Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2015: ΙΟΥΝΙΟΣ

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2015: ΙΟΥΝΙΟΣ
(Προβλέψεις του μήνα)

Ο καλός ο μήνας, από την πρώτη μέρα φαίνεται...Ύστερα από γόνιμες και άγονες διαδρομές μηνών, Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πΛΕΩΝ πολύ κοντά στο να σχηματίσει κυβέρνηση. Με ψήφο ανοχής από την Νέα Δημοκρατία!!! Παρά τις σφοδρές αντιρρήσεις 10 εκ των 13 συνιστωσών. Η χώρα δείχνει πΛΕΩΝ να αλλάζει σελίδα. 


Ξεχάστηκαν εντελώς και οι κινδυνολογίες και οι αφορισμοί και οι κατάρες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Για να σταυρώσουμε επιτέλους κυβέρνηση. Με ορίζοντα μόλις διμήνου (καθησυχάζει η ΝΔ τους οπαδούς της) Αν πάντως  δεν επαληθευτεί ο καζαμιολόγος Αντώνης Σαμαράς, εγώ ο παλαιόθεν δεξιός  μα την Αγία Κερατέα, θα...αυτοπυρποληθώ!


Ακόμα και οι εταίροι,  προκειμένου να σταματήσει η πολιτική αβεβαιότητα στη χώρα, παραμέρισαν προς το παρόν τα grexit και τα υπόλοιπα φολκλορικά τους. Δίνοντας πίστωση χρόνο στην υπό συγκρότηση  νέα  κυβέρνηση.





Καλή  ήταν η παρτίδα του πόκερ όσο βάσταξε , αλλά τώρα δεν έχουμε να κάνουμε με όποιον και όποιον! Αν παρεμπιπτόντως,  εμφανιστεί στο Ευρωκοινοβούλιο η Ζωή Κωνσταντοπούλου και σε μια ... τριήμερη και απνευστί μόλις  τοποθέτησή της, εξουθενώσει τους Ευρωβουλευτές όλης της Ευρώπης,  στο τέλος θα απομείνουν οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα και κανά δυο συμπαθούντες. Και θα βγάλουν ψήφισμα εναντίον της Ευρώπης, των ΗΠΑ του ΝΑΤΟ, του Βενιζέλου της Παναγιάς της...Τουμπιώτισσας  του Άγγελου Αναστασιάδη (που δίνει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ) και δεν συμμαζεύεται. Αυτό είναι το διαβόητο plan B του ΣΥΡΙΖΑ. Με άνα σμπάρο δεκαεφτά τρυγόνια!!!







Τέρμα τα δίφραγκα λοιπόν! Και τέρμα ο χορός της  μαριονέτας, για το σύνολο του Ελληνικού λαού. Μπορεί ο διάβολος να έχει πολλά ποδάρια -κατά πως λέει κι ο λαός- μα το πρόβλημα ήταν μέχρι να συναντήσει κι ο διάολος το θεό του. Στο αγγελικό πρόσωπο του Αλέξη...












Κι ήταν όλα τόσο εύκολα το κέρατό μου!!! Μωρέ αρκούσε ένας Αλέξης και μια Ζωή,  για να σταματήσουν τα...πισω γλέντια των δανειστών? Απορώ πως δεν το σκεφτήκαμε τόσα χρόνια...Απορώ!







Κοιμώμενοι τον ύπνο του ντοπαρισμένου τόσα χρόνια, ζώντας  μέσα στην κινδυνολογία και την τρομολαγνεία...Σε δανεικά έστω μεταξωτά μαξιλάρια? Βάζοντας τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα...














Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!!!Από τη στιγμή μάλιστα, που η σπάνια ράτσα του....Ελληνικού ποιμενικού τσοπανόσκυλου έχει να επιδείξει σπουδαίες περγαμηνές διαχείρισης του κοπαδιού...Νισάφι ορέ πατριώτες...




Κάπου μέσα στο 2015, τερματίζονται  οι ήσυχες και οι ανέφελες νύχτες  των πολιτικών και οικονομικών βιαστών ολόκληρης της οικουμένης. Τα μαξιλάρια,  τους τα επιστρέφουμε...Κι ας ταράζονται πια οι δανειστές στον ύπνο τους!!! Εμείς το αποφασίσαμε: Και τα δανεικά τους θα τα (ξανα)πάρουμε και τα προηγούμενα δανεικά θα διαγράψουμε και θα τους αναγκάσουμε να τρέχουν...Αρκετά έπαιξαν με το πτώμα μας!!!



Η βασιλεία των δανειστών,  θα κρατούσε, μέχρι να πάρει η ανθρωπότητα  και την τελευταία ανάποδη. Ξεκινώντας από την Ελλάδα πατροπαράδοτα...Ρίχνοντας στην ανακύκλωση, τους καναπέδες της μακαριότητας,  πάνω απ΄τους οποίους "χάζευε" στην τηλεόραση, τους μέχρι τώρα αγανακτισμένους! Μέχρι να συνταχθεί εν... ολομελεία, κι ολόκληρη η ανθρωπότητα, με  την πλευρά των αγανακτισμένων! 




Ένα κουράγιο ακόμα  ορέ καταπιεσμένοι λαοί της οικουμένης.  Για να είναι τα επόμενα  χρόνια, καλύτερα από τα προηγούμενα! Τα πάντα είναι στα χέρια μας. Αυτή τη φορά όμως, αρκεί  να τα χρησιμοποιήσουμε κάπως διαφορετικά. Κι όχι υπό τύπον χειροκροτημάτων: Του επιπέδου, σκάσε και χειροκρότα....






 Δοκιμάζοντας και μια διαφορετική hand-languege στο κάτω-κάτω βρε αδερφέ! 










Τι βλέπω,  τι βλέπω μέσα στην κρυστάλινη τη σφαίρα μου  το κέρατό μου!!! Βλέπω τόσα πολλά,  που ώρες-ώρες θα προτιμούσα να είμαι γκαβός μα την Αγία Κερατέα! 
Βλέπω λοιπόν  να οργανώνεται στο πίστς-φυτίλι, μια μεγαλειώδης αντίσταση, σε βάρος των κατοχικών στρατευμάτων της Γερμανίας. Που κούρσεψαν τη χώρα,  με τα...lap-top αυτή τη φορά. 


Τον καιάδα θα τον ανοίξει πλέον η λαοφιλής ελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ...Κι όχι απλά θα τον ανοίξει: Θα τον ξεχειλώσει! Προκειμένου να καταχωνιάσει εκεί μέσα,  την τυραννία των καταπιεστών και των ανθρωποκτόνων αγορών!








Με καμιά κυβέρνηση  δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σας ορε τρισάθλιοι δανειστές ! Που στερήσατε το γάλα των παιδιών μας με τα ψω(...)οδανεικά σας....











Ε λοιπόν σας επιστρέφουμε τις... μεθόδους σας! Πολεμώντας εναντίον σας πλέον με τα ίδια σας τα όπλα...Άι σιχτίρ πια! 








Βλέπω μπροστά μου  το κίνημα των αντιστασιακών, μέρα με τη μέρα να γιγαντώνεται! Αντιστασιακών που κρατάει από τη γενιά του Πολυτεχνείου ακόμα.  Η τεχνογνωσία των οποίων μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε  γενιά... Ακόμα και με την απουσία της Δαμανάκη....




Οι πάντες βρίσκονται υπό τα όπλα στα κάγκελα και τα παράθυρα... Με αντιστασιακούς,  που έχουν στις τάξεις τους,   μέχρι και τους βετεράνους καπετάνιους και καπετάνισσες του ΕΛΛΑΣ και  του ΚΚΕ. Που αγωνίζονται  όπως πάντα, τον αγώνα τον καλό  στο δρόμο. Ερρήμην του Τσίπρα...Ως μεμονωμένοι ανεξάρτητοι και ως original  μη κυβερνητική οργάνωση!!!


Βλέπω τους  ξένους οίκους αξιολόγησης να μας υποβαθμίζουν ακόμα περισσότερο! Eπιδιώκοντας να υποχρεώσουν μετά απ΄ όλα αυτά, την κυβέρνηση,  να... επικηρύξει  τους σαμποτέρ και να τους κατασ(χέσει) την κινητή και ακίνητη περιουσία...  






...προκειμένου να αποπληρωθούν οι δολιοφθορές τους...Τι λέτε ρε σεις; Εμείς,  μια ζωή, έτσι ήμασταν! Καταστρέφαμε τα πάντα στο διάβα μας και δεν πληρώναμε μία...Κώτσους θα μας πιάσετε εσείς δηλαδή;


Μα βλέπω και τους....αστούς ιθαγενείς, να είναι  πλήρως προετοιμασμένοι  για αυτά τα αντίποινα. Εκπαιδεύοντας  σε ανύποπτο χρόνο,  τα οικόσιτα κατοικίδια για τη μεγάλη μάχη.  Στο πόδι τους! Ας είναι....Κάτι είναι κι αυτό!

Με αιχμή του δόρατος αυτής της αντίστασης, τους μπαρουτοκαπνισμένους αντιστασιακούς σκύλους της Πανεπιστημίου, που εκπαιδεύτηκαν δεόντως  από τον σχωρεμένο αναρχικό κόπρο  Λουκάνικο, κι έμειναν επάξια στο πόδι του.


Κι από κοντά τους,  όλα τα λοιπά δημοκρατικά αδέσποτα... επικρατείας , που καλούνται  να αναλάβουν δράση,  στο πόδι των Ελλήνων. Εναντίον γερμανικών στόχων πάντα.


Αν και οι ελάχιστα φιλόζωοι ξενόφερτοι  σύμβουλοι της προηγούμενης κυβέρνησης , εξόπλισαν τα αυτοκίνητά τους με συσκευές  ...εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος, για να γλιτώσουν τουλάχιστον τις...κουστουλιές από τα εκπαιδευμένα ωσαύτως -ήμερα κάποτε περιστέρια- της Πλατείας των Αγανακτισμένων! 



Στις πιάτσες του Κολωνακίου πάντως,  κυκλοφορεί ευρέως η φήμη,   πως πίσω από πολλά αντιστασιακά ...αδέσποτα,  κρύβονται συχνά πυκνά και οι ...αγανακτισμένοι εισοδηματίες  της περιοχής.


Με την συντριπτική πλειοψηφία των μισθωτών και των συνταξιούχων πάντως,  να πληρώνει από το υστέρημά της συμβόλαια...γιαουρτιού, εναντίον των κατακτητών...Μe τα lap-top.
Η εθνεγερσία γιγαντώνεται. Το ευτύχημα είναι,  πως παρά τις αντίθετες θέσεις πολλών κυβερνήσεών τους, οι συνέλληνες της Αθήνας, συμπαρατάσσονται μαζί μας στον αγώνα! 




Προμηθεύοντας, ακόμα  και  με όπλα τα αδέρφια τους τους Έλληνες! Κινέζικα και... μαϊμούδες όπλα μεν,   αλλά όπως και να το κάνουμε,  ο λαός εξοπλίζεται! 



Γιατί κι ενώ οι σεκιουριτάδες των συμβούλων,  χρησιμοποιούν ακόμα και τις απαγορευμένες βόμβες διασποράς στις εκατέρωθεν.... 
 ....επιχειρήσεις  του ανορθοδόξου πολέμου, αι...ημέτεροι δυνάμεις  ,αμύνονται του πατρίου εδάφους,  με πρωτόγονα όπλα και ιδιοκατασευές εποχής τρωϊκού πολέμου. Εντελώς φυσιολογικά λοιπόν και από  από κάποιο σημείο και μετά, ο  αγώνας της ράτσας για επιβίωση γίνεται επικός. Επιπέδου Ιλιάδας!!!


Στην αντίστασή του από τηλεοράσεως,  επιδίδεται κι ο εθνικός μας βιβλιοπώλης, ο  Δημοσθένης Λιακόπουλος,  πλήρως δικαιωμένος πλέον.  Γιατί ύστερα από μια ντουζίνα χρόνια,  αποδεικνύεται.... 
....επιτέλους,  πως ετούτη εδώ η ράτσα μας,   ήρθε όντως  από άλλον πλανήτη.  Και πως οι βιονικοί μας πρόγονοι, οι νεφελίμ,  συνεχίζουν να  ζούν ανάμεσά μας!

Να λοιπόν που έφτασε και  και το πλήρωμα του χρόνου,  να βάλουν ένα χεράκι στον αγώνα μας και τα μακρινά μας πρωτο-ξαδέρφια. Που ξεφορτώνουν μυστικά στις παραλίες έμψυχες ενισχύσεις,  κατευθείαν από τον αστερισμό της  Ανδρομέδας! 
Και τα ετοιμοπόλεμα αυτά βιονικά ξαδέρφια,  αναλαμβάνουν άμεσα δράση.  Εναντίον των θωρακισμένων αυτοκινήτων των συμβούλων. Διαλύοντας τα αυτοκίνητα και μην αφήνοντας το παραμικρό ίχνος και στοιχείο ταυτότητας! 




Ε ρε γλέντια που τους  περιμένουν τους κατοχικούς με τα lap-top... από τους καμικάζι αυτοκτονίας...










Είτε το πιστεύουν είτε όχι, οι εταίροι και οι εταίρες μας,  οι φωτογράφοι παίρνουν θέση στα μέσα του μήνα , για να να απαθανατίσουν την μεγάλη μέρα.  Της δεύτερης μεγάλης αλλαγής,  μέσα σε 35 χρόνια γι αυτή την ευλογημένη από ολόκληρο το 12θεο χώρα.




Η κυβέρνηση των... Αγιοσωστών επιτέλους ορκίζεται. Με πολλά στελέχη των κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου βεβαίως-βεβαίως. Που είτε συνασπίσθηκαν με την ώρα τους στον Συνασπισμό  της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, είτε και κλήθηκαν εσπευσμένα σε κυβερνητικά καθήκοντα.  Λόγω της μηδενικής κυβερνητικής τεχνογνωσίας των στελεχών της Αριστεράς.






Πιστή στις εξαγγελίες της η  νέα κυβέρνηση,  με το πρώτο πράγμα που καταπιάνεται,  είναι η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.  Και το ξετρύπωμα των χρημάτων,  που απέσυραν προεκλογικά από τις τράπεζες,  πλούσιοι και φτωχοί. Με το κρύψιμό τους στα σεντούκια... Που σε πονεί και που σε σφάζει λοιπόν...






Η...μαριδούλα -ως συνήθως- είναι η πρώτη ψαριά,  που κυκλώνεται απ΄τους διωκτικούς μηχανισμούς.  Μια μαρίδα,  που αποτέλεσε την εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Η μαρίδα ωστόσο,  δημιουργεί τον δικό της αμυντικό συνασπισμό.   Τρέποντας σε φυγή τα καρχαριοειδή του κρατικού μηχανισμού. Εμ χρόνια τώρα η ιδεολογία του: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" μπήκε μέσα μας κι έγινε πλέον DNA.   Κι  ήρθαν οαυτοί που μας ενθάρρυναν να μην πληρώνουμε να μας πάρουν αυτά που αποταμιεύσαμε μην πληρώνοντας? Βάστα ρε κουμπάρε...Για την δήμευση της περιουσίας των άλλων σε ψηφίσαμε...Κι όχι για τη δικιά μας περιουσία!!!Α, όλα κι όλα!!!

Άντε, γιατί δεν το 'χουμε και πολύ να αλληθωρίσουμε κατά τους προηγούμενους....Που  επί των εποχών τους: και δεν πληρώναμε και είχαμε και την πολιτική κάλυψη,  όλων των προοδευτικών δυνάμεων...Νισάφι πια! 





Κάτσε καλά Αλέξη!!! Τόσα χρόνια στο αντάρτικο πόλεων,  κάτι μας περίσσεψε σαν τεχνογνωσία...Μονάχα μη μας αναγκάσεις να την εξασκήσουμε,  γιατί δεύτερος μήνας δεν θα σε βρει στην εξουσία...Άντε γιατί ααααα!






Αν παρεμπιπτόντως δε Αλέξη μας,  τολμήσεις να μας "κοντύνεις"  και να ακυρώσεις τους αγώνες μας- σε πολλούς απ΄τους οποίους ήσουνα επικεφαλής μη ξεχνιόμαστε- με τις κλασικές μεθόδους των αστυνομιών του καπιταλισμού σε όλη τη δύση, να ξέρεις πως έχουμε λάβει τα μέτρα μας...




Κάτι τέτοιες σκηνές των προηγούμενων μας έφεραν λαό και ΣΥΡΙΖΑ  στην εξουσία...Εμάς τους Έλληνες όλων των κυβερνήσεων...κατά πως μακατηγορεί κι ο Βενιζέλος....Εξ αδιαιρέτου με τον Πάγκαλο...



Ένα σου λέω και βάλτο καλά στο μυαλό σου: 
 "αι...ημέτεροι δυνάμεις,  που αμύνονται του πατρίου εδάφους" ,  είναι επαρκώς εκπαιδευμένες και ετοιμοπόλεμες ανά πάσα στιγμή...¨οχι για να μη λές αργότερα πως δεν στα είπα...
Το κράτος,  δεν έχει ανάγκη...Οι πολίτες του έχουν ανάγκες μοναχά. Και μόνο στο όραμα της κυβέρνησής σου, βγαίναμε στα κανάλια και το παίζαμε ψόφιοι...Προσποιούμενοι κάμποσοι,  πως πήγαμε άψαλτοι και σαν  το σκυλί στο αμπέλι...Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε το κράτος: Τι έκανε εκείνο για τους πολίτες του. Γιατί βαρεθήκαμε τη μ@λ@κί@ ερώτηση: Τι κάναμε εμείς για το κράτος. Και γι αυτό ξαποστείλαμε τους προηγούμενους Αγιοσώστες....Γκέγκε Αλέξη? 


vasvel

ΤΟ ...ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΝΩΝ του 2015.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015:
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015:
ΜΑΡΤΙΟΣ 2015:
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015:
ΜΑΪΟΣ 2015:
ΙΟΥΝΙΟΣ 2015:
ΙΟΥΛΙΟΣ 2015:
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015:
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015:
http://vavelhaber.blogspot.gr/2014/12/2015_21.html
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
http://vavelhaber.blogspot.gr/2014/12/2015_24.html
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015:
http://vavelhaber.blogspot.gr/2014/12/2015_97.html

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015:
http://vavelhaber.blogspot.gr/2015/01/2015.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου