Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΕΝΑ ...ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Κατά πως τα κατάφερε το ΠΑΣΟΚ, είπα μέσα στις "μαύρες" μου (ανήμερα της γιορτής του Επισκόπου Αγίου Μνημονίου παρεμπιπτόντως  και δεν είναι καθόλου πλάκα)  να "μπουμπουνίξω" ένα βιογραφικό μου,  εν όψει και του σαρωτικού κυβερνητικού ανασχηματισμού. Που ξέρεις καμιά φορά; (είπα μέσα μου) Έκατσα και το σκάρωσα με κάθε ...αγωνιστική  λεπτομέρεια και το "μπουπούνιξα" εν δόξη και τιμή,  στο open government.



         ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Nicola Moyo

ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1954

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Άνω Μαλιακός Κόλπος.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Έγγαμος

ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΣΥΖΥΓΟΥ: Έμα Λάκκα

ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: Γαμισιανά.

ΧΩΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: Βουβωνική.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Περιφερόμενος εργαζόμενος, ανάλογα με τις ανάγκες της ΠΑΣΚΕ, σε διάφορες ΔΕΚΟ.

ΕΠΑΓΓΕΛ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 4 έτη Αρχή Δια-
φάνειας (υπεύθ. κινητοποιήσεων) Σήμερα,  σε...εργασιακή εφεδρεία. Και εδώ κι ένα χρόνο, υπό μετάταξη στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΛΟΓΚΑΝ: Τσοβόλα δώστα όλα.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΤΟ: Ταύτισε τη ζωή σου με το ΠΑΣΟΚ.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: Κάρμιρα Μπουράνα(74-2004) Άγαμοι θύται. (2004- σήμερα).

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ TAINIA: Όπου τσάρος και βάσανα.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: Αφισοκολλητής (1974-1981). Συγκεντρωσιάρχης (1981-1990). Περιφερόμενος απεργός (1990-1993). Μέλος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ (1994-2010) Αγανακτισμένος Σύνταγμα (Μάιος-Ιούνιος 2011).

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ: Παπά Ρία (γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γαμισιανών).

ΖΗΤΑΩ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ: Θέλω να γίνω Τσάρος στη θέση του τσάρου. (Νομίζω πως θα τα καταφέρω καλύτερα από τον Παπακωνσταντίνου,  μιλώντας  άπταιστα, τη γλώσσα της πιάτσας)

Με τιμή
Nicola Moyo.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα κάποια απάντηση. Και όμως:  μέσα σε μισή ώρα, πήρα μου απάντησαν. Για μια ηθική επιβεβαίωση έστω  βρε αδερφέ!!!
Αυτοί οι ξένοι σύμβουλοι του Γιώργου τελικά (που αντικατέστησαν εμάς τα...σπλάχνα του κινήματος ντε στο κόψε-ράψε)   δεν ήταν κι εντελώς για πέταμα! Βέβαια στα ελληνικά τους έπασχαν κομματάκι ( παίρνοντας σβάρνα και κολλώντας πολλές φορές,  δύο λέξεις σε μία και εννοώντας άλλα αντ΄άλλων)  αλλά τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια...Ιδού λοιπόν  και η απάντηση:

Αγαπητέ niko lamoyo

Χαιρόμαστε που παρά τις δυσκολίες που περνάει ο τόπος και το κίνημα, εσύ παραμένεις, ακόμα στρατευμένος  μαζί μας. 
Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πως και ο Ανωμαλλιακός κόλπος όπου γεννήθηκες, και μεγαλούργησες, τα βγάζει επίσης πέρα δύσκολα. 
Η δεξιά βλέπεις μετέτρεψε ολόκληρη τη χώρα σε... βουβωνική όπως πολύ εύγλωττα, αναφέρεις και στο βιογραφικό σου.
Το φρόνημα όμως πρέπει να παραμείνει υψηλό. Και φροντίζεις γι αυτό φανταζόμαστε,  εκεί κατά τα Γαμισιανά όπου κατοικοεδρεύεις. 
Ελπίζουμε η σύζυγος, κυρία  ΕμαΛάκκα, να διαθέτει τουλάχιστον κάποιο εισόδημα. Από τον ιδιωτικό τομέα.
Οι εμπειρίες σου και η προσήλωσή σου στις αρχές του κινήματος,  θα ήταν ικανές -πρό τρόικας δυστυχώς-να σου εξασφαλίσουν δουλειά και σύνταξη.  Αν βέβαια  η δεξιά δεν οδηγούσε το σκάφος στα βράχια.  
Η εργασιακή εμπειρία σου στην αρχήδια- φάνειας,   όπου δραστηριοποιήθηκες επί 4ετία,  θα αξιοποιηθεί να είσαι σίγουρος μελλοντικά, μόλις στρώσουν τα πράγματα και πάρει πόδι η τρόικα.
Η οργανωτική Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γαμισιανών, κυρία Παπάρια που ρωτήθηκε σχετικώς, προσυπέγραψε το βιογραφικό σου και τις αγωνιστικές περγαμηνές σου,  οι οποίες και θα αξιοποιηθούν σε εύθετο χρόνο. 
Και η Κάρμιρα Μπουράνα θα ακουστεί ξανά, απ΄άκρου εις άκρον στη χώρα. Πως και πως περιμένουμε τη μέρα που θα χαρίσουμε στην τρόικα το μουσικό  συγκρότημα: Αγαμοιθύται
Όπως και μόνος σου  το διαπιστώνεις ωστόσο, η θέση του Υπουργού Οικονομικών είναι θέση ηλεκτρικής καρέκλας:
Όπουτσάρος  και βάσανα που λες κι εσύ. Λέμε λοιπόν να βάλουμε προσωρινά έναν τεχνοκράτη....Αντιλαμβάνεσαι την σκοπιμότητα έτσι;
Εσύ, δεν θέλουμε  να απογοηεύεσαι μονάχα! Σ΄αυτή τη μάχη,  δεν περισσεύει κανένας! Κι όποιος δεν τα 'φτυσε  και δεν τα φτύσει σ΄αυτές τις δυσκολίες τη ζωή του, μαζί  με το ΠΑΣΟΚ, μόνο να κερδίσει  έχει! Κατά πως λέει κι ο Πρόεδρός μας, ο σημερινός και αυριανός πρωθυπουργός: ο  Γιώργος Παπανδρέου. Σύντροφε, υπομονή. Και το αγαπημένο σύνθημά μας: "Τσοβόλα δώστα όλα" θα δονήσει και πάλι τις ψυχές μας και θα ξαναζεστάνει: τσέπες και καρδιές!


Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς:
ΠΑΣΟΚ government

 










Foto:

http://ioablognews.blogspot.com/

 Η αλληλογραφία μας:  




Ένα BLOG με όλο το μέλλον δικό του   μπροστά του.

Το Ηπειρώτικο blog:  


είναι ένα καινούριο blog,  που μπήκε πολύ δυναμικά στο χώρο της blogo-σφαιρας.  Προσεγμένο, καλαίσθητο και ισορροπημένο, με εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και -το ...καλυτερότερο- με ευφυή επιλογή προβολών,  από τις χιλιάδες ειδήσεις που κυκλοφορούν καθημερινά, είναι ένα blog που ήρθε φουριόζικο   στο χώρο και θα μείνει!
Δικοί μου φίλοι αναγνώστες, στηρίξτε και στηριχθήτε  για την ενημέρωσή σας,  στο καλό αυτό blog,  κάνοντας καθημερινά μερικά περάσματα από τις αναρτήσεις και στήλες του. Και αργότερα -όταν το αποφασίσουν οι δημιουργοί του- στηρίξτε το και με διαφημίσεις! Για την ώρα,  περάστε την ηλεκτρονική του διεύθυνση στα αγαπημένα σας, στους σελιδοδίκτες σας και στις καθημερινές σας συνήθειες εν πάση περιπτώσει.

Φίλοι bloggers του http://ioablognews.blogspot.com/ 

καλά κουράγια και καλές ειδησεογραφικές επιλογές!


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Για περισσότερες αναρτήσεις   στην ίδια κατηγορία,  κλίκ στις  "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" πιο κάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου