Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2017: ΜΑΪΟΣ




*Οι εκλογές της 23ης Απριλίου του 2017 με δικαίωμα ψήφου μόνο στην Ελληνική μειονότητα, όπως καταγγέλουν οι συλλογικότητες των Εξαρχείων, αναδεικνύουν ως κυβέρνηση της χώρας, την… Ακυβερνησία! Η Νέα Δημοκρατία «κολλάει» στις 149 έδρες και με τις διαπραγματεύσεις με τα μικρότερα κόμματα να μη καταλήγουν πουθενά!
*Με τον ΣΥΡΙΖΑ να αρνείται έστω και μια ψήφο ανοχής, επιδιώκοντας να ξαναγίνουν εκλογές χωρίς το bonus των 50 εδρών, η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι χωρίς αντίκρισμα.
*Τα κόμματα Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που θέλουν να κυβερνήσουν με το δικό τους πρόγραμμα, κόντρα στο πρόγραμμα της πλειοψηφίας και μόλις με 8-10 βουλευτές το καθένα, ζητούν την παραίτηση του Μητσοτάκη διεκδικώντας την Πρωθυπουργία, το καθένα για τον δικό του Αρχηγό.
*Η Ένωση Κεντρώων μάλιστα, προτείνει την τριχοτόμηση του θεσμού με την αναγόρευση τριών Πρωθυπουργών, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο.
*Οι συλλογικότητες θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο, αν η πρώτη του Πράξη νομοθετικού Περιεχομένου, ανακηρύξει τα Εξάρχεια ως αυτόνομο κράτος.
*O Οriginal ΣΥΡΙΖΑ, (Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου, Βαρουφάκης Και ΣΙΑ) θα στηρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη αν θέσει εκτός νόμου το κόμμα του Τσίπρα.
*Το ΚΚΕ με 5,5% και 17 βουλευτές καταδέχεται να σχηματίσει κυβέρνηση αρκεί να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από όλους τους υπόλοιπους, με έναν όρο: Να παραιτηθεί την αμέσως επόμενη, να ανέβει στα βουνά σχηματίζοντας Κυβέρνηση των βουνών και να κάνει κάθοδο στην Αθήνα με τους βετεράνους του ΕΛΑΣ, καταλαμαβάνοντας με τα όπλα την εξουσία. Καθόσον εξουσία με εκλογές, δεν προβλέπει ο Λενινισμός. 
*Η ευρωπαϊκή Ένωση διορίζει έναν υψηλόβαθμο μανδαρίνο από τις Βρυξέλλες σαν «επιτετραμένο» ...Έλληνα πρωθυπουργό προκειμένου να συνεχίσει την δεύτερη αξιολόγησή της. 
* Ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα, έχει στήσει αντίσκηνο έξω από του Μαξίμου, για να επιδώσει το τελεσίγραφο της κήρυξης του πολέμου από τον Ταγίπ! Μα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός δεν περνάει καν από εκεί. Συνεχίζοντας να κυβερνάνε με την σκιώδη κυβέρνησή τους από τα σπίτια τους! Στου Μαξίμου παραμένει μόνο ο Σύμβουλος Καρανίκας , βλέποντας τα πρωινάδικα στην τηλεόραση και δεν ανοίγει σε κανέναν! Σε δέκα μέρες τα αντίσκηνα από τους πρέσβεις της Αλβανίας , των Σκοπίων, και των... Εξαρχείων στήνονται δίπλα στο αντίσκηνο του Τούρκου Πρεσβευτή. 
*Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από το σπίτι του επίσης, αποφασίζει επιτέλους να πάρει την κατάσταση στα «ζεστά» προκηρύσσοντας επαναληπτικές εκλογές για τα τέλη Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου