Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ 5 (gif)

Ωραία! Ξεκινάει  -έστω και κατόπιν εορτής μα πριν το επόμενο μεσοπρόθεσμο ....μακροπρόθεσμο- ο διάλογος με τον Υπουργό! 


Επί τη ευκαιρία, το κατέχεις καλά το ...άθλημα  της ηλεκτρονικής  επικοινωνίας Ευάγγελε,  ή θα έχουμε τίποτα ολισθήματα;Ελπίζω και εύχομαι να μη τα παρατήσεις γρήγορα...Ελπίζω είπα...
Βαγγέληηηηη; Βαγγέλη είπααααααααααα. Είσαι ακόμα online?  Mη χτυπιέσαι άλλο ρε Βαγγέλη...Πήραμε μίξερ!!!

Είπε για τη ΔΕΗ, ο  ανανίψας βουλευτής Κοζάνης Αλ. Αθανασιάδης στο MEGA,  αλλά τον έκοψε στη μέση η Όλγα Τρέμη και πριν να το εμπεδώσουν οι τηλεθεατές της...Ολόκληρη η αξία της ΔΕΗ -είπε-  είναι κοντά στα 17 δις ευρώ. Το 17% που σκέφτεται να (ξε)πουλήσει η κυβένηση,  αποτιμάται κοντά στα 2,5 δίς. 


Οι προσφορές κοψοχρονιάς που έχει -και πιέζεται να αξιοποιήσει κατεπειγόντως η κυβέρνηση- δεν πιάνουν ούτε τα 370 εκατομμύρια Ευρώ.


Χάριν συγκρίσεων λοιπόν, εμείς  αναφέρουμε απλά,  πως τα ηλιοτρόπια του Βαν Γκόγκ,  πουλήθηκαν για τελευταία φορά σε δημοπρασία (2008), κοντά στα 40 εκατομμύρια δολάρια . 

Ενώ η τρέχουσα αξία,   ενός καμβά τελικά  και μερικών... νερομπογιών ξεπερνάει (κατά τους ειδικούς) , τα 100 εκατομύρια δολάρια... Αιδώς Αργείοι...Να φυλορροεί σαν τα φθινοπωρινά φύλλα στο "μπίρ παρά" που είπε κι ο Κουρουπλής και για ένα κομμάτι ψωμί η κρατική περιουσία, επειδή πολιτικά είστε λιπόψυχοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου