Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΓΚΑΦΕΣ (GIF)





 
Πετσάλνικος: "Ο λαός κάνει λάθος. Είμαστε πτωχοί. Μόνο 7000 το μήνα παίρνουμε"
Για δες καιρό που διάλεξε....Την ώρα  ακριβώς που η εφορία,  ταχυδρομεί κατά εκατοντάδες χιλιάδες , επί δικαίων ως συνήθως,  τα ραβασάκια της με τα επιπλέον χαράτσια,

  και μάλιστα, υπό τύπον... ξυστού λαχείου (για την αποφυγή εμφραγμάτων και εγκεφαλικών )




....αυτήν ακριβώς την ώρα επέλεξε κι ο Πρόεδρος της βουλής των...Εφήβων Φίλιππος Πετσάλνικος,  να προβεί στη θρυλική του διαπίστωση:


Πετσάλνικος: κόσμος νομίζει ότι είμαστε έχοντες και κατέχοντες, ενώ παίρνουμε ΜΟΝΟ 7.000 ευρώ το μήνα."

 

Wikileaks>
Ο Σταικούρας "ενημέρωνε" για τα εσωτερικά της ΝΔ, η Διαμαντοπούλου για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια κι ο διπρόσωπος Καρατζαφέρης-προσκυνητής!

http://thepressproject.gr/headline.php?id=5814



Τις επαφές που είχαν Έλληνες πολιτικοί και παράγοντες της δημόσιας ζωής με την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα αποκαλύπτουν τα έγγραφα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω του Wikileaks.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύονται μέσω του δικτυακού τόπου The Press Project, η αμερικανική πρεσβεία ενημέρωνε λεπτομερώς την Ουάσινγκτον και άλλες πρεσβείες για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς και για τις θέσεις Ελλήνων πολιτικών.
Μεταξύ των προσώπων για τους οποίους φέρεται να ενημέρωνε η αμερικανική πρεσβεία είναι του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του Γιώργου Καρατζαφέρη, του τότε υπουργού Εθνικής Αμυνας Β.Μεϊμαράκη, της υπουργού Παιδείας Αννας Διαμαντοπούλου, των τότε υπουργών Εξωτερικών Δ.Δρούτσα και Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, της Ντόρας Μπακογιάννη, της βουλευτού του ΛΑΟΣ Νίκης Τζαβέλα, των βουλευτών της ΝΔ Απ.Τζιτζικώτα, Χρ.Σταϊκούρας και Ε.Παπαδημητρίου κ.ά.
Ακόμα γίνεται αναφορά στο θέμα της αναγνώρισης των πτυχίων αμερικανικών κολεγίων στην Ελλάδα, στην αγορά από τη χώρα μας μαχητικών αεροσκαφών F-16, σε ευρύτερα θέματα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, αλλά και στις εμπρηστικές επιθέσεις της συναγωγής στα Χανιά.
Τα τηλεγραφήματα που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής αφορούν στις περιόδους που πρεσβευτές των ΗΠΑ στην Αθήνα ήταν οι Τσαρλς Ρις και Ντάνιελ Σπέκχαρντ.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231126374
Διαβάστε αναλυτικά τα τηλεγραφήματα στο thepressproject.gr
Αμερικανός πολίτης ήταν ένας από τους εμπρηστές της συναγωγής στα Χανιά για την οποία ακολούθησαν καταγγελίες περι αντισημιτισμού στην Ελλάδα.
http://bit.ly/qouHG7 
Η Μπακογιάννη έδωσε σκληρή μάχη για την αγορά F-16 έλεγε η Lockheed Martin αλλά η απόφασή της απορίφθηκε από τον προηγούμενο υπουργό εξωτερικών του Καραμανλή (Μολυβιάτης).
http://bit.ly/plHKqW
Theodora (Dora) Bakoyianni is perhaps the most popular mayor of Athens since the Golden Age of Pericles. Και «παλιά φίλη της Αμερικής»
http://bit.ly/qncJV6 
Ο Καρατζαφέρης ζητούσε ενίσχυση των επαφών με Αμερικανούς αξιωματούχους αλλά και την εβραϊκή κοινότητα, αποκάλυψε η βουλευτής του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλα, σε συνάντησή της με Αμερικανούς διπλωμάτες. Μελλοντική συνεργασία με τη ΝΔ ύστερα από εκλογική αποτυχία σκεπτόταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
http://bit.ly/qViNLw 
Το ρόλο που θα μπορούσαν να παίξουν οι ΗΠΑ στις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση συζητούσε η Διαμαντοπούλου με την αμερικανική πρεσβεία. Η ιδιωτικοποιήση των πανεπιστημίων μπορεί να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ είπε η υπουργός. Συνάντηση του προέδρου του Deree College στο υπουργείο ζήτησε ο Αμερικανός πρέσβης.
http://bit.ly/nk3TsA 
Ο Παπανδρέου πρέπει να χρησιμοποιήσει την κατάλληλη ρητορική ώστε να αποφύγει τον χαρακτηρισμό «αμερικανάκι» (the little American label), προειδοποιούσε η πρεσβεία των ΗΠΑ.
http://bit.ly/nt50v8 
Προτάσεις της πρεσβείας για ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ αρχών ασφαλείας και μυστικών υπηρεσιών μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (low visibility cooperation)
http://bit.ly/oDg1yR 
Ο Μπαμπινιώτης ενημερώνει την αμερικανική πρεσβεία για το σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια, την «υπέρμετρη πολιτικοποιήση» των φοιτητών και το άσυλο.
http://bit.ly/nFFY5T 
Οι βουλευτές της ΝΔ Απ. Τζιτζικόστας, Χρ. Σταϊκούρας και Έλσα Παπαδημητρίου συζητούν με την πρεσβεία για τα εσωτερικά του κόμματος και της κυβέρνησης.
http://bit.ly/qKIcpY 
O μυστηριώδης κύριος Μεϊμαράκης. Το κενό εξουσίας στον υπ. Αμυνας και ο ρόλος του Χηνοφώτη
http://bit.ly/q9ENjq  
Λεπτομερεστατη αναφορά Χρυσοχοϊδη στην αμερικανική πρεσβεία για την αναδιοργάνωση αστυνομίας και μυστικών υπηρεσιών.
http://bit.ly/mXad2y
Μυστική συμφωνία της Κομισιόν με την Αegean, σε βάρος της Ολυμπιακής, με αντάλλαγμα την αγορά Airbus υποπτευόταν η πρεσβεία.
http://bit.ly/riWo4l

ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Τσουχτερά τα νέα πρόστιμα του ΚΟΚ

Σε ισχύ από σήμερα τα νέα, ακριβότερα πρόστιμα του της τροχαίας για τους οδηγούς, παραβάτες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τσουχτερά τα νέα πρόστιμα του ΚΟΚ
Συγκεκριμένα, η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη 

πλέον θα τιμωρείται με 1.050 ευρώ, ενώ μέχρι πέρυσι το

πρόστιμο έφτανε τα 700.
Η παραβίαση του STOP θα στοιχίζει 900 ευρώ, ενώ το 

παρκάρισμα σε ράμπες και πεζοδρόμια, θα τιμωρείται με

πρόστιμα ύψους 325 και 120 ευρώ αντίστοιχα, όταν 

παλαιότερα το ύψος των προστίμων ανερχόταν στα 150 

και 80 ευρώ αντίστοιχα.

 








Για περισσότερες αναρτήσεις   στην ίδια κατηγορία,  κλίκ στις  "ΕΤΙΚΕΤΕΣ" πιο κάτω: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου