Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Οι αποφασιστικοί … αναποφάσιστοι είναι εκείνοι που κρίνουν πάντα τις εκλογές. (χρονογράφημα)

Όταν οι  εταιρείες δημοσκοπήσεων κάνουν...γκάλοπ, οι αποφασιστικοί... αναποφάσιστοι γελάνε. Και τα κόμματα -ιδιαίτερα εκείνα της εξουσίας-  κρατάνε την κοιλιά τους  από τα γέλια!
Μιας και  οι μηχανισμοί της εξουσίας  το ξέρουν,  πως το μυστικό για να κερδηθούν οι εκλογές είναι ένα, διαχρονικό,  και αλάνθαστο. Και είναι τόσο παλιό, όσο και οι λάσπες σ΄αυτή τη χώρα: η προσάρτηση των… αναποφάσιστων την τελευταία στιγμή είναι που κρίνει τις εκλογές πάντα.
Και οι αποφασισμένοι… αναποφάσιστοι,  δεν είναι άλλοι από όσους συνήθεις ύποπτους,. Που περιμένουν τα ρουσφέτια των διορισμών τους στο δημόσιο. Δίπλα σε πάρα πολλούς από όσους κερδίζουν ήδη τη ζωή τους από εκεί. Περιμένοντας ωστόσο,  τις… ακόμα ευεργετικότερες αποφάσεις των πολιτικών. Κι αν όχι όλοι,  οι περισσότεροι
Το μπαράζ των προεκλογικών προσλήψεων στο δημόσιο  που ανακοίνωσε, θα ανακοινώσει προσεχώς,  είτε και υπάρχει  στην πίσω γωνιά του μυαλού της  κυβέρνησης-αχταρμά,  είναι το «κλειδί» της επιτυχίας, για μια κυβέρνηση σε αποσύνθεση.  Που βρίσκεται  και σε ιδεολογικό-πολιτικό βέρτικο. Με το μόνο που την απασχολεί, να  είναι η μακροημέρευσή της  στην εξουσία.
***για τη συνέχεια "κλικ" στον σύνδεσμο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου