Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

TA ... ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ. (ευθυμογράφημα)


*Ο Αλέξης Τσίπρας, δεν ζήτησε τίποτα προσωπικό: Για το λαό του μόνο ζήτησε να του δώσει ο Άγιος, μνήμη… Χρυσόψαρου! Όπως και του Έλληνα Μαργαρίτη Σχοινά της κομισιόν ντε! Που θυμάται ο...ελέφαντας, πως τα...πλεονάσματα, πάνε στο χρέος!!!

* Η πρώτη κυρία της χώρας η Περιστέρα, ζήτησε να μην την αποκαλούν έτσι! Προτιμάει να γίνει η τελευταία κυρία! Ο δήμαρχος Μπουτάρης την τοποθετεί στα…. σκουπίδια κι η Περιστέρα γίνεται βοηθός πρωθυπουργού. Και με τη βούλα! 
* Ο Πάνος Καμένος του γυρεύει να γίνει 20χρονος και να μπει στη σχολή Ευελπίδων. Μα και να μείνει ο Τσίπρας πρωθυπουργός. Να τον αντικαθιστά στην Αθήνα. Όταν Πάνος σουλατσάρει στα φυλάκια και δίνει 5ενθήμερες τιμητικές άδειες στους στρατιώτες τους αγήματος. Που...διατάχτηκαν να τον τιμήσουν, παρουσιαζοντας όπλα!!! (Α, Πανούλη, πες το δύο φορές και δυνατά το στρατιωτικό άγημα... Ο Άγιος ξέρεις, βαρυακούει!!! Μη παρακούσει και για κανά στρατιωτικό απόσπασμα!) 
*Ο Ερντογάν ζήτησε από τον Άγιο "άπνοιες" αέρηδων και αεριτζίδων κι ένα "θερμό επεισόδιο" στο Αιγαίο. Κοντολογίς, ζήτησε να έχει η Ελλάδα κι έναν θερμοκέφαλο Υπουργό Άμυνας.
*Ο Καραμανλής, ο Σαμαράς κι ο Μεϊμαράκης, ζήτησαν να γιορτάζουν κι οι Βουδιστές τα… Βουδούγεννα! Για να τιμούν κι οι βουδιστές τους Βούδες της διαποράς!
*Ο πατέρας Μητσοτάκης, ζήτησε να πάρει τα χρόνια του ο Άγιος!!! Κι όταν ο Άγιος πεθάνει, να πάρει αυτοπροσώπως τη θέση του!
*Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε να εξαφανίσει ο Άγιος τα… Ποτάμια και το ΠΑΣΟΚ!
*Ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε άφεση αμαρτιών για το υπόλοιπο 98% του λαού που δεν τον ψηφίζει.
*Ενώ ο Μίκης Θεοδωράκης, ζήτησε να επανα-δραστηριοποιηθεί πολιτικά μαζί με τον πατέρα Μητσοτάκη, με δικό τους κόμμα και με το όνομα: «Φοίνικας. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ»
*Κάτι Ελληνοαμερικανοί, ζήτησαν έναν Ντόναλντ Τράμπ για την Ελλάδα! Και το «φύτεμα» κι ενός Έλληνα, στο γενεαλογικό δέντρο του Αμερικανού Προέδρου.
*Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε όλο και πιο πολλούς παράτυπους μετανάστες!!! Για να τους στέλνει ο Καμμένος πεσκέσι στους Ευρωπαίους.
* Οι παράτυποι μετανάστες, ζήτησαν τζαμί και μέσα στο κοινοβούλιο! Για τους μουσουλμάνους βουλευτές. 
*Η Χρυσή Αυγή ζήτησε την νομιμοποίηση της οπλοφορίας. ΚΑΙ για να πελεκάει τους …παράτυπους ΚΑΙ για να είναι νόμιμη!
*Ο Κυριάκος Βελόπουλος, ζήτησε μακροζωία για τον Πούτιν!
* Ο Βασίλης Λεβέντης, με διάγγελμά του μας ενημέρωσε πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης! Υπάρχει σκέτος Βασίλης κι αυτός είναι ένας… Λεβέντης! (Κι εγώ Βασίλης είμαι ρε χαμένε!!!).
*Όλο το πολιτικό σύστημα, γύρεψε από τον Άη- Βασίλη, να πάθω εγώ Αλτσχάιμερ! Και να μη θυμάμαι απολύτως τίποτε!!!
*Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, ζήτησε… εργάτες. Κι η ΑΔΕΔΥ, την ενσωμάτωση της ΓΕΣΕΕ στους …κόλπους της. 
*Το ΚΚΕ, ζήτησε την νεκρανάσταση του Στάλιν και ο Κουβέλης τη νεκρανάσταση της ΔΗΜΑΡ.
*Ο Βούλγαρος Υπουργός Οικονομικών ζήτησε να μη χάσει ποτέ ο Αλέξης την καρέκλα, σε αντίθεση με το Οικονομικό επιμελητήριο Ελλάδος που του τραβάει την καρέκλα. Μα ο ίδιος συνεχίζει να κάθεται έστω κι αν από κάτω του δεν υπάρχει καρέκλα.
*Τα «βασταγμένα» λαμόγια επικρατείας, που δεν πλήρωσαν ποτέ και τίποτα, ζητούν από τον Άγιο να δώσει φώτιση σε έναν μικρό κομματάρχη που θα κάνει "σεισάχθεια", για να τον κάνουν στο πίτς φυτίλι και πρωθυπουργό!
*Σε αντίθεση με τους φτωχούς και άνεργους αυτής της χώρας, που ζήτησαν μια δουλειά, για να συνεχίσουν οι φτωχοί, να βοηθούν τους… πάμπτωχους!!! 
*Λυπάμαι για όσους θα απογοητεύσω, μα κάτι "πρώτη φορά αριστεροί" τάρανδοι του έλκηθρου Του Αγίου, μέθυσαν από την εξουσία! Κοπανιούνται σε μια ψηλή... τάση κολόνας της ΔΕΗ. Κι έτσι χάνει ο Άγιος και φέτος το δρόμο του. Του χρόνου ξανά-μανά, γεροί να ‘μαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου