Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Κάτω τα χέρια από τις Κυριακές μας ρεεεεε!



***Καριέρα στις εκλογές ξανά  μανά με τη στήλη να μεταφέρει τις πρώτες  «μυρουδιές» της πιάτσας. Ξεκινώντας με μια  αποκλειστική είδηση: Στην απαίτηση του Πακιστανού προέδρου της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελλάδα, ο Γαβρόγλου είπε ΝΑΙ στην κατάργηση του σταυρού προτίμησης. Και στην αντικατάστασή του  από το «χεράκι»  του Like! Με το που τον… αγριοκοίταξε η εκκλησία πάντως και αμέσως μετά κι ο Τσίπρας, το πήρε κι αυτό  πίσω. Η πρώτη, μάχη των εκλογών λοιπόν,  κρίθηκε. Η εκκλησία κέρδισε στα σημεία την πολιτεία.  Του… Γαβρόγλου!

***Τέσσερις ιδεολογίες κονταροχτυπιούνται  σ΄αυτές τις ευρωεκλογές:  Ο φιλελευθερισμός, ο σοσιαλισμός, ο κομμουνισμός και ο εθνικισμός. Α, μη το ξεχάσω: Και μια πέμπτη τραβεστί ιδεολογία αντρειεύει και θεριεύει: Ο Γερμανο-Μερκελισμός βεβαίως, βεβαίως. Που εμφανίζεται ως παπαγαλισμός στα  κράτη δορυφόρους  



***Το τρελό σ’ αυτές τις εκλογές είναι πως όσοι είναι μέσα στην Ευρώπη δεν δείχνουν και πολύ «ζεστοί» να  φτάσουν μέχρι την κάλπη. Ενώ όσοι έκαναν τα πάντα να βγούνε από την Ευρώπη, όπως οι Βρετανοί καλή ώρα,   τώρα τους έπιασε ο πόνος  να πάνε να ψηφίσουν! 


Για τη συνέχεια "κλικ" στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου