Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016


"...ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟ ΦΩΣ & ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΝΑΣ....ΖΑΒΟΣ!" (χρονογράφημα)


Από την Προεδρεία της συνομοσπονδίας των αυτό-συγχαιρομένων Ελλήνων εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: 
*Ο πρόεδρος των αυτό-συγχαιρομένων Ελλήνων κ. Vas-Vel, ευχαριστεί, όσους του… συμπαραστάθηκαν, στην... ωρίμανσή του, κατά ένα ακόμα έτος.
*Κατανοεί απολύτως, τους …ομοιοπαθεις του με Αλτσχάιμερ, που λησμόνησαν το κοσμοϊστορικό γεγονός.
*Καταγγέλλει τον Πάνο Καμένο που έστειλε «καναντέρ»για την κατάσβεση των τουρτο-κεριών.
*Δηλώνει στο ΕΣΥ πως δεν είναι ...έγκυος και να τσακιστούν να επισκευάσουν τον χαλασμένο αξονικό τους τομογράφο!!! Προσλαμβάνοντας και... φωτοτυπάδες γιατρούς για την ανάγνωση των foto!
*Ευχαριστεί τον Υφυπουργό Υγείας κ. Πολάκη, που τον «στέλνει πακέτο" στον ΑΓΙΟ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ, για τα σχετικά με την υγεία του! 
*Γιουχάρει τον κλινικό ψυχολόγο του, που του έστειλε ένα ευχετήριο μήνυμα και με την τιμή από κάτω: 30 ευρώ! Και που τον ανασκελώνει άπαξ του μηνός στο ντιβάνι του και γυρεύει και εκατό ευρώ για να λέει ένα σκασμό μ@λ@κίες! 
*Μένει υπόχρεος, στην για μια ζωή γραμματέα του κ. ΛΕΥΚΗ ΕΞΗΚΟΝΤΑΕΤΙΑ, για το …ευρηματικό prive μήνυμά της: «Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή μαύρα μαντάτα στην….» 
*Δηλώνει πως αντελήφθη πλήρως το μήνυμα και της νεότερης γραμματέως του, γραμμένο έστω και στα GREEKLISH: «Gamise ta ki afise ta”. 
*Απορρίπτει την προσφορά της Υπουργού του Ασφαλιστικού Έφης Αχ(!!!) τσιογλου, «για την δημοσία δαπάνη κηδεία του», αν έχει τα… π@π@ρια, να… αυτοκτονήσει μέσα στο πρώτο μόλις εξάμηνο από την συνταξιοδότησή του».
*Από την Υπουργό Πολιτισμού την Λήδα, ζητάει την θετική της… ενέργεια για να ταφεί στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη. Για να βρουν οι άλλοι ανεπρόκοποι τυμβωρύχοι Έλληνες -ύστερα από 2500 επιπλέον χρόνια ντε- κι έναν λεβέντη… «ιδιοκτήτη» του τάφου, που δεν πλήρωνε ΕΝΦΙΑ!!. 
*Δηλώνει στον εγκάθετο από την Μέρκελ Πρόεδρο της συνομοσπονδίας των απανταχού κοντοχωριανών κ. Χούφτερμαν, παντελώς άφραγκος. Για την υπόθεση της ανέγερσης του μεγαλοπρεπούς ανδριάντα του, στην πλατεία του χωριού του. Για ν έρχονται οι τουρίστες ντεμέκ, να προσκυνήσουν ένα ...ΟΥΦΟ! Με μια ατομική του «δωρεά», ποσού 300.000 ευρώ για αυτόν το σκοπό. Προτείνει δε μετά θάνατον, να στηθεί η ταριχευμένη μούμια του στο χωριό αυτοπροσώπως και σαν ανδριάντας! Με την κοινότητα, να βάζει μόνο ένα σύρμα στο κεφάλι του προς αποφυγήν των κουτσουλιών των εκδικητικών περιστεριών. Που το κρατούν "μανιάτικο" από την εποχή της σφεντόνας ντε!
*Ευχαριστεί τέλος: το ΙΚΑ, την εφορία, τις τράπεζες, κι όλα τα λοιπά ευαγή ιδρύματα, που του αφήνουν από την σύνταξή του και 150 ευρώ μηνιαίως, υπό τον όρο, να συντηρεί το πολλαπλώς υποθηκευμένο από όλους τους ανωτέρω, ιδιόκτητο -υποτίθεται- σπίτι του στο πανάκριβο Νότιο Προάστιο της γενέτειράς του, στον «Τζίτσκο». 
*Αισιοδοξεί, πως μόλις ογδονταρίσει και όταν οι μόνοι φίλοι που θα του απομείνουν στο f/b, θα είναι οι 3 & 1/2 σύζυγοί του, θα συγκεντρώνει ωστόσο, όλα τα τυπικά προσόντα να αναδειχτεί και Πρόεδρος της Δημοκρατίας… 
*Τέλος, σιχτιρίζει μεγαλόπρεπα, όλους τους αστρολόγους, που εδώ και δέκα χρόνια προβλέπουν πως «του χρόνου θα είναι η χρονιά του» χωρίς ωστόσο εννέα χρόνια πίσω, να επαληθευτούν.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Φίλοι της ζωής, φίλοι της καρδιάς, νέοι φίλοι του F/B που με τον οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνήσαμε, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές σας. Εύχομαι τα καλύτερα για τον καθένα σας προσωπικά και για όσους και ότι αγαπάτε στη ζωή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου