Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

6 ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (gif)


Τι έμαθα μωρέ; Ακόμα με τα όνειρα κουτσοπερνάτε ; Βρε αφήστε κατά μέρος τις φτηνές  δικαιολογίες και ξεκουνηθείτε επιτέλους... Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους  6 από τους 10 Έλληνες που δεν θα κάνουν καθόλου διακοπές εφέτος!




Αν  συνεχίζετε να κοιμάστε και να ξυπνάτε με τον εφιάλτη της φτώχειας, ε τότε, είστε πραγματικά άξιοι της μοίρας σας μα την Αγία Κερατέα... "κλικ"
 




 Σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες καναπέδες και βούρ στο μύθο...ΤΩΡΑ! Και μην  εγκλωβίζεστε στον άλλο μύθο: Φαί ή ύπνος...

Ζήσε το μύθο της Ελλάδας  Ελληνάρα. Γιατί αν μείνεις στο σπίτι σου,  ακούγοντας  τα δελτία ειδήσεων,  στο τέλος θα το πιστέψεις κι ο ίδιος πως πρέπει να βάλεις φτερά στον πισινό σου! Για να αυξήσεις την ...παραγωγικότητα.

Πάτε σε μια παραλία για να αθληθείτε πραγματικά. Κι αφήστε κατά μέρος τις οφθαλμαπάτες. Δεν ταιριάζουν στο ταμπεραμέντο αυτής της ράτσας. 

Γιατί αν περιμένετε να σας πέσει το τζόκερ και να πατήσετε ένα κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ και να τα αλλάξετε όλα γύρω σας -αλά Παπανδρέου- μάλλον ματαιοπονείτε! Όπως κι ο πρωθυπουργός 2 χρόνια  άλλωστε!

Στο κάτω-κάτω, κάπου πρέπει να φχαριστηθούμε και τον άθλο της ράτσας βρε αδερφέ!  



Η  φτωχή Ελλαδίτσα ρε συνέλληνες, είναι αυτή που  ...πήδηξε και ταρακούνησε συθέμελα,   ολόκληρο το παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα.

Μα ποιοί είμαστε τέλος πάντων μωρέ; Οι οικονομικοί ...τρομοκράτες του πλανήτη είμαστε και δεν μας ειδοποίησε και κανένας   νωρίτερα το κέρατό μου;

Εγώ πάντως, τα ακούω όλα αυτά βερεσέ! Η πιο μεγάλη απόσταση από την πιο απομακρυσμένη ελληνική στεριά προς τη θάλασσα,  είναι μετά βίας,  105 χιλιόμετρα λένε οι στατιστικές.  

Δυο τσιγάρα δρόμο, που λέει κι η λαϊκή μούσα... Απαπαπαπα τι κατάρα  μου ξέφυγε;

Παρατήστε τον  υπολογιστή σας  στις... αράχνες.  Μην απολυθούν κι αυτές στην τελική σαν αργόσχολες...

Κι ύστερα, καβαλάτε το αυτοκίνητο και  σταματάτε να το πλύνετε σε ένα  ειδικά επιλεγμένο πλυντήριο... Και μη γρινιάζετε για τα έξοδα...Πως θα έχετε καλύτερη οπτική επαφή με τα αξιοθέατα, με ένα βρώμικο αυτοκίνητο ντε; Η καλή η μέρα απ΄το πρωί φαίνεται λέμε...


Οδηγώντας πάντα  προσεκτικά. Και αποφεύγοντας τα προσπεράσματα αυτοκτονίας στο δρόμο...Και ξέρω τι σας λέω...

Τα μάτια μας 14  στο δρόμο λοιπόν. Κι επειδή-ως συνήθως- στα τροχαία ατυχήματα, φταίνε πάντα οι απέναντι, προσοχή στους απέναντι λοιπόν. Που μπορεί να την πέσουν για ύπνο...Απ΄την παραγωγικότητα της 24ωρης οδήγησης χωρίς διάλειμμα.

Κι όταν λέμε προσοχή στους απέναντι, δεν ενοούμε καλά και σώνει τους οδηγούς μόνο... Στο δρόμο υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες... 

Αν εκεί που θα πάτε, σκοπεύετε να πιείτε και καμιά μπύρα, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Που παρέχουν περισσότερη ασφάλεια!  




Και μια τελευταία συμβουλή πριν να βγείτε να ξεσκάσετε κομματάκι: Πάρτε απ΄το σπίτι σάντουιτς και νερά... 



Σε εποχές οικονομικής  κρίσης πιστεύω, είναι προτιμότερο να ξοδέψει κάποιος  τα όποια χρήματά του,  σε κάποιες αθλοπαιδιές  που  θα τον  γυμνάσουν παράλληλα και για το σκληρό Φθινόπωρο.   Παρά να τα χαραμίζει σε καθημερινές και επαναλαμβανόμενες άσχημες συνήθειες! Όπως η...διατροφή για παράδειγμα!!!

Σ΄αυτή την ολιγοήμερη απόδρασή σας, μη σκέφτεστε λοιπόν  τις στατιστικές. Και το τρυπάκι της ανεργίας, στο οποίο θα πέσουν ακόμα καμιά 300.000 Έλληνες.


Και πολλοί, υπεράνω υποψίας άλλωστε,   θα στηθούν στα γκισέ της "αυτοεξυπηρέτησης για αναζήτηση εργασίας"  στον ΟΑΕΔ, από Σεπτέμβρη...

Ας ελπίσουμε πως πιάνει το χεράκι τους και πως θα προσαρμοστούν και στις γεωργικές εργασίες! Στις μόνες που θα είναι "ανοιχτές" και απελευθερωμένες ως επάγγελμα, μετά την μαζική βιοποριστική επιστροφή  όλων μας στις ρίζες!!!

Κι όσο για κάποιον ...επίδοξο κυβερνήτη μας, που  πλακώθηκε στην εξάσκηση όλο το καλοκαίρι,  τίγκα στα φρου-φρου και  αρώματα και δηλώνει έτοιμος   να μας κυβερνήσει, άντε να τον δω κι αυτόν από Σεπτέμβρη,  για πόσο θα συνεχίζει ακόμα τις μαγκιές που έκαμνε σαν αντιπολίτευση. Μόλις του τραβήξουν το αυτί οι δανειστές μας, ως κυβέρνηση...
 

Για περισσότερες αναρτήσεις   στην ίδια κατηγορία,  κλίκ στις  "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" πιο κάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου