Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (gif)

Τι βλέπω,  τι βλέπω μέσα στην κρυστάλινη τη σφαίρα μου  το κέρατό μου!!! Βλέπω τόσα πολλά,  που ώρες-ώρες θα προτιμούσα να είμαι γκαβός μα την Αγία Κερατέα! Όπως η κυβέρνησή μας στο σύνολό της!!! Που δε βλέπει ούτη τη μύτη της!!!
Βλέπω λοιπόν  να οργανώνεται στο πίστς-φυτίλι, μια μεγαλειώδης αντίσταση, σε βάρος των κατοχικών στρατευμάτων της Γερμανίας. Που μας κατέλαβαν με τα...lap-top αυτή τη φορά. 

Βλέπω μπροστά μου  το κίνημα των αντιστασιακών, μέρα με τη μέρα να γιγαντώνεται! Αντιστασιακών που κρατάει από τη γενιά του Πολυτεχνείου ακόμα.  Και   που εκπαιδεύει και την επόμενη γενιά στα 


κάγκελα και στα παράθυρα... Και αντιστασιακούς,  που έχουν στις τάξεις τους.  μέχρι και τους βετεράνους καπετάνιους και καπετάνισσες του ΕΛΛΑΣ και  του ΚΚΕ. Που αγωνίζονται  όπως πάντα, τον αγώνα τον καλό  στο δρόμο. 

Βλέπω τους  ξένους συμβούλους να υποχρεώνουν μετά απ΄ όλα αυτά, την κυβέρνηση,  να... επικηρύσσει  τους σαμποτέρ και να τους κατάσχει την κινητή και ακίνητη περιουσία.  
Για να αποπληρωθούν οι δολιοφθορές τους...Τι λέτε ρε; Εμείς μια ζωή, έτσι ήμασταν! Καταστρέφαμε τα πάντα στοι διάβα μας και δεν πληρώναμε μία...Κώτσους θα μας πιάσετε εσείς δηλαδή;

Μα βλέπω και τους ιθαγενείς, να είναι  πλήρως προετοιμασμένοι  για αυτά τα αντίποινα. Εκπαιδεύοντας  σε ανύποπτο χρόνο,  τα οικόσιτα κατοικίδια για τη μεγάλη μάχη στο πόδι τους!

Με αιχμή του δόρατος αυτής της αντίστασης, τους μπαρουτοκαπνισμένους αντιστασιακούς σκύλους της Πανεπιστημίου,  υπό τον κομμουνιστή κόπρο  Κανέλλο, που είναι μαθημένος  απ΄τα γεννοφάσκια του  στην  αντίσταση και την πάλη!

Κι από κοντά τους και όλα τα λοιπά δημοκρατικά αδέσποτα... επικρατείας , που καλούνται  να αναλάβουν δράση,  στο πόδι των Ελλήνων. 

Αν και οι ελάχιστα φιλόζωοι ξενόφερτοι  σύμβουλοι της κυβέρνησης , εξόπλισαν τα αυτοκίνητά τους με συσκευές  ...εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος, για να γλιτώσουν τουλάχιστον τις...κουστουλιές από τα εκπαιδευμένα ωσαύτως -ήμερα κάποτε περιστέρια- της Πλατείας των Αγανακτισμένων! 

Στις πιάτσες του Κολωνακίου πάντως,  κυκλοφορεί ευρέως η φήμη,   πως πίσω από πολλά αμτιστασιακά ...αδέσποτα,  κρύβονται συχνά πυκνά και οι ...αγανακτισμένοι εισοδηματίες  της περιοχής.

Με την συντριπτική πλειοψηφία των μισθωτών και συνταξιούχων,  να πληρώνει από το υστέρημά της συμβόλαια...γιαουρτιού, και πληρώνοντας μόνο τα έξοδα του...καθαριστηρίου των κουστουμιών. Σε περίπτωση σύλληψης των ...μπαχαλάκηδων του... ΣΥΡΙΖΑ που πετούν τα γιαούρτια βέβαια,   κατά πως τους κατηγόρησε κι αυτούς τους Τσίπρηδες,  σύσσωμη η κυβέρνηση! 

Κάποτε όμως,  αρχίζουν και  τα πολύ δύσκολα. Εκεί κατά τον Νοέμβρη βλέπω. Το ευτύχημα είναι,  πως παρά τις αντίθετες θέσεις πολλών κυβερνήσεών τους, οι συνέλληνες της Αθήνας, συμπαρατάσσονται μαζί μας στον αγώνα! 
Προμηθεύοντας, ακόμα  και  με όπλα και τα αδέρφια τους τους Έλληνες! Κινέζικα και... μαϊμούδες όπλα μεν,   αλλά όπως και να το κάνουμε,  πρόκειται για έναν πολύ πιο εξελιγμένο οπλισμό! 

Γιατί κι ενώ οι σεκιουριτάδες των συμβούλων,  χρησιμοποιούν ακόμα και τις απαγορευμένες βόμβες διασποράς στις εκατέρωθεν 
 επιχειρήσεις  του ανορθοδόξου πολέμου,  αι...ημέτεροι δυνάμεις  ,αμύνονται του πατρίου εδάφους,  με πρωτόγονα όπλα και ιδιοκατασευές εποχής τρωϊκού πολέμου. 

Εντελώς φυσιολογικά λοιπόν και από  από κάποιο σημείο και μετά, ο  αγώνας της ράτσας για επιβίωση και  εναντίον των σαρωτικών μεταρρυθμίσεων που εφαρμόζουν οι ξένοι σύμβουλοι της Κυβέρνησης, γίνεται επικός.

Στην αντίστασή του από τηλεοράσεως,  επιδίδεται κι ο εθνικός μας βιβλιοπώλης, ο  Δημοσθένης Λιακόπουλος,  πλήρως δικαιωμένος πλέον.  Γιατί ύστερα από μια ντουζίνα χρόνια,  αποδεικνύεται 
επιτέλους,  πως ετούτη εδώ η ράτσα, μας  ήρθε όντως  από άλλον πλανήτη.  Και πως οι βιονικοί μας πρόγονοι, οι νεφελίμ,  συνεχίζουν να  ζούν ανάμεσά μας!
Να λοιπόν που έφτασε και  και το πλήρωμα του χρόνου,  να βάλουν ένα χεράκι στον αγώνα μας και τα μακρινά μας πρωτο-ξαδέρφια. Που ξεφορτώνουν μυστικά στις παραλίες έμψυχες ενισχύσεις,  κατευθείαν από τον αστερισμό της  Ανδρομέδας! 
Και τα ετοιμοπόλεμα αυτά βιονικά ξαδέρφια,  αναλαμβάνουν άμεσα δράση.  Εναντίον των θωρακισμένων αυτοκινήτων των συμβούλων. Διαλύοντας τα αυτοκίνητα και μην αφήνοντας το παραμικρό ίχνος και στοιχείο ταυτότητας! 

Ε ρε γλέντια που τους  περιμένουν τους κατοχικούς με τα lap-top... από τους καμικάζι αυτοκτονίας...


Για περισσότερες αναρτήσεις   στην ίδια κατηγορία,  κλίκ στις  "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" πιο κάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου