Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ 1. (gif) JOBS





Χωρίς μισθό, ένσημα, άδειες 
και επιδόματα και άλλα τέτοια κοστοβόρα. Απόλυτα συμβατή σύμβαση εργασίας, με τις επιταγές της τρόικα. Αμοιβή: τρεις
μπανάνες την ημέρα.






Πωλείται σκύλος-φύλακας. Ιδανικός για baby sitting











Συνεργός σε διαρρήξεις τροφίμων.




Σημείωση: Οι προσλήψεις  για διαρρήκτες αυτοκινήτων,  αναστέλλονται μέχρι την πλήρη απορρόφηση του πλεονάζοντος εργατικού δυναμικού.  Χάρις  στην νέα τεχνοτροπία που εφαρμόζει η εταιραία μας  στις διαρρήξεις.






Διαθέτουμε προς  ενοικίαση άνεργους καλλιτέχνες  προκειμένου να στηθούν  στο...πόδι σας στις ουρές των δημόσιων οργανισμών και Υπηρεσιών.  Περιμένοντας ακόμα και την έκδοση του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων...

ΠΕΡΑΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Λόγω πληθώρας υποβολής σχετικών αιτήσεων, το ΑΣΕΠ ανακοινώνει πως δεν θα δέχεται εφεξής,  αιτήσεις για συμμετοχή μεμονωμένων πολιτών,  για την πλήρωση θέσεων  κοινωνικής εργασίας.  



GREECEBEFORE AND AFTER ECONOMY  CRISIS




































Είστε καλλιτέχνης; Ζωγράφος; Έμπειρος τεχνίτης στην ξυλογλυπτική; Τώρα οι...αγορές,  σας δίνουν μιας πρώτης τάξεως  ευκαιρία,  για μια  λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό. Για τον σχεδιασμό των  χαρτών των υπερχρεωμένων οικονομιών αρχικά....


USA:  BEFORE AND AFTER ECONOMY  CRISIS





















....και τον  εν  συνεχεία τεμαχισμό και πώληση των κατασχεμένων γεωγραφικών αυτών  περιοχών των υπερχρεωμένων χωρών από  τους δανειστές τους, σε ανοιχτούς πλειοδοτικούς διαγωνισμούς.
























Τώρα πλέον, και μετά την αναγνώριση και απελευθέρωση του επαγγέλματος από την πολιτεία, από σοβαρή και πρωτοπόρα εταιρεία στο είδος της, ζητείται ...γευσιγνώστης  ναρκωτικών. 
Ζητούνται επίσης για άμεση πρόσληψη  και έμπειροι "τυλιχτές" για  προκατασκευασμένα τσιγαριλίκια... Πληροφορίες: Αγροτικός συνεταιρισός ανεξάρτητων  χασισοκαλλιεργητών Ελλάδος  Α.Ε. 




Διαθέτουμε πρός πώληση,  εξημερωμένη και εκπαιδευμένη χελώνα των νησιών καλαμπάγκος.



Η συγκεκριμένη χελώνα,  είναι ένα εγγυημένο εργαλείο και δεξί χέρι,  σε  όλους εκείνους τους μεταρρυθμιστές Υπουργούς,  που εξειδικεύονται στην παραγωγή  κυβερνητικού έργου με ρυθμούς...χελώνας.


Από το Υπουργείο Παιδείας, ζητούνται ταχυδακτυλουργοί 

εκπαιδευτικοί,  ικανοί να σχεδιάζουν γεωμετρικά σχήματα,  χωρίς τη χρήση γεωμετρικών οργάνων.

Ζητούνται επίσης μαθητές,  για τα πρότυπα σχολεία Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Μαθητές  ικανοί  στην απομνημόνευση των μαθημάτων μέσω των προφορικών  παραδόσεων και που και που, και μέσω και  κάποιων φωτοτυπιών. 

Οι μαθητές που θα βάλουν... τα γυαλιά στους συμμαθητές τους των πλούσιων χωρών της Ευρωζώνης,  θα απορροφηθούν επαγγελματικά  από τις λοιπές ...εταίρες χώρες της Κομισιόν. 
  
Η βουλή των Ελλήνων,   απευθύνει μια ακόμα  έκληση στους Έλληνες της διασποράς,  για την κατάθεση του οβολού τους,  στον  σχετικό λογαριασμό της αποπληρωμής   του Ελληνικού χρέους.

 
(Προσοχή Μόνο σοβαρές καταθέσεις θα γίνονται αποδεκτές)

Το Υπουργείο Οικονομικών θέτει σε διαβούλεση,  το  σχετικό νοσμοσχέδιο για την εκχώρηση της είσπραξης των εσόδων του κράτους,  σε ιδιωτικές εταιρείες. 
Υπό την προϋπόθεση, οι ενδιαφερόμενες εταιρίες,   να σεβαστούν -στο μέτρο του δυνατού- την σχετική  νομοθεσία και τα δικαιώματα των οφειλετών του δημοσίου.
Από την διαβούλευση,   αποκλείονται στην παρούσα φάση,  οι εξειδικευμένες  στο κυνήγι των κεφαλών  εισπρακτικές εταιρείες! 

ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ: Από  δημοκρατική Ασιατική χώρα, ζητούνται εθελοντές κασκαντέρ-σωσίες, προκειμένου να ντουμπλάρουν κυβερνητικά στελέχη,  στις διάφορες περιοδίες τους στην επαρχία. Ταυτοποίηση ομοιότητας των εθελοντών νε τους πολιτικούς, μόνο κατόπιν προσωπικής, επιτόπιας  πραγματογνωμοσύνης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου