Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ 10 ΠΙΟ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
 
TOP TEN  ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΚΟ 


10 – Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 690/μήνα 420 άτομα


09 – Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) 420/μήνα 1987 άτομα


08 – Επίδομα προπέλας (Λιμενικό) 840/μήνα 653 άτομα


07 – Επίδομα κεραίας (ΗΣΑΠ) 1120/μηνα 
 Το λάμβαναν κάθε μήνα, 329 άτομα
06 – Επίδομα μεταφοράς φακέλου (Δημόσιο) 
290/μήνα. Δικαιούχοι  6800 άτομα.

05 – Επίδομα παραλαβής – παράδοσης λεωφορείων.  450/μήνα. 

Το λάμβαναν ανελλιπώς,  1100 άτομα04 – Επίδομα έγκαιρης προσέλευσης (ΕΘΕΛ) 310/μήνα 1790 άτομα


03 – Επίδομα αποτελεσματικότερης διεκπεραίωσης υποθέσεων (Υπουργείο Δικαιοσύνης) 595/μήνα ?άτομα

02 – Επίδομα Φαξ (ΔΕΗ) 870/μήν 657 άτομακαι στην κορυφή...


01 – Ετήσιο επίδομα χρήσης του κυλικείου, παρότι η χρήση των εστιατορίων των εγκαταστάσεων είναι δωρεάν (Όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων) 120/μήνα. Ολο το προσωπικό !!

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

 


 Βρέθηκαν 50 επιδοτούμενοι άνεργοι με περιουσία πάνω από 1 εκατ. ευρώ!


Λαβράκια έβγαλε, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, η επεξεργασία των στοιχείων για το ειδικό τέλος επί των ακινήτων.


Ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε πως... από τη μέχρι τώρα επεξεργασία προέκυψε ότι 50 άνεργοι, επιδοτούμενοι από τον ΟΑΕΔ, κατέχουν ακίνητη περιουσία αξίας από 1 έως 4 εκατ. ευρώ. Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, είναι επιδοτούμενοι ως μακροχρόνια άνεργοι, είπε ο κ. Βενιζέλος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο παράδειγμα για να καταδείξει, σύμφωνα με όσα είπε, τις μυθοπλασίες που έχουν δημιουργήσει οι επί χρόνια παραλείψεις και η παραλυσία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού και η έλλειψη κατεύθυνσης του φορολογικού


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2011/09/50-1.html#ixzz1YgLwc7BnΟ Bill Gates σε μια πρόσφατη ομιλία του σε ένα γυμνάσιο, μίλησε για 11 κανόνες ζωής που δεν έμαθαν και δεν θα μάθουν στο σχολείο. Μιλάει για το πως οι «προοδευτικοί» δάσκαλοι δημιούργησαν μια γενιά χωρίς αίσθηση της πραγματικότητας και πως αυτή αντίληψη προετοιμάζει τα παιδιά να αποτύχουν στον πραγματικό κόσμο.


Κανόνας 1: Η ζωή δεν είναι δίκαιη - συνήθισέ το!

Κανόνας 2: Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την αυτό-εκτίμησή σου. Περιμένει πρώτα να επιτύχεις εσύ ο ίδιος κάτι ΠΡΙΝ αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου.

Κανόνας 3: Δεν θα κερδίσεις 60.000 ευρώ το χρόνο τελειώνοντας το σχολείο. Δεν πρόκειται να γίνεις αντιπρόεδρος με δωρεάν αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο πριν τα κερδίσεις μόνος σου και τα δύο.

Κανόνας 4: Εάν νομίζεις ότι ο καθηγητής σου είναι σκληρός, περίμενε μέχρι να δεις το αφεντικό.

Κανόνας 5: Το γύρισμα των μπιφτεκιών δεν σου μειώνει την αξιοπρέπεια. Οι παππούδες σου είχαν μια διαφορετική λέξη για αυτή την εργασία: την έλεγαν ευκαιρία.

Κανόνας 6: Εάν τα μουσκέψεις, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ. Γι' αυτό μην κλαψουρίζεις για τα δικά τους λάθη, αλλά μάθε από αυτά.

Κανόνας 7: Πριν γεννηθείς, οι γονείς σου δεν ήταν τόσο βαρετοί όσο είναι σήμερα. Έγιναν έτσι πληρώνοντας τους λογαρισμούς σου, καθαρίζοντας τα ρούχα σου και ακούγοντάς σε να λες πόσο «cool» είσαι. Πριν λοιπόν σώσεις τα δάση από τα παράσιτα της γενιάς των γονιών σου, προσπάθησε να καθαρίσεις τη ντουλάπα στο δωμάτιό σου.

Κανόνας 8: Το σχολείο μπορεί να έχει βρει τον τρόπο να εξαλείψει τις διαφορές μεταξύ κερδισμένων και χαμένων, αλλά η  ζωή ΟΧΙ. Μερικά σχολεία έχουν απορρίψει τις αρνητικές βαθμολογίες και θα σου δώσουν όσες ευκαιρίες θέλεις για να βρεις τη σωστή απάντηση. Αυτή η κατάσταση δεν μοιάζει ούτε στο ελάχιστο με την πραγματική ζωή.

Κανόνας 9
: Η ζωή δεν είναι χωρισμένη σε εξάμηνα. Δεν υπάρχουν ολόκληρα καλοκαίρια διακοπών και πολύ λίγοι υπάλληλοι είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν να «βρεις» τον εαυτό σου. Αυτό μπορείς να το κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου.

Κανόνας 10: Η τηλεόραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η πραγματική ζωή. Στη πραγματική ζωή οι άνθρωποι είναι στις δουλείες τους και όχι στα μπαρ και στα καφενεία.

Κανόνας 11: Να είσαι ευγενικός με τους σπασίκλες. Στο τέλος μάλλον θα καταλήξεις να δουλεύεις για έναν από αυτούς.

 Και για την αντιγραφή:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου