Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ 7 (gif)

Το μεσοπρόθεσμο, ψηφίστηκε...

Ο ...Κανονιστικός  νόμος (και @μώ τους ευρηματικούς τίτλους ρε συνταγματολόγε) ψηφίστηκε κι αυτός ...

Οι ήρωες των  κρυφών ελπίδων  μας,  αποδείχτηκαν τελικά αδερφές του κερατά στην πλειοψηφία τους...

Ο πρωθυπουργός,  θα καβαλήσει το χαλάκι του απο βδομάδα  και θα πλακωθεί στα ταξίδια,  πρός άγραν συγχαρητηρίων από τους Εταίρους και τις Εταίρες στην Ευρώπη...

Και μέσα στο κατακαλόκαιρο,  θα παραφρονήσουν ακόμα κι εκείνοι που διατηρούσαν ως τα τώρα την ψυχραιμία τους...

Με  την γνωστή-άγνωστη αληταμπουρία,  να διαλύει τον μαζικότερο αποκλεισμό της βουλής από την εποχή του Όθωνα και δώθε, αφήνοντας στη θέση των αγανακτισμένων...ζωγραφιστές μούντζες!  Ακόμα και τα ελικόπτερα,  πηγαινοέρχονταν  άπραγα στην ταράτσα της βουλής. Χωρίς να πάρουν κανέναν επιβάτη το κέρατό μου!

Κι εγώ φοράω παλάσκες και κράνη και ετοιμάζομαι να πολεμήσω,  σε συνθήκες  πλήρους αιχμαλωσίας από τούδε και στο εξής...


Μα την Αγία Κερατέα, είναι να τρελαίνεται κανείς,  με τα όσα έγιναν  εντός της βουλής,  κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του ...κανονιστικού  κατά τα ανωτέρω νόμου.  Από τους εθνοπατέρες και τις ...εθνομάνες. Και σε πλήρη αντίφαση,   με όλες τις προηγούμενες δηλώσεις -κάποιων (ξο)υβερνητικών βουλευτών ειδικότερα. Με την τυφλή   υποταγή τους,  στον Μέγα Πατισάχ. 

Μα τρελαίνεσαι 
ακόμα  περισσότερο,
με τα όσα επί ώρες συνέβαιναν,  στα πέριξ της πλατείας Συντάγματος από: αγανακτισμένους, γνωστούς-άγνωστους, 

αστυνομικούς και "αστυνομικούς" και ωχ αμάν, αμάν!

Με τον κυβερνητικό βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, να καταψηφίζει παλλικαρίσια  την κυβέρνηση, γιατί  πολύ απλά, δεν καλύφθηκε από τις διαβεβαιώσεις της. 

Διαβεβαιώσεις που κάλυψαν πολλούς άλλους αντιρρησίες βουλευτές. Διαβεβαιώσεις που κάλυψαν  επίσης  και την μη κυβερνητική βουλευτίνα,  Έλσα Παπαδημητρίου. 

Που μας διαβεβαίωσε με τη σειρά της, πως θα προσεύχεται  εφεξής να λάβει τη θεία φώτιση η κυβέρνηση. Αξιοποιώντας και το δικό της "ΝΑΙ". Και να μη στρουθοκαμηλίσει. Οι δύο αυτοί βουλευτές , έγραψαν αυτό το διήμερο  τη δική τους ιστορία στο κουνοβούλιο. Και με τη δική της σημειολογία η κάθε μια ιστορία:

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ένας original μαχητής και υπερασπιστής των συμφερόντων των εκλεκτόρων του, βρέθηκε για δεύτερη φορά εκτός ΠΑΣΟΚ. Αν και για να λέμε του στραβού το δίκιο, είναι ο μόνος ίσως,  που παρέμεινε ΠΑΣΟΚ. 
Πάντα μαχητής και πάντα ίδιος, αυτή τη φορά ενόχλησε σφόδρα  τους ...πολέμαρχους της ηγεσίας.   Πολεμώντας για  πράγματα,  που κάποτε τα πολεμούσαν ωστόσο μαζί!

Προφανέστατα λοιπόν και η "σκουντιά"  του από τον αρχι-πιγκουίνο,  ήταν απολύτως προβλέψιμη!

Η ...εθνομάνα της Νέας Δημοκρατίας  κ. Ελσα Παπαδημητρίου από τη μεριά της, αποφάσισε να βγεί και στη σύνταξη από την πολιτική. 


Στα 20 χρόνια του πολιτικού της βίου,  αγωνίστηκε από τα έδρανα της βουλής,   υπέρ των συμφερόντων των...αδύνατων και εναντίον της οικογενειοκρατίας.  

Αφήνοντας κατά μέρος τους φτηνούς ενπυπωσιασμούς για  όλους εκείνους,  που διάλεξαν να τρέφονται στη ζωή τους με...κουτόχορτο!

Μα κι ο Άγιος μερικές φορές κολάζεται...Όπως η ίδια κατά τον  διορισμό της κόρης της στη βουλή για παράδειγμα....

Κατά την αγόρευσή της στη βουλή,   πήρε το χειρόγραφο που φιλοτεχνούσε επί μήνες στα έδρανα...

και ανέβηκε στο βήμα για να δώσει με παλόμενη από συγκίνηση φωνή, ένα ηχηρό "ΝΑΙ" στο μεσοπρόθεσμο. Που παγιδεύει το μέλλον χιλιάδων ...ξένων-ευτυχώς- παιδιών, 

για τα επόμενα τριάντα -επιεικώς-χρόνια. 

Και δόξα το θεό να λέμε  δηλαδή, που η Ελλάδα είναι ...ρατσίστρια  στο ...φάγωμα των παιδιών της. Και προτιμάει να φάει τα παιδιά των άλλων...Μην αγγίζοντας τα βουλευτόπαιδα...
Και μετά -καλοκαιράκι γαρ- μαζεύτηκαν όλα τα ...κουτσά άλογα,  που ωσαύτως είπαν ΝΑΙ στην αιχμαλωσία δυο τουλάχιστον γενιών, τραβώντας για  μια βουτιά... Στις καλά φυλαγμένες από τους αστυνομικούς συνοδούς πισίνες!  
Μακριά απ΄τα καρχαριοειδή... Στα οποία,  παρέδωσαν  ευχαρίστως  τα παιδιά των...άλλων!


Ας είναι... Ο καθένας εξάλλου κάνει το καθήκον του, όσο καλύτερα μπορεί. 
 Πρός τέρψιν των φίλων και εταίρων μας, που αγωνιούσαν μέσα από το δικό μας μέλλον , αποκλειστικά για το δικό τους...παρελθόν...Και... εντελώς παρεμπιπτόντως και για το μέλλον των δικών τους υπηκόων ....


By the way, μ'  αυτά τα "προικιά" του θεού στη χώρα, θα ασxοληθεί στα σοβαρά κάποτε κάποιος;


Ας ελπίσουμε ότι είναι αλήθεια και ότι θα βρεθεί κάποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ να κάνει κάτι με όλα αυτά !!!

 

Αριθμοί μιας δυνατής Ελλάδας
Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως.
Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ.
Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης.
Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το USGS.

Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου ) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης.
Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία. 

Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.

Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.

Έχουμε και μια δυνατή αμυντική βιομηχανία που φτιάχνει από άρματα και τζηπ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ-ΕΛΒΟ ως προηγμένα συστήματα λέηζερ και υπερσύγχρονα μη επανδρωμένα αεροπλάνα όπως έκανε το Κρατικό Εργοστάσιο Αεροπλάνων(ΚΕΑ) στο Ελληνικό.
Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου σκεφτεί κανείς. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϋ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.
Μέχρι και ΠΟΡΣΕ(!) φτιάχνουμε στην Κατερίνη ( δείτε στο Διαδίκτυο την βιομηχανία REPLICAR HELLAS).

Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο.

Είμαστε   2οι   παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα,
                3οι στις ελιές,
                3οι  παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.
                1οι  στον κόσμο σε νικέλιο,
                1οι σε λευκόλιθο,
                1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη,
                1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι),
                2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι),
                1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι),
                1οι και σε χρωμίτη,
                1οι και σε ψευδάργυρο,
                1οι και σε αλουμίνα

Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι),
ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

Δεν υπάρχει μικρή και μίζερη Ελλάδα.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


m
Για περισσότερες αναρτήσεις   στην ίδια κατηγορία,  κλίκ στις  "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" πιο κάτω:1 σχόλιο:

  1. εκτος οτι το θεμα σου ειναι πολυ καλο εχω ξετρελαθει με τις φωτογραφιες σου
    εχω μεγαλη τρελα με τις φωτο εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή