Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Πουλώντας πάγο στους ...Εσκιμώους!


Πουλώντας πάγο στους... Εσκιμώους.(ευθυμογράφημα)
Μην έχοντας “θέμα” για το site και γιορτάζοντας παθητικά από το πρωί την τοπική εορτή  του…κwλοβαρέματος,   αποφάσισα να απαντήσω στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού. Στη γραμμή ήταν μια «γκαλοπατζού» από μια εταιρεία δημοσκοπήσεων. Πέταξα περιστέρια από τη χαρά μου! Λαμπρά! Θα αυτο-ικανοποιηθούμε και σήμερα! Βγάζοντας και τον επιούσιο. Στην εταιρεία της ήμουνα παλιός γνώριμος. Και στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις τους,  με είχαν σε περίοπτη θέση στη λίστα τους. Γιατί πάντα με πετύχαιναν σε κεσάτια και τους απαντούσα. 
 
Αφού φάγαμε  κανά πεντάλεπτο στα τυπικά: Επάγγελμα, γραμματικές γνώσεις, οικογενειακή και οικονομική κατάσταση και τα λοιπά νερόβραστα,  μπήκε και στην ημερήσια διάταξη: Στην πρόθεση της  ψήφου μου στις εκλογές. Διπλές τις έβλεπε αυτή τριπλές τις έβλεπα εγώ. Κανά μήνα αργότερα από τις διπλές και τις εθνικές εκλογές έβλεπα.
 
-Ας ξεκινήσουμε από την ψήφο σας στις ευρωεκλογές κύριε Βασίλειε  Πρώτε Μακεδόνα.  -ξεκίνησε τον τυφλοσούρτης της η γκαλοπατζού: Έχετε κατασταλάξει σε κάποιο κόμμα;
 
-Σε κόμμα δεν καταστάλαξα ακόμα γκαλοπατζού μου, μα ξέρω ποιον θα ήθελα να στείλω στην Ευρωβουλή: Τον Παρασκευόπουλο λέω να τους στείλω  πεσκέσι. Αυτόν το Υπουργό ντε που αποσυμφόρησε  τις Ελληνικές φυλακές.  Αμολώντας   όλους του κατάδικους στην πιάτσα πάλι. Μπας και τους αμολήσει και κατά τας Ευρώπας στην πιάτσα δηλαδή,  να βρουν αλλού μεροκάματο της προκοπής.   Αν πάντως συμμετέχει  στο ίδιο ψηφοδέλτιο και η Υπουργός Προστασίας του πολίτη η  θρυλική  Γεροβασίλη   θα ρίξω ένα like  και σε εκείνη. Που  έκανε… ενεργούς ληστές,  ακόμα και τους Γεωργιανούς μετρ τους εγκλήματος  με ένα μόνο… πόδι!  Μόνο με μια Γεροβασίλη ακόμα κι ένας κουτσός,  θα μπορούσε να βρει δουλειά ως... αίλουρος παράνομος σ΄αυτή τη χώρα.  Με την Αστυνομία της Όλγας, να βολοδέρνει στις δικές  της ειδικές ανάγκες!!! 
***Για τη συνέχεια  "κλικ" στον σύνδεσμο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου