εκδηλώσεις στις κατακόμβες της Mήλου! 






 Είτε και στα αναστηλωμένα κρυφά σχολειά, 
της ελληνικής υπαίθρου.









Με τις εκκλησίες να νοικιάζονται από το κράτος για συναυλίες 










****Επίσημη τέλος γλώσσα του κράτους, είναι η εσπεράντο! Τα ελληνικά επιπέδου Γιάτσεκ Γκμόχ, θεωρούνται άριστη γνώση της γλώσσας! 




 
****Ενώ τα ελληνικά της  Καλομοίρας Σαράντη,  αναγνωρίζονται ως μεταπτυχιακά. 







**** Το ποσοστό της ανεργίας,  μειώθηκε κατά τρεις ολόκληρες μονάδες το τελευταίο εξάμηνο,  πέφτοντας στο 82%. Στη μείωση αυτή,  συνετέλεσε και η απόφαση της κυβέρνησης, για άνοιγμα κι άλλων θέσεων εργασίας στο δημόσιο…

****Αν και οι δημόσιοι υπάλληλοι του κράτους, ξεπερνούν πλέον κατά πολύ τα δεκαπέντε εκατομμύρια ψυχές. Κι αυτό, κατ΄ εκτίμηση! Με τις ευλογίες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ωστόσο, οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων πληρώνονται αποκλειστικά σε είδος. Και συγκεκριμένα με οικόπεδα. Στα καμένα δάση.


****Οι κυριότερες ασχολίες του υπόλοιπου -μη δημοσιοϋπαλληλικού πολυεθνικού πληθυσμού της GREKOBANK Ε.Π. E.- είναι: 


η εμπορία των οργάνων του σώματός τους, 










....το ακόνισμα του μυαλού τους  μέσα απ΄τα τηλε-
παιχνίδια και ριάλιτι,












....Η φοροδιαφυγή των συνήθως υπόπτων ,  παρά το ανελέητο κυνηγητό και το ξεβράκωμα απ΄την εφορία,   με την  υπόδειξη του Δ.Ν.Τ. των συνηθισμένων υποζυγίων,





...Οι εμπρησμοί των δασών,  παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των φυλάκων- αγγέλων τους αστυνομικών,










....Η αναζήτηση κάποιου καλλιτεχνικού τάλαντου μέσα από  ριάλιτι όπως: "Χ-factor" και "Ελλάδα έχεις ταλέντο"




















...Οι παράνομοι αγώνες ταχύτητας στα Λιμανάκια της Βάρκιζας














Και οι καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις.


Ενώ για χόμπι τους 
έχουν, τους  περίπατους στα θαύματα της φύσης...


















....τη  ζωοφιλία












 
Ενώ για τις ηλικίες 14-44 η προσθετική στήθους αποτελεί πρώτη προτεραιότητα!


****Η συντριπτική πλειοψηφία των οικογενειών  που έφεραν ένα τουλάχιστον παιδί στον κόσμο, εργάζονται πλέον ως ταξιτζήδες. Στα ιδιόκτητα ταξί που τους παραχώρησε το κράτος. Όσοι έχουν δύο παιδιά, οδηγούν τα ιδιόκτητα τρόλεϊ.
Ενώ οι ήρωες,  με περισσότερα από τρία παιδιά, οδηγούν τους ιδιόκτητους συρμούς του μετρό.
 Tο ζωτικότερο κομμάτι του Eλληνισμού πάντως, δραστηριοποιείται στο εξωτερικό.

****Στα ασφαλιστικά ταμεία, επαληθεύτηκαν οι χειρότεροι φόβοι του κοινοτικού επιτρόπου του 2009, Χοακίμ Αλ...Μούνια. 
Και στο ασφαλιστικό έγινε τελικά του.... Αλ Μούνια!





Με τον εξακοντισμό των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης των εργαζομένων, στα... 96 χρόνια. 








Παρ΄ όλα αυτά, την προηγούμενη χρονιά, τέσσερις βιονικοί Έλληνες εργαζόμενοι, κατόρθωσαν να συνταξιοδοτηθούν. 




Αρνούμενοι πεισματικά, να αφήσουν την τελευταία τους πνοή στους χώρους της εργασίας τους. Και παρασημοφορήθηκαν μυστικά απ΄ τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Για ανδραγαθία!


****Στη χώρα, εκπέμπουν περισσότερες από τέσσερις χιλιάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί και λειτουργούν επίσης, χίλια επτακόσια περίπου ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια. Tα στεγανά του δημοσιογραφικού επαγγέλματος καταρρέουν και η ελληνική δημοσιογραφική οικογένεια, είναι η πολυπληθέστερη συντεχνία της Ευρώπης.


Για την απονομή του δημοσιογραφικού τίτλου,  αρκεί η ορθοφωνημένη  και ορθογραφημένη ατάκα: "για την Ελλάδα ρε γαμώτο" της Βούλας Πατουλίδου

Οι πιο ακριβοθώρητοι Έλληνες πολίτες  ωστόσο, παραμένουν οι δημογέροντες της δημοσιογραφίας...Και των παραθύρων.

Δημοσιογράφοι, που σπάνια διακόπτουν το 15ωρο ....ρεπορτάζ που κάνουν.... μεταξύ τους στις συσκέψεις στα γραφεία τους, για να μας μεταφέρουν και κάποιο ρεπορτάζ απ΄το δρόμο.

Στις 35.000 ώρες τηλεοπτικών εκπομπών της ημέρας, από το σύνολο των 1700 καναλιών, μόνο οι εκατό ώρες δεν είναι αντιγραφή από τη μια εκπομπή στην άλλη.



**** Στις βουλευτικές εκλογές που διενεργούνται για την Άνω Βουλή,  έναν μόλις μήνα πριν την ανατολή του σωτηρίου έτους 2030, με δικαίωμα ψήφου μόνο στην
Ελληνική μειονότητα,   ο Ελληνικός λαός βάζει οριστική ταφόπλακα στον δικομματισμό. Κάτι  που πρόβλεψαν οι ....γίγαντες της δημοσιογραφίας,  20 χρόνια πριν. Ο... δικομματισμός απέθανε επιτέλους!


Το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, αυτές  σαρώνει,  με ποσοστό 52,8%.   Ζήτω ο... μονοκομματισμός του ΠΑΣΟΚ  λοιπόν! 

Στις ίδιες εκλογές και για την Κάτω Βουλή -με δικαίωμα ψήφου στις πάσης φύσεως λοιπές εθνικότητες της επικρατείας- πρώτο ανακηρύσσεται το Αφρικανικό κόμμα.  Σχηματίζοντας αυτοδύναμη -αλλά σκιώδη- κυβέρνηση. Στην πρώτη πατρίδα  πάντως, το γεγονός γιορτάζεται με τριήμερες εκδηλώσεις.



Για περισσότερες αναρτήσεις   στην ίδια κατηγορία,  κλίκ στις  "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" πιο κάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου