Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ το 2017
ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΧΙΛΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΙΔΡΥΜΑΤΙΣΜΟΣ!!!

Λένε πως μια εικόνα, είναι χίλιες λέξεις . Κι έτσι είναι. Μα και μιά λέξη φορές-φορές, ισοδυναμεί με χίλιες εικόνες: Και στην περίπτωση της Ελλάδας μας, είναι η λέξη: Ι Δ Ρ Υ Μ Α Τ Ι Σ Μ Ο Σ!!!
Δεν ξέρω αν οι εθνοπατέρες καταλαβαίνουν τι διακυβεύεται τις τελευταίες πέντε-έξι μέρες? Και για το πότε η χώρα ξαναβρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο. Όπως τον Ιούνιο του 2015. Δεν ξέρω αν η χώρα θέλει να καταλάβει τι της συμβαίνει? Και δεν ξέρω αν οι πάντες, βολεύονται με τις συνθήκες του προσωπικού τους ι δ ρ υ μ α τ ι σ μ ο ύ!!! Η εικόνα της βουλής σήμερα, εκεί κατά τις άγονες ώρες της παρα-πολιτικής του "Λέμε για να λέμε" ήταν ...παρακμιακή! Καληνύχτα σας, καλό(?) αύριο....

Ντεν πιστεύω μαρί Μέρκελ, να φανείς ντίπ γιούφτσα....

ΠΟΙΗΣΗ της ΟΙΗΣΗΣ...


Βάζει ο Πάνος τις στολές του,
οργανώνει αποστολές του
σ΄ όλα τα νησιά.
Μα ο Ζουράρις το βιολί του
με τη γλώσσα του ανοήτου:
Αφαλοκοψιά!!!


Ενώ ο Αμύνης κι ο Αλέξης
στους ακρίτες λένε λέξεις
εμψυχωτικές…
Ο... Παιδείας στο Υπουργείο
τρικυμία εν κρανίω
καριέρα οι... παπαριές!!!
ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ...

Το Μέγαρο Μαξίμου, πρέπει να βρίθει από συμβούλους ..."Άτλαντες" της Γεωγραφίας! Σε χθεσινό non paper, διχοτόμησαν ξανά το νησί της Σαπφούς: Σε Λέσβο & Μυτιλήνη! Εκτός κι αν το έγγραφο συντάχθηκε, ενόσω ήταν στον... αέρα η Ελένη Μενεγάκη. Άξιος ο μισθός σας ρε...σύμβουλοι!

ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ-ΑΛΕΞΗΣ: ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 2014

Δυο πρόσωπα κλέβουν την παράσταση στην Ελλάδα, δυο μόλις χρόνια πριν:
*Η Καλομοίρα Σαράντη, με τα σπαστά Ελληνικά, το εκφραστικό της χαμόγελο, με την ψυχή της Ελληνάρας, με το πάθος για ότι κάνει και με την αθωότητα ενός μεγάλου παιδιού... Είναι αυτή που ο κάθε Έλληνας θα ήθελε να έχει για σύντροφο, κόρη, αδερφή, νύφη, για εγγονή για, για....
*Ο Αλέξης Τσίπας με το άφθαρτο παρελθόν, το αγγελικό χαμόγελο, την πολιτική απειρία, με τις υπερβολές του νέου, με, με, με... Είναι αυτός που η κάθε Ελληνίδα, θα ήθελε για γιό, αδερφό, γαμπρό, εραστή, κουνιάδο, εγγονό για...για...για...Παραβλέποντας και τις...όψιμες παιδικές αρρώστιες, στα σαράντα του χρόνια! 

ΑΛΕΞΗΣ-ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ: ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 2016
*Η Καλομοίρα που αποσύρθηκε αθόρυβα, έκανε οικογένεια, έφτιαξε τη δική της ζωή μα επανήλθε στη δική μας. Πάντα καλοδεχούμενη και πάντα ίδια. 
*Ο Αλέξης παρέμεινε στο προσκήνιο, ασχολήθηκε με τις δικές μας ζωές, τις λεηλάτησε, δεν έμεινε καν... ίδιος και σήμερα μάνες, ερωμένες, πεθερές κουνιάδες και γιαγιάδες, μήτε "μια ζακέτα για να μην κρυώσει το παιδί" δεν χαλαλίζουν για την πάρτη του!!! Η Καλομοίρα παρέμεινε καλομοίρα, ενώ ο Αλέξης εκλιπαρεί για λίγο οίκτο πλέον, περιφέροντας μια αβάσταχτη ελαφρότητα του τίποτα...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου